Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

O tânără văduvă venea săptămânal la mormântul soţului său pentru a uda florile.
Apoi, de fiecare dată, se retrăgea cu spatele. Un tânăr care o urmărea de mult timp îi spune:
- Văd că i-aţi purtat un deosebit respect defunctului dumneavoastră soţ. Am văzut că nu-i întoarceţi spatele când plecaţi, foarte frumos!
- Eh, domnule, soţul meu mereu îmi spunea că am un fund de ar putea ridica şi morţii din mormânt. Nu vreau să risc!

71835261_2711677605520653_3089646696460713984_n.jpg

Link spre comentariu

Turiste ( tinere ) din Franta , vin in Romania sa admire frumusetile etc . Real , venite sa vada un cioban , in creierii muntilor , despre care se dusese vestea ca sparge nuci cu p ...a . Ajung la stana , dupa un drum anevoios etc . Il abordeaza pe cioban , acesta cam sastisit si necooperant . Tataie , am inteles ca spargi nuci cu ... , s - a dus vestea etc . ! Ne faci o demonstratie , ca ne revansam ( cum doresti ) etc . Ciobanul , cam sictirit , intr - un final : Da , dragele mosului , numa' ca nu mai am materie prima , nucile s - au terminat la vizitele de saptamana asta ! ... Nu - i problema , mosule , am adus cativa desagi ... Aduc turistele nucile , mosu ' cand le vede are o strambatura de dezgust : N - ati adus , dragele mosului , d' alea de cocos , dupa cum am dat de stire ? ... Turistele , raman blocate ! ... Ciobanul , vadit iritat : Dragele mosului , m - au cam lasat vederile , p' alea de nuc nu le mai vad , si mai dau pe langa ... , p' astea de cocos le rezolv ( corespunzator ) din prima !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Proces de viol, doua babe care nu aveau ce face acasa, ascultau atente.

- Inculpat, ai violat pe tinara, aici de fata?

- Onorata instanta, zice piritul, nu m-am atins de un fir de par!

- Soro, zice baba, cita precizie, vezi ce inseamna tineretea?

Link spre comentariu

Un tip merge la restaurant si cere o friptura cu cartofi prajiti.

La final, cere nota de plata. Ca sa-si merite bacsisul, ospatarul incearca sa fie amabil:

- Ei, cum ati gasit friptura noastra?

- Greu, tare greu, sub o felie de cartof prajit!

Link spre comentariu

Dece sunt asa scurte bancurile cu blonde?

Ca si ele sa le tina minte......

militianul merge pe strada , se uita dupa avioane .....pica in canal ,incepe sa strige : vai ce noroc ca nu avea capacul pus , ca nu puteam sa ies......

2 militieni intra la Mc Donalds  si cer 2 hamburgheri.

- baieti ,s-a terminat hamburgherul , aveti ghinion.....

Se uita cei doi unul la altul si unul spune : pai atunci cerem 2 ghinioane.......

O superblonda invata sa inoate , dupa un timp intreaba antrenorul : chiar ma scufund daca scoateti degetul dintre picioarele mele ? 

Unu se lauda la cineva : vezi blonda aia e nevasta-mea si bruneta amanta !

celalalt : interesant , si la mine ,numai ca invers.......

Tata la mama : am gasit revista asta Sado-Mazo in camera baiatului ....ce sa facem ? 

mama : nu stiu , dar sa nu-l bati la cur cu cureaua........

Link spre comentariu

O batrana intra in cabinetul doctorului:
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul.
- Noroc ca le trag fara zgomot si chiar fara miros.
- Oricum , e deranjant.
- Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10.
Doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.

Link spre comentariu

Doi mosi stateau dw vorba.

- Ce ti-e si cu batrinetile astea, tot felul de boli..

- Auzi, zice celalat, tu ce crezi, ce e nai bine sa ai, Alzheimer sau Parkinson?

- Parkinson! Mai bine versi jumate din pahar decit sa uiti unde ai pus sticla!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări