Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Crezi ca viata ta e complicata?
Gandeste-te la Emmanuel Macron, actualul presedinte al Frantei.
El are 41 de ani, primul sau fiu vitreg are 44 de ani, al doilea fiu vitreg are 42 de ani, sotia lui are 66 de ani.
Practic, el este ultimul nascut in propria familie

Link spre comentariu

Un muncitor, tanar, sanatos, casatorit de 3 ani, are 4 copii si sta la etajul 1. La parter sta un politist casatorit de 11 ani, dar fara copii. Intr-o zi, intalnindu-se la usa blocului, politistul de la parter il intreaba pe muncitorul de la etaj:   

- Mai vecine, esti casatorit de 3 ani si ai deja 4 copii? Noi suntem casatoriti de atata timp, dar nu reusim sa facem copii. Nu ai un sfat pentru mine?
   - Simplu.. Iti trebuie doar un sapun si o matura.
   - Da ??? Bine, un sapun si o matura. Mai departe?
   - Diseara, cand te intorci de la serviciu, o bagi pe nevasta-ta sub dus si o speli cu sapunul de sus pana jos. 
   - Asa.. De sus pana jos. Si apoi?
   - Apoi bati cu matura in tavan si cobor imediat...

Link spre comentariu

Iepurașul își facea lucrarea de licența. Curioasa, vulpea, trecând prin zona, îl întreaba:
   – Ce faci iepurașule, despre ce scrii tu acolo?…
   – Am început lucrarea de cercetare despre cum este mâncata vulpea de catre iepuraș…
   – Ha, ha, ha!… pai cum o sa manânce un amarât de iepuraș o vulpe, poate invers?!
   – Cercetare științifica, vulpeo, daca nu crezi, te aștept deseara la vizuina mea…
Dimineața, padurea uimita de mirare… în fața vizuinei iepurașului, blana vulpii era întinsa la uscat…. Curios, lupul apare și el la iepuraș și îl întreaba:
   – Despre ce scrii tu acolo, iepurașule?
   – Sunt la cercetarea propriu-zisa din lucrarea de licența, studiez cum e mâncat lupul de catre iepuraș…
   – Ha, ha, ha!… cum o sa manânce un amarât ca tine un lup mare și tare ca mine?
   – Asta e cercetare științifica serioasa, daca nu crezi, ne vedem deseara la vizuina…
Dimineața, stupoare mare în toata padurea … blana lupului era întinsa la uscat lânga cea a vulpii… Nemairezistând, ursul o apuca și el spre iepuraș, și îl întreaba:
   – Despre ce mai scrii tu acolo, iepurașule?
   – Sunt deja la concluziile cercetarii în care demonstrez cum e mâncat ursul de catre iepuraș…
   – Ha, ha, ha, ho, ho, ho!… ce tot spui pricajitule... cum sa manânce un mititel ca tine un urs mare ca mine?
   – Nu crezi? Aceasta este o cercetare științifica, nu e o gluma, vino deseara la vizuina și ai sa te convingi…
În dimineața urmatoare toata padurea era șocata… blana ursului era întinsa la uscat lânga cea a lupului și cea a vulpii…

Dupa câteva ore, când lighioanele padurii se raspândisera care incotro, iepurașul ieși râzând din vizuina, de gât cu leul care îi spuse:
– Ai vazut, iepurașule? Ce îți spuneam eu? Nu conteaza tema licenței atât de mult... conteaza coordonatorul!…

Link spre comentariu

Nu cred ca Veorica ar fi capabila sa stea in fata primei doamne.

Veorica merge sa consulte o vrajitoare.
Vrajitoarea, foarte concentrata, inchide ochii si ii spune:

— Va vad trecind pe un bulevard foarte mare, intr-o masina decapotabila si lumea strigind de bucurie. Veorica zimbeste si o intreaba :
— Deci multimea este fericita ?
— Da, ca niciodata !
— Si oamenii alearga dupa masina ?
— Da, alearga in jurul masinii, ca nebunii. Politiei ii este foarte dificil sa faca loc masinii.
— Sunt si oameni care poarta drapele ?
— Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun.
— Chiar asa ? Si oamenii striga, cinta ?
— Da, oamenii striga fraze de speranta : Oh! De-acum incolo totul va fi mai bine !!! Poporul este in sarbatoare.
— Si eu, eu cum reactionez la toate astea ?
— Nu pot sa vad ! Cosciugul e inchis!

Link spre comentariu

La scoala profesoara intreaba:

Copii, care este capitala Frantei?

Cel putin jumate de clasa, 2 degete sus, printre care si Bula.

Ia zi Bula, care este capitala Frantei?

Acesta raspunde: "Baris, doamna, Baris".

La care profesoara intreaba indignata: Dar de ce mai Bula, Baris cind ea este Paris?

La care Bula: Dar de ce doamna, "Bula"? Ai? De ce, Bula?

Link spre comentariu

Unu ,nepriceput cumpara un cal si intreaba pe jocheul ,care era vecin : ce ziceti , ce animal am cumparat ,as putea concura cu el ? 

Da.... la ce martzoaga este ati si cistiga....

2 purici vorbesc : tu ce ai face daca ai cistiga la loto ?

- in primul rind ,mi-as lua un caine mare.....

Un barbat si o femeie se intilnesc la nudisti :

-   i-mi pare bine zice barbatul !

-  femeia : vad....

Barbatul trezeste nevasta la 12 noaptea : draga aici ai medicamentul...

-ce medicament ?

-pt durere de cap......

-Dar nu ma doare capul....

_ Aha , atunci putem sa facem sex....

Ce ti-e asa fata lovita ? 

-aseara in mod exceptional m-am dus treaz acasa .... si femeia nu m-o recunoscut.....

Doi betivi merg in excursie , unul zice : eu am adus doua sticle de vodca , daca calcam in cuie ruginite sa avem cu ce sa ne dezinfectam ! Tu ce ai adus ?

- doua cuie ruginite.....

Dupa curba periculoasa masina "rezemata "de copac ,soferul atirna din plop.....

Politistul : nu ati vazut tabla ???

soferul : ba da , scria casa de vinzare 0756....

Militianul se opreste cu motocicleta la semafor si se rastoarna pe o parte....

- tre sa duc motorul la reglat directia , decand au demontat atasul tot asta face.....

Militianul intreaba pe celalalt : ce zi e astazi? 

- ai in mina ziarul , vezi acolo....

- nu e bun ,e de ieri....

Dece nu se culca blonda cu sotul ?

- a promis la masa ca nu se culca cu barbati casatoriti.....

2 tinere blonde vorbesc : tu esti inca fecioara?

- nuuuuu , pina acum  am fost balanta.....

Link spre comentariu

Doi tineri barbati ajung la judecata, dupa ce au fost arestati pentru ca fumasera marijuana.
Judecatorul le spune:
   - Voi pareti amindoi tineri cumsecade, asa ca o sa va las liberi in weekend-ul asta, ca sa ii convingeti si pe altii despre cit de rau este sa consume droguri. Ne intilnim inapoi la tribunal luni, sa vad ce ati rezolvat...
Luni dimineata, amindoi asteptau decizia judecatorului. Dupa ceremonialul de incepere a procesului, judecatorul il intreaba pe primul:
   - Ei, tu ce ai rezolvat in weekend?
   - Onorata instanta, am reusit sa conving 17 persoane sa lase drogurile pentru totdeauna !
   - 17 persoane? Bravo, este admirabil ! Cum ai procedat?
   - Le-am desenat doua cercuri, in felul asta: O o. Apoi le-am spus ca cercul mare este creierul lor inainte sa ia droguri, iar cel mic, dupa ce au luat droguri.
   - Foarte interesant! spune judecatorul, apoi se intoarce catre al doilea:
   - Ei, si tu ce ai rezolvat?
   - Eu am convins 156 de oameni sa renunte la droguri pentru totdeauna!
   - 156 de oameni? Fantasic...Impresionant!... Si cum ai procedat?
   - Pai am folosit o metoda asemanatoare. Am desenat doua cercuri asa: o O. Apoi am aratat catre cercul mic si le-am spus: "Asa arata gaura fundului tau inainte sa mergi la puscarie..."

Link spre comentariu

Intenționez să vă ofer o parte din averea mea ca o donație financiară de liber arbitru pentru dvs., Răspundeți pentru a participa.
Wang Jianlin
Grupul Wanda

Primită prin mail, :rade:gata, sunt bogat! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări