Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Dimineaţă, tatăl le spune băieţilor:
− Azi noapte, nu ştiu care bulangiu ne-a furat vaca...
Băiatul mai mic:
− Dacă-i bulangiu înseamnă că-i mic de statură.
Băiatul mijlociu:
− Dacă-i mic de statura, trebuie să fie din Ţăndărei.
Băiatul mare:
- Dacă e din Ţăndărei, trebuie să fie Tică Slutu.
Au ajuns la Ţăndărei, l-au găsit pe Tică Slutu şi i-au tras o bătaie straşnică. Dar ăla nu le da vaca - zice că n-a furat-o el. L-au mai caftit o dată, dar tot degeaba. Au ajuns la judecată. Judecătorul îi întreabă:
− Dar de ce credeţi voi că e mâna lui Tică Slutu?
− Cum de ce, răspund fraţii, a furat vaca, deci e bulangiu. E bulangiu, deci e mic de statură. Dacă e mic de statura, e din Ţăndărei, că acolo toţi sunt mici de statura. Iar dacă e din Ţăndărei, e clar că e Tică Slutu...
− Interesantă logică, zice judele. Dar ia spuneţi-mi voi (şi le arată o cutie), ce am eu în cutiuţa asta?
− E o cutie pătrată - observă tatăl.
− Înseamnă că-năuntru e ceva rotund - zice mezinul.
− Dacă e rotund înseamnă că-i oranj - cugetă mijlociul.
− Dacă-i oranj, e clar că-i o portocală - concluzionează fratele mai mare.
Judecătorul scoate din cutie o portocală, uitîndu-se gânditor la Tică:
−Bă,.dă-le ăstora vaca-napoi!

Link spre comentariu

Un medicul legist legist lucra noaptea la un caz. Examina cadavrul Domnului Popescu, inainte de a fi incinerat, si a facut o constatare uluitoare. Popescu avea o scula enorma. Nu mai vazuse asa ceva in viata lui.
" Imi pare rau, Dar nu te pot incinera cu o asa enormitate de scula. O voi taia si o voi conserva pentru posteritate" 
Taie scula, o impacheteaza, si pleaca cu ea acasa. Ajuns la domiciliu isi striga sotia.
- Nevasta! Vino sa vezi ceva deosebit.
Se uita sotia si zise:
- Doamne! A murit Popescu?

Link spre comentariu

Un politist isi facea rondul noaptea intr-un parc, vede pe o banca un domn destul de bine, asa, pe la vreo 50 de ani, tragind dintr-o sticla de vodca. Se duce la el si ii spune:
- Domnule, va rog, nu aveti voie sa beti in loc public. Va rog sa imi dati sticla, altfel va trebui sa va amendez.
- N...n...nici o pp...ppprobblema. Uite-accc...ccum mmma urc in mmmasina si ppp...ppplec acasa.

Link spre comentariu

Suna a banc , dar nu e . In Rusia un spargator a intrat intr - un apartament , si negasind nimic valoros si vazand " nivelul " de viata al ocupantilor , a lasat o suma consistenta de bani , si un bilet in care - si cerea scuze si spera ca banii sa fie de ajutor .

Link spre comentariu

In urma deciziei Guvernului, institutiile din aparatul de stat urmeaza a fi restructurate/reorganizate. Panica mare printre angajati.
Pentru ca procesul restructurarii/reorganizarii sa fie inteles mai bine de salariati, directorul unei institutii ia o pusca de vanatoare si aduna toti subalternii in curtea institutiei:
   - Dupa cum stiti, urmeaza o schimbare in institutia noastra si va voi explica cum sta treaba. Vedeti copacul ala cu vrabii?
   - Daaa, zic toti ceilalti.........
Directorul trage un foc in directia copacului si toate vrabiile zboara. Dupa 5 minute, se intorc toate in copac.
   - Vedeti, zice directorul, cam asa sta treaba.
   - Bine sefu', zice unul, dar nu s-a schimbat nimic.
   - Baaa... ia uita-te mai atent... Esti sigur ca toate vrabiile sunt asezate pe aceleasi crengi?

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări