icar Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Citat Sa "o" dai afara pe cine? Pe aia care face zgomot in masina: nevasta, soacra. Nu, nu amanta, ca-i de rau! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Editat Octombrie 24, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
vijelie02 Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Zgomotul sa-l dai afara bata-l vina ca e neutru toata ziua, un... doua.. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 O blondă şi trei bărbaţi în camera de hotel O blondă bună se duce la un hotel și cere o cameră. Recepționerul îi explică cum că e o delegație în hotel, și că nu mai au decât un singur loc, într-o camera cu trei bărbați. -Ok, zice tipa, accept. Intra în camera, bărbații deja se pregăteau…Zice primul: -Hai sa facem un târg! Noi îti zicem o ghicitoare, dacă ghicești, te lăsăm în pace, dacă nu, facem s3x Blonda fiind de acord, începe primul: -Ce e roşu, trăiește în pădure și mănâncă găini? Se gândește tipa, și zice: lupul! Fac s3x. Vine al doilea: -Ce e roşu, trăiește în pădure și mănâncă găini? -Lupul… și asta o…. Al treilea la fel. După vreo 3 zile recepționerul disperat, intră în cameră să vadă ce se întâmplă, și vede doi tipi întinși pe paturi, și al treilea în genunchi în faţa blondei zicând: -Zi vulpe! zi vulpe! 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Acum 5 ore, NICA a spus: Si daca-i o femeie la volan...sigur claxoneaza...ea o are mica. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Soțul și soția merg la un psiholog, deoarece după 20 de ani de căsătorie, bărbatul este foarte deprimat . Când este întrebat care este problema, bărbatul scoate o listă lungă și detaliată cu tot ce a avut de îndurat în acei 20 de ani: - Puțină atenție - Lipsa de confidențialitate - Lipsa comunicării - Singurătate - Nu se simte apreciat - Nu se simte iubit - Nu se simte dorit etc. În cele din urmă, terapeuta, foarte drăguță, se ridică, se apropie de barbat, îi cere să se ridice și să-l îmbrățișeze și sărutându-l cu pasiune îl aseaza pe canapea, își scoate hainele și fac dragoste cu pasiune in timp ce soția îi privea socata. Când terapeuta termină, se îmbracă, își aranjeaza părul și se așează lângă bărbatul care rămase fără cuvinte ... și pe jumătate uimit. Terapeuta ii spune doamnei: - "De asta are nevoie soțul tău, de cel puțin 3 ori pe săptămână. Crezi că se poate?" Femeia meditează un moment și răspunde: - Îl pot aduce luni, dar miercuri și vineri nu pot... că fac zacuscă! Editat Octombrie 24, 2019 de maxente 6 Link spre comentariu
RJK Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 8 ore, maxente a spus: Îl pot aduce luni, dar miercuri și vineri nu pot... că fac zacuscă! Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Dupa o noapte crunta de betie directorul unei mari banci, merge dimineata la birou. Vizibil ravasit de mahmureala, acesta isi cheama secretara si o intreaba: - Ionela, stii vreun medicament sau vreun remediu pentru mahmureala. Ma simt cumplit. - Domnule director, eu nu beau alcool, nu ma pricep la asa ceva. Dar l-ati putea intreba pe nea Ghita, portarul. Am auzit ca el are experienta cu alcoolul. - In regula. Cheama-l te rog la mine in birou. Foarte speriat, intra portarul in biroul directorului. - Domnu' director, am inteles ca m-ati chemat. - Da Ghita. Am fost aseara in oras cu niste prieteni, am baut cam mult, si acum imi este un rau de nu mai pot. Stii vreun remediu? - Ce ati baut, domnule director? intreaba portarul. - Whisky... - Inteleg. In cazul acesta, va sfatuiesc sa mergeti la carciuma de la colt, bagati 200 ml de whisky, si ar trebui sa fiti ca nou. - Da mai Ghita, dar maine nu am sa ma simt la fel de rau ca si azi? - Daca va fi asa, mai bagati si ziua urmatoare 200ml de whisky. Directorul ingandurat: - Si pana cand sa continui asa? - Pana ajungeti portar, ca si eu am fost director la o banca ... 4 Link spre comentariu
RJK Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 18 minute, PINTI a spus: Pana ajungeti portar, ca si eu am fost director la o banca ... Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 Acum 5 ore, PINTI a spus: Dupa o noapte crunta de betie directorul unei mari banci, merge dimineata la birou. Vizibil ravasit de mahmureala, acesta isi cheama secretara si o intreaba: - Ionela, stii vreun medicament sau vreun remediu pentru mahmureala. Ma simt cumplit. - Domnule director, eu nu beau alcool, nu ma pricep la asa ceva. Dar l-ati putea intreba pe nea Ghita, portarul. Am auzit ca el are experienta cu alcoolul. - In regula. Cheama-l te rog la mine in birou. Foarte speriat, intra portarul in biroul directorului. - Domnu' director, am inteles ca m-ati chemat. - Da Ghita. Am fost aseara in oras cu niste prieteni, am baut cam mult, si acum imi este un rau de nu mai pot. Stii vreun remediu? - Ce ati baut, domnule director? intreaba portarul. - Whisky... - Inteleg. In cazul acesta, va sfatuiesc sa mergeti la carciuma de la colt, bagati 200 ml de whisky, si ar trebui sa fiti ca nou. - Da mai Ghita, dar maine nu am sa ma simt la fel de rau ca si azi? - Daca va fi asa, mai bagati si ziua urmatoare 200ml de whisky. Directorul ingandurat: - Si pana cand sa continui asa? - Pana ajungeti portar, ca si eu am fost director la o banca ... Bancul asta este ilegal de bun. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 25, 2019 Partajează Postat Octombrie 25, 2019 D-le doktor , nevasta-mea are un fix , ca cineva a-i fura hainele .... De unde crede-ti asta? De cite ori ma duc acasa este unul in dulap care pazeste hainele...... Dece esti trist Vasalica ? - Nevasta a nascut o fetita .... -Vroiai baiat ? - Nuuuu , vroiam sa divortez..... Nea Ghita la 80 ani se recasatoreste ,cu una tanara. - Ti-a zis mama ce urmeaza acuma ? -Nu - La naiba , ca eu am uitat...... Dvs credeti in farfurii zburatoare ? -Da ! - Si ati vazut farfurii zburatoare ? - De cand am divortat....nuuuuu..... Vanatorul merge acasa : draga mea ,luna asta nu trebuie sa cumperi carne ! -Asa mult ai impuscat? -Nu , am baut tot salarul la carciuma cu colegii vinatori ..... D-le doktor ,in curind vine la dvs sotia cu o pisica batrina ,dati-i o injectie sa moara fara suferinta! OK , dar atunci cine o sa aiba grija de sarmana pisica? ? ? Din geamul trenului ,catre fratele de pe peron: -mersi fain pt ospitalitate , nevasta-ta e fantastica in pat! In vagon cineva: -asta e serios ? - Nuuuu, nevasta e sub medie ,dar n-am vrut sa se simta rau...... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate