matzah Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Dimineaţă, tatăl le spune băieţilor: − Azi noapte, nu ştiu care bulangiu ne-a furat vaca... Băiatul mai mic: − Dacă-i bulangiu înseamnă că-i mic de statură. Băiatul mijlociu: − Dacă-i mic de statura, trebuie să fie din Ţăndărei. Băiatul mare: - Dacă e din Ţăndărei, trebuie să fie Tică Slutu. Au ajuns la Ţăndărei, l-au găsit pe Tică Slutu şi i-au tras o bătaie straşnică. Dar ăla nu le da vaca - zice că n-a furat-o el. L-au mai caftit o dată, dar tot degeaba. Au ajuns la judecată. Judecătorul îi întreabă: − Dar de ce credeţi voi că e mâna lui Tică Slutu? − Cum de ce, răspund fraţii, a furat vaca, deci e bulangiu. E bulangiu, deci e mic de statură. Dacă e mic de statura, e din Ţăndărei, că acolo toţi sunt mici de statura. Iar dacă e din Ţăndărei, e clar că e Tică Slutu... − Interesantă logică, zice judele. Dar ia spuneţi-mi voi (şi le arată o cutie), ce am eu în cutiuţa asta? − E o cutie pătrată - observă tatăl. − Înseamnă că-năuntru e ceva rotund - zice mezinul. − Dacă e rotund înseamnă că-i oranj - cugetă mijlociul. − Dacă-i oranj, e clar că-i o portocală - concluzionează fratele mai mare. Judecătorul scoate din cutie o portocală, uitîndu-se gânditor la Tică: −Bă,.dă-le ăstora vaca-napoi! 2 Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Un medicul legist legist lucra noaptea la un caz. Examina cadavrul Domnului Popescu, inainte de a fi incinerat, si a facut o constatare uluitoare. Popescu avea o scula enorma. Nu mai vazuse asa ceva in viata lui. " Imi pare rau, Dar nu te pot incinera cu o asa enormitate de scula. O voi taia si o voi conserva pentru posteritate" Taie scula, o impacheteaza, si pleaca cu ea acasa. Ajuns la domiciliu isi striga sotia. - Nevasta! Vino sa vezi ceva deosebit. Se uita sotia si zise: - Doamne! A murit Popescu? 3 Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Soţia lui Cosmin Contra, marţi dimineaţă, către soţul ei: - Cosmin, trezeşte-te, că e 6 - Ce? Au mai dat unul ? 2 Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Un politist isi facea rondul noaptea intr-un parc, vede pe o banca un domn destul de bine, asa, pe la vreo 50 de ani, tragind dintr-o sticla de vodca. Se duce la el si ii spune: - Domnule, va rog, nu aveti voie sa beti in loc public. Va rog sa imi dati sticla, altfel va trebui sa va amendez. - N...n...nici o pp...ppprobblema. Uite-accc...ccum mmma urc in mmmasina si ppp...ppplec acasa. Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Blue prints... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Suna a banc , dar nu e . In Rusia un spargator a intrat intr - un apartament , si negasind nimic valoros si vazand " nivelul " de viata al ocupantilor , a lasat o suma consistenta de bani , si un bilet in care - si cerea scuze si spera ca banii sa fie de ajutor . Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Data fiind vremea de afara si vremurile : 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 (editat) In urma deciziei Guvernului, institutiile din aparatul de stat urmeaza a fi restructurate/reorganizate. Panica mare printre angajati. Pentru ca procesul restructurarii/reorganizarii sa fie inteles mai bine de salariati, directorul unei institutii ia o pusca de vanatoare si aduna toti subalternii in curtea institutiei: - Dupa cum stiti, urmeaza o schimbare in institutia noastra si va voi explica cum sta treaba. Vedeti copacul ala cu vrabii? - Daaa, zic toti ceilalti......... Directorul trage un foc in directia copacului si toate vrabiile zboara. Dupa 5 minute, se intorc toate in copac. - Vedeti, zice directorul, cam asa sta treaba. - Bine sefu', zice unul, dar nu s-a schimbat nimic. - Baaa... ia uita-te mai atent... Esti sigur ca toate vrabiile sunt asezate pe aceleasi crengi? Editat Noiembrie 22, 2019 de PINTI 2 Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 22, 2019 Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Stiti de ce in institutiile de stat este interzis sexul? Pentru ca legea pedepseste incestul! 2 Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Deep blue 1 Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 23, 2019 Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 (editat) - Ma, cum să zîce, Cluj sau Cluuuj? - No dară, Cluj! - No mă, amu de ce te grăbesti?! Cum latra ciini in Ardeal? No, ham! Editat Noiembrie 23, 2019 de icar Link spre comentariu
Postări Recomandate