Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Nu, colecție personală! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Nashpa ... , macar sa fie intregi ( sau bucati recognoscibile ) ! Editat Octombrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Era si un banc , cu carnatii de potarniche ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Nu îl cunosc, vă rog.... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Ceausescu ( pe timpul ... ) , macelarie , galantar etc . Intra un nene , vede un afis mare , scris de mana si cam stangaci : " Am adus carnati de potarniche , 100 lei kg . " . Incearca sa ceara amanunte ... , buni , proaspeti etc . Macelarul , intransigent : " Dom'le , cumperi sau nu , ca e coada , n - am timp , etc . " Respectivul achita pentru 3 kg , macelarul ambaleaza in hartie etc . Cumparatorul , nu se poate abtine : " Sunt chiar de potarniche ? ... " . Macelarul , zambind uleios si intelegator : " Si de potarniche ! " . Cumparatorul , nedumerit : " CUm adica ... , si ? " . Macelarul , incet : " Au si de bou ... " . Cumparatorul : " Pai si ce , e ceva rau ? Cam in ce raport ? " . Macelarul : " Un bou , o potarniche , un bou , o potarniche ... ! " . Editat Octombrie 29, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Asta cu proportia este ca o bautura racoritoare pe care scrie mare ALOE ! si cand citesti are 0.02 % aloe.... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Asa si trebuie ! ... Concentratiile mari ( de orice ) pot fi daunatoare , au reactii adverse etc . Eventual cand afli de ele ... Singura concentratie maxima admisa e naivitatea ( am vrut sa scriu " prostie " , dar e prea dur , si poate fi jignitor ) . Editat Octombrie 29, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 (editat) Concurs de masurat temperatura apei cu ajutorul sculei la care participa un american, un francez si un african. Vine americanul, o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga si in dreapta si zice: - Da, apa are 28 grade. Vine francezul o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga in dreapta si zice: - Da, cred ca apa are 29 grade dar tinde spre 30 grade. Vine africanul, o scoate, o baga in apa, o plimba in stanga, in drapta, in sus, in jos, o invarte, o rasuceste, dupa care zice: - Da, nu pot spune cu exactitate ce temperatura are apa, dar va pot spune cu siguranta ca are 40 cm adancime! Editat Octombrie 29, 2019 de PINTI 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Bun banc Pinti. L-am priceput de prima data, nu e cazul sa-l pui la fiecare doua pagini. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Scuze. Am incurcat ceva forumuri. Mea culpa. Am editat. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Eu știam asa: nu știu ce temperatura are, dar este nisip foarte fin pe fundul apei.... Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Suna mai bine asa. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Gauss, era si cu salamul de Sibiu, la care se respecta proportia de 1 la 1: la un pui se pune un cal. De unde si vorba, "jumi-juma, un pui si-un cal!" Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 N - o stiam . Cu salamul de Sibiu . Cred ca folosirea carnii de cal e o legenda urbana . Link spre comentariu
Postări Recomandate