Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Originar se foloseau mațe de cal, fiindca nu exista membrana artificiala. Cica s-ar mai fabrica si acum, "pentru colectie":
http://www.turnulsfatului.ro/2019/06/19/controversa-salamului-de-sibiu-contine-sau-nu-carne-de-cal/

Oricum se pare ca e "inventat" de un italian din... Sinaia pe la 1900. O analiza decenta a continutului este aici:
http://www.apc-romania.ro/ro/i-procentul-de-carne-din-salamul-de-sibiu--o-necunoscuta-pentru-consumatori/NDYwLTIy.html

Link spre comentariu

Originar n - am consumat . Ca idee , am fost de multe ori la Salsi Sinaia , aveam ceva centrala termica in intretinere si service . Atunci cand era societate de sine statatoare , inainte sa fie preluata de " marele " concern Angst . De fiecare data cumparam direct salamul , imi placea gustul si aroma , intre alte salamuri de Sibiu . Am fost si prin fabrica , de cateva ori , tur cu inginerul - sef . Normal ca am pus intrebari ... , aveam enigme inca din copilarie . Atunci , la momentul vizitelor , inca mai lucrau vechii "" salamari " . Acum nu le mai am . Enigmele , alea vechi ... Dar nici nu cumpar de Angst , doar de Reinert . Salsi a ramas o amintire ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Un moș se urcă în tramvai, pune sacoșa pe un scaun și se duce grabit să-și composteze biletul.
Dupa ce și-a compostat biletul se așează neatent pe scaun direct peste sacoșă .
-Ouale mele! Ouale mele! exclamă batranul
-Ai avut oua în sacoșă ? întreabă curioasă o bătrânică .
-Nu. Cuie.

Link spre comentariu
La 30.10.2019 la 18:53, Toader a spus:

Cred ca cel mai tare banc auzit de mine

'' Am un prieten care lucreaza pe camion in Anglia si a mers si el la bordel.Fetele i-au spus : Cam Ioane''

Si bancul ?

Link spre comentariu
Acum 21 ore, cocochannel a spus:

L-a gresit. Pe sofer il chema Ion si bordelezele engleze nu aveau de unde sti cum se articuleaza numele romanesti.

Vad ca nu v-ati prins de banc sau ma insel eu.Ideea era ca el lucreaza pe camion si l-au strigat Cam, Ioane(camioane)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări