yo9hrb Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Un bărbat în vârstă vrea să cumpere un prezervativ. - De care doriţi ? Verde, bleu, roz, cu aromă de banane, cu aromă de portocale,... - Cu armatură nu aveţi ??? Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 O femeie se rusineaza tare de cinci ori in viata: a. prima oara---------------- cand isi pierde fecioria b. a doua oara...................cand isi inseala sotul prima data c. a treia oara....................cand isi inseala sotul a doua oara d. a patra oara..................cand primeste bani pentru prima data e. a cincea oara................cand ar da bani, dar n-are cui. Un barbat se rusineaza tare de doua ori in viata: a. prima oara...................cand nu poate a doua oara b. a doua oara.................cand nu mai poate prima data 4 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Un barbat se inscrie la un select club de nudisti. In prima zi acolo, isi scoate hainele si incepe sa se uite prin jurul sau. O miniona blonda, superba, trece pe acolo si barbatul are imediat o erectie. Femeia observa, se apropie de el si il intreaba: -M-ai chemat ? Barbatul raspunde: -Nu, ce vrei sa spui ? Blonda raspunde: -Tu trebuie sa fii nou pe aici. Lasa-ma sa-ti explic, e o regula aici care zice ca daca ai o erectie, inseamna ca m-ai chemat. Zambind, ea il conduce spre marginea piscinei, se intinde pe un prosop, nerabdatoare il trage spre ea si il lasa sa o "faca" cum vrea el.Barbatul continua sa exploreze facilitatile clubului. Intra la sauna si, cum statea jos, trage o basina. In cateva clipe un urias paros iese din sauna, vine la omul nostru si il intreaba: -M-ai chemat ? -Nu, ce vrei sa spui?, raspunde noul membru. -Tu trebuie sa fii nou aici. E o regula care spune ca daca te basesti, inseamna ca m-ai chemat. Uriasul paros il intoarce cu usurinta, il apleaca pe o banca si il "face" in felul lui. Zapacit, omul se intoarce la biroul coloniei, unde este intimpinat cu un zambet larg de receptionera dezbracata. -Pot sa va ajut? intreaba receptionera. Barbatul urla: -Uite cardul de membru, iata si cheia si poti pastra cei 500 $ taxa de membru ! -Dar, domnule, ati fost aici doar pentru cateva ore, nu ati avut sansa sa vedeti toate facilitatile clubului !Barbatul raspunde: -Asculta, doamna, am 68 de ani. Am o erectie pe luna, dar ma basesc de 15 ori pe zi! Link spre comentariu
dorian 70 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 (editat) Un cuplu românesc aflat în vizită în Spania este întâmpinat cu urarea: Hristos a înviat ! Soţia se grăbeşte: Adevărat a înviat ! ( că dacă-l las pe el, ne prinde Înălţarea...) -era Carmen... Editat Aprilie 18, 2017 de dorian 70 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Sotia isi asteapta sotul sa vina cu salariul. Cum acesta ajunge acasa,se repede la el.– Da draga banii ca avem multe taxe si plati de achitat,trebuie sa luam si mancare.– Nu am bani.– Hai draga lasa glumele proaste si da-mi banii. – Azi patronul in loc de bani ne-a dat cate un elefant.– Mai tu te-ai ticnit?Da banii si nu ma mai supara.– Nu auzi ca ne-a dat cate un elefant?– Ce elefant draga, unde este elefantul? Sotul scoate buzunarele laterale de la pantaloni in afara si ii spune:– Uite-i urechile, vrei sa-ti arat si trompa? 2 Link spre comentariu
itube Postat Aprilie 24, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2017 – Cum ar fi bărbații fără femei? – În primul rând fericiți, extrem de fericiți. Apoi din ce în ce mai puțini… Link spre comentariu
itube Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Un bărbat beat se întoarce acasă roșu la față și transpirat. – Ai băut! zice soția. – Nici măcar o picătură! – Dar abia te ții pe picioare! Spune sincer, cât ai băut? – Nu am băut. – Atunci spune după mine: un vultur stă pe pisc cu-n pix în plisc. – Am băut. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Paraşutiştii săreau dintr-un avion. Sar toţi şi mai rămîne Bula şi cu căpitanul.- Dom’ căpitan, eu nu pot să sar, zice Bulă.- De ce, măi?- Am visat ieri că nu mi se deschide paraşuta.- Ia, mă, paraşuta mea, dă-mi paraşuta ta şi sări! Superstiţiosule!Sare Bulă, se deschide paraşuta şi la un moment dat se aude pe lîngă el un şuierat şi o voce de jos:- Băga-ţi-ai upla-n el de vis… Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 - Doctore, ma simt rau, am ameteli si, in plus, ma arde la inima!! - Doamna, treaba sta in felul urmator: in primul rand nu sunt doctor, sunt ospatar: in al doi-lea rand, nu sunteti bolnava, sunteti beata; si in al trei-lea rand aveti sanul stang scos din sutien si se afla in scrumiera. 2 Link spre comentariu
dany_cta Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Într-o zi cu soarepe-o apă de mareiată-n zări cum urcăînspre coasta turcătrei vase cu miei –căpitani, tot trei:Unu-i liberian,unu-i din Caymanşi-unul, după logo,pare că-i din Togo. Iar cel liberianşi cel căymăneancu spor navigară,în Bosfor intrară,marfa descărcarăîncă de cu searăşi-acum presupuncă-şi dorm somnul bunîntr-un port frumos,în pat sau pe jos. Dar cel togolean,bietul căpitan,avea oi mai multe,mândre şi cornuteşi-un motor mai slabînfundat la jgheab –mergea, va să zică,cu viteză micăşi-n Bosfor sosila sfârşit de zicând trăgeau zăvorulsă-nchidă Bosforul.C-un “să-i piş în freză”în limba englezăşi altă prostieîn limba kabiye,ancora o scoase,şi-acolo rămase. Dar cea mioriţă,cu lână plăviţă,de trei zile-ncoacegura nu-i mai tace,marea nu-i mai place.– Marfă animalăcare stai la cală,ce-i cu tine oare?ori ai rău de mare,ori îţi intră-n lînăfum de la turbină? – Căpitane dragă,la trup mi-s întreagădar avem, m-aş teme,altfel de probleme:pe l-apus de soares-a ivit în zareo şalupă mare,din marina rusă,de valuri adusă,chioară de un farşi fără radar!Şi am calculat,am triangulatpe-o frunză de teică traseul eio să se-ntrerupăfix la noi în pupă,a dracu’ şalupă! – Oiţă bârsană,de eşti năzdrăvană,înseamnă că poţipân’ la mal să-noţişi de-a fi să moraci, la Bosfor,să scrii o scrisoareşefiei portuare.Iar tu de înecsă nu le spui sec,să le spui curatcă m-am angajataltundeva, poatechiar la căi ferate.Să le spui că-s, gen,mecanic de tren,dispecer de TIRpe la Agadir,ori sondor de gazîn munţii Caucaz… Nici n-a zis sărmanultogo-căpitanuloiţei din turmăvorba de pe urmă,că simţi deodatăpuntea zdruncinată,cârma răsucită,din mână sărităşi-un zgomot strident,ca de accident. Dar vasul cu oinu avea părţi moişi după impacta rămas intact – lucru care, iată,sub apa-nspumatănu poate fi spusşi despre cel rus. http://utopiabalcanica.net/2017/04/28/miorita-veche-balada-marinareasca/ 3 Link spre comentariu
itube Postat Mai 3, 2017 Autor Partajează Postat Mai 3, 2017 (editat) Trei francezi, trei rusi, trei arabi S-au adunat intr-un loc trei francezi. Au baut sampanie, cognac, au fumat un trabuc, au mai baut o cafea. Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste. S-au adunat intr-un loc trei rusi. Au baut vodka si alcool dublu rafinat. S-au luat la bataie, dupa care s-au dus fiecare la casele lor. Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste. S-au adunat intr-un loc trei arabi. Au aruncat in aer o masina, un hotel si un supermarket, au deturnat un avion, l-au ciocnit de un zgarie-nori, au detonat 3.000 kg TNT… In total 3458 victime. Iata ce face omul cand n-are voie sa bea! Editat Mai 3, 2017 de itube 1 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 4, 2017 Partajează Postat Mai 4, 2017 O polițistă tânără şi drăguţă dirija circulaţia într-o mare intersecţie. La un moment dat, a simţit că-i vine ciclul. Ce să facă, ce să facă? Mai avea încă 5 ore de lucru şi din intersecţie nu putea să plece, aşa că l-a rugat, prin staţie, pe colegul de birou, să-i aducă pachetul cu tampoane, din dulapul ei. Colegul confirmă recepţia şi ea lucrează mai departe. Trece o oră, colegul n-a venit. Trec două, trec trei. Ea disperată! După patru ore, opreşte maşina poliţiei, în intersecţie şi colegul flutură vesel cutia de tampoane. Poliţista, nervoasă: - Nesimţitul naibii !!! Unde naiba ai stat atâta timp ? Poliţistul vesel: - Ştii, când ai spus, prin staţie, că ţi-a venit ciclul, a dat şefu' o sticlă de şampanie, apoi a venit comisarul Ionescu cu o ladă de bere, apoi am dat şi eu un rând ! ... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 - Salut, Gigele! Vai, de cand nu ne-am mai vazut! Ai terminat Dreptul? - Da, sunt licentiat! - Si-am auzit c-ai facut si Jurnalistica? - Da, ma gandesc sa fac si masteratul! - Bravo, tine-o tot asa! Da-mi si mie un meniu Big Mac mare, la pachet. 4 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Un barbat insurat se intoarece acasa cu un cos plin de ciuperci.Deodata se intalneste cu un cunoscut care-l intreaba: -De unde ai ciupercile? -Le-am cules din padure pentru soacra mea. -Si daca sunt otravitoare? -Cum adica "daca"? 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate