icar Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Era o vreme, nu demult, cam secolul trecut, cind barbatii "sic" se fardau si se rujau!! Ceausescu face o vizita de pace si pretenie, in SUA. Acolo, printre altele, vede si o puscarie, unde ii este prezentat un scaun electric. - Si ce faceti cu el? - E pentru condamnatii la moarte, ii electrocutam. - Aha, zice Ceausescu. Presedintele SUA, intoarce vizita si e dus sa vada puscaria Rahova. Nu intra ei bine in incinta si se aud niste ragnete. - Stiti, se scuza Ceausescu, am adoptat si noi pedeapsa cu scaunul electric, dar deocamdata nu am avut bani decit de un reșou! 2 Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Vine un barbat seara de la munca si pe scarile blocului o întâlneste pe soacra-sa cu matura în mâini: - Sara buna, mamaie. Faci curat sau iesi la o plimbare? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Acum 1 oră, franzm a spus: Vine un barbat seara de la munca si pe scarile blocului o întâlneste pe soacra-sa cu matura în mâini: - Sara buna, mamaie. Faci curat sau iesi la o plimbare? Prea subtil pt mine......... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Fragment dintr-o scrisoare: "Draga mea, intr-o mana tin poza ta, iar cu cealalta ma gandesc la tine." 2 Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 Tipa la tip : tu esti asa de plictisitor , nu stii sa vorbesti decat numai despre sex......hai sa vorbim despre altceva ! tipul: despre ce ? Despre muzica ... OK , ai facut-o pe pian?? O gacica sexi intra intr-un bar ,se pune pe scaunul inalt ,trinteste un vibrator pe tejgea .... Ce doriti ? , intreaba barmanul . - O vodca cu portocale si prietenului doua baterii AA...... Scufica rosie se plimba prin padure ,cand sare in fata Lupul : nu ti-e frica ,Scufita ? Nu , bani nu am si de f*tut i-mi place...... militianul injura grosolan soacra ,cand sotia : daca injuri pe mama ,divortez! - eu nu injur pe mama ta , eu injur soacra mea..... La tribunal ,judecatorul : daca ziceti ca sunteti homosexual , dece a-ti luat-o dur pe la spate pe maicuta Terezia ??? Am crezut ca e ....Zorro .... Militianul intra la magazinul de instrumente muzicale : - vreau saxofonul rosu si acordeonul alb !!! - pai stingatorul puteti sa-l luati , dar la calorifer ar mai trebui sa va ganditi..... vecinul intreaba pe scotian: dece te grabesti in halul asta cu vopsitul? - vreau sa termin inainte sa se termine vopseaua.... La ce e buna imprimanta / - incetineste drumul hirtiei spre cosul de gunoi.... Intreaba seful pe militian : dece a-ti pus parola : "Batman-Superman-Robin-Joker" ??? -pentru ca scrie ca e nevoie de min 4 caractere ! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 23, 2019 Partajează Postat Octombrie 23, 2019 O serie si de la mine. Întrebare la Radio Erevan: - Ce poți face cu 365 de pre****tive folosite? Răspuns: - Le topiți și faceți o anvelopă căreia îi spuneți Good Year. Ce îți propune un pidosnic când te afli în apă? Hai să ne dăm la fund. Ce sfat îți oferă un pidosnic când pleci la drum? Întoarce-te. Cum te întreabă un pidosnic dacă vrei să mănânci ceva? În-buci ceva? Gheorghe și Ion se întâlnesc pe drumul din sat. - Apăi măi Gheo, ce-am auzit? - Apăi ce-ai auzit? - Ți-ai luat mașină, măi Gheo? - Apăi da. - No, și ce culoare îi? - Apăi măi Ioane, știi tu cum se face cerul când soarele apune și nu este nici albastru, nici roș, nici galben, și totul este ca o minune, măi Ioane? - Da măi Gheo, normal că știu. - Ei, tot așe, numa' ca-i verde. Un puradel vine la tat'su mare care lenevea pe preș la umbră. - Tăticăle! - Hrâm mă muceo. - Palgemi si mie tâmbulelul ăsta. Îi sparge batrânul sâmburelul în dinți, mucea mănâncă miezul și pleacă. După o vreme, mucea vine din nou. - Tăticăle! - Hrâm mă. - Palgemi si mie tâmbulelul ăsta. Iar sparge batrânul sâmburele în dinți, mucea manâncă miezul și pleacă. După o vreme revine. - Tăticăle! - Hrâm mă. - Palgemi si mie tâmbulelul ăsta. - Mă, da' de unde ai tu atâția tâmbulei? - Ăhă, păi e colo după casă un kkt plin de tâmbulei. Bulă vine acasă de la școală mândru nevoie mare sărind într-un picior. Taică-său îl întreabă: - Ce grozăvie ai făcut băi Bulă de te umfli așa în pene? - Băi tată, poți fi mândru de mine. - Bine mă, deja sunt, da' care-i treaba? - Păi astăzi am fost singurul din toată clasa care a știut răspunsul la o întrebare a învățătorului. - Bravo mă. Și ce întrebare a pus învățătorul? - "Băi, cine-i nesimțitul care s-a bășit?" Sora oligofrenă a lui Bulă are primul ciclu. Speriată se duce la tat-su și-și ridică fustița. - Tata, buba! - Lasă fata tatei, du-te la mă-ta că îți explică ea. Se duce la mă-sa și-și ridica fustița. - Mama, buba! - Ei, fata mamei, este normal, ai crescut, ești domnișoară. Bulă intră pe usă. Soră-sa ridică fustița. - Bulă, buba! - Mamă, tată, ia uite, tâmpita asta și-a tăiat puța. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Dacă te deranjează zgomotul enervant din maşină, tot ce ai de făcut e să deschizi uşa şi s-o dai afară. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Sa "o" dai afara pe cine? Zgomotul este la masculin... Iar usa odata ce este inchisa, nu-i vad legatura cu zgomotul... Editat Octombrie 24, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Nevasta a vrut sa spuna. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Ar merge si asa dar, e prea sec. Eu ma refeream la zgomotul din timpul rulajului pe drum... Editat Octombrie 24, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Acel moment cînd poantele trebuie explicate... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Bula si cu fi - su' trec pe langa un bordel . Bula considera ca progenitura e destul de copt pentru o prima experienta intima , si - l trimite inauntru . Dupa ceva timp , iese urmasul afara , dezamagit : Tata , alea vor bani ! Inainte de ... Bula : Mai du - te odata , spune ca esti fi - miu , toata lumea ma cunoaste ! Incearca din nou fi - su' , si iese si mai dezamagit ... Bula are o sclipire de moment : Fiule , mai du - te odata , si intreaba daca nu dau si pe caiet ! ... Editat Octombrie 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate