PINTI Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Am urmarit-o pe nevasta-mea cand a plecat la amant. La vreo juma' de ora bat la usa lui. Iese un tip bine facut si frumusel! Ridic ochii si o vad pe nevasta-mea...... Par valvoi..... sanii lasati..... celulita.... colacei.....vergeturi.....riduri...!!! Bai......mi s-a facut o rusine fata de omul ala, de imi venea sa intru in pamant , nu alta. 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Bun bancul. Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Acum 19 ore, PINTI a spus: Am urmarit-o pe nevasta-mea cand a plecat la amant. La vreo juma' de ora bat la usa lui. Iese un tip bine facut si frumusel! Ridic ochii si o vad pe nevasta-mea...... Par valvoi..... sanii lasati..... celulita.... colacei.....vergeturi.....riduri...!!! Bai......mi s-a facut o rusine fata de omul ala, de imi venea sa intru in pamant , nu alta. Nota 10 Care din voi sunte-ti in stare sa recunoasteti Editat Octombrie 26, 2019 de mila Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Stateam de vorba, in strada, cu niste colegi. La un moment dat, trece pe linga noi o femeie, ca la 55 de ani, inca frumoasa si cu forme apetisante. - Ce ti-e si cu natura umana! Voua va curg balele dupa ea, iar barbatul ei nici nu o baga in seama, zise unul dintre colegi. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 (editat) Un soldat stătea in post când apare sergentul care-i spune: - Băi, ai grijă ca trebuie să vină generalul. Când apare anunță-mă. Peste 10 min. apare iar sergentul care intreabă: - A venit generalul? - Nu. - Când vine să mă anunți. - OK. Peste o oră vine generalul. Soldatul il intreabă: - Tu ești generalul? - Da. - Ai belit-o. Sa vezi bataie ce iei. De cand te așteaptă domn sergent!!!!! Editat Octombrie 26, 2019 de PINTI 1 Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 – Numele dumneavoastră? – Adam. – Numele soţiei? – Eva. – Incredibilă coincidenţă! Prin întâmplare, e şi un şarpe aici?! – Sigur că da! Mamă soacră, te caută cineva! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Într-o noapte Bulă visează cifra 7. Se trezeşte, se uită la ceas, era 7:07, se uită în calendar, 7 iulie 2017. Hotărât că e un semn divin, se urcă în autobuzul 77, ajunge la hipodrom şi pune pariu 7777 dolari pe calul cu numărul 7 din cursa a 7-a. Calul iese al sapte-lea. 4 Link spre comentariu
deneinvins Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 ... și la acest pariu a cîștigat doar 7 dolari. Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Ora șase dimineața. Într-o florărie non-stop intră un tip bine îmbrăcat, dar cu semne de om nedormit și obosit: - Vă rog să-mi dați un buchet de flori pentru soție. Mai frumoase… Apoi, gândindu-se un pic, adaugă: - Și să fie mai moi, vă rog... 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Un cuplu se duce la medic să vadă de ce nu poate face copii. La primirea analizelor, pe hârtia bărbatului scria cu roșu DPFP iar pe a femeii, scria cu negru, N. Bărbatul, se uită spre femeie și spune: - Vezi? Ti-am spus că e din vina ta! La mine scrie Dotat Pentru Făcut Prunci, și la tine scrie N, de la Nu! O asistentă care trecea pe acolo il aude și ii spune: - De fapt N e pentru Normal și DPFP inseamnă Doar Pentru Făcut Pipi. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Un tanar vrea sa devina politist si suna la academia de politie,bunaziua vreau sa devin politist si doresc sa stiu ce probe trebuie sa dau,respectivul de la academie zice,ba esti prost?. Tanarul intreaba:este obligatoriu?...!?! Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Pentru fete singure , sexul e ca prima zapada.......nu se stie citi cm o sa aiba si nici cit o sa dureze..... Link spre comentariu
Postări Recomandate