gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 M - am mai linistit ... , consum frecvent . Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Originar se foloseau mațe de cal, fiindca nu exista membrana artificiala. Cica s-ar mai fabrica si acum, "pentru colectie": http://www.turnulsfatului.ro/2019/06/19/controversa-salamului-de-sibiu-contine-sau-nu-carne-de-cal/ Oricum se pare ca e "inventat" de un italian din... Sinaia pe la 1900. O analiza decenta a continutului este aici: http://www.apc-romania.ro/ro/i-procentul-de-carne-din-salamul-de-sibiu--o-necunoscuta-pentru-consumatori/NDYwLTIy.html Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 (editat) Originar n - am consumat . Ca idee , am fost de multe ori la Salsi Sinaia , aveam ceva centrala termica in intretinere si service . Atunci cand era societate de sine statatoare , inainte sa fie preluata de " marele " concern Angst . De fiecare data cumparam direct salamul , imi placea gustul si aroma , intre alte salamuri de Sibiu . Am fost si prin fabrica , de cateva ori , tur cu inginerul - sef . Normal ca am pus intrebari ... , aveam enigme inca din copilarie . Atunci , la momentul vizitelor , inca mai lucrau vechii "" salamari " . Acum nu le mai am . Enigmele , alea vechi ... Dar nici nu cumpar de Angst , doar de Reinert . Salsi a ramas o amintire ... Editat Octombrie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
RJK Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Pff, oameni buni aici se posteaza DOAR bancuri si nu se comenteaza bancurile sau comentariile. Poate intervine un moderator sa stearga comentariile, cel putin din ultimile 3 pagini. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Un moș se urcă în tramvai, pune sacoșa pe un scaun și se duce grabit să-și composteze biletul. Dupa ce și-a compostat biletul se așează neatent pe scaun direct peste sacoșă . -Ouale mele! Ouale mele! exclamă batranul -Ai avut oua în sacoșă ? întreabă curioasă o bătrânică . -Nu. Cuie. Link spre comentariu
Toader Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Cred ca cel mai tare banc auzit de mine '' Am un prieten care lucreaza pe camion in Anglia si a mers si el la bordel.Fetele i-au spus : Cam Ioane'' Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 La 30.10.2019 la 18:53, Toader a spus: Cred ca cel mai tare banc auzit de mine '' Am un prieten care lucreaza pe camion in Anglia si a mers si el la bordel.Fetele i-au spus : Cam Ioane'' Si bancul ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 L-a gresit. Pe sofer il chema Ion si bordelezele engleze nu aveau de unde sti cum se articuleaza numele romanesti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Le-a articulat Ion pana au invatat... Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Ma suna un prieten : - Ba vine criza ! Raspuns : - Nu-ti fa probleme...va fi si ultima ! Link spre comentariu
Toader Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Acum 21 ore, cocochannel a spus: L-a gresit. Pe sofer il chema Ion si bordelezele engleze nu aveau de unde sti cum se articuleaza numele romanesti. Vad ca nu v-ati prins de banc sau ma insel eu.Ideea era ca el lucreaza pe camion si l-au strigat Cam, Ioane(camioane) 1 Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Sau poate bordelezele proveneau din țara lui Ion si au strigat : "Come, Ioane!" ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2019 Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 (editat) Ioanee, Ioaneee... toate... Editat Noiembrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate