okean Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 O tânără văduvă venea săptămânal la mormântul soţului său pentru a uda florile. Apoi, de fiecare dată, se retrăgea cu spatele. Un tânăr care o urmărea de mult timp îi spune: - Văd că i-aţi purtat un deosebit respect defunctului dumneavoastră soţ. Am văzut că nu-i întoarceţi spatele când plecaţi, foarte frumos! - Eh, domnule, soţul meu mereu îmi spunea că am un fund de ar putea ridica şi morţii din mormânt. Nu vreau să risc! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 (editat) Turiste ( tinere ) din Franta , vin in Romania sa admire frumusetile etc . Real , venite sa vada un cioban , in creierii muntilor , despre care se dusese vestea ca sparge nuci cu p ...a . Ajung la stana , dupa un drum anevoios etc . Il abordeaza pe cioban , acesta cam sastisit si necooperant . Tataie , am inteles ca spargi nuci cu ... , s - a dus vestea etc . ! Ne faci o demonstratie , ca ne revansam ( cum doresti ) etc . Ciobanul , cam sictirit , intr - un final : Da , dragele mosului , numa' ca nu mai am materie prima , nucile s - au terminat la vizitele de saptamana asta ! ... Nu - i problema , mosule , am adus cativa desagi ... Aduc turistele nucile , mosu ' cand le vede are o strambatura de dezgust : N - ati adus , dragele mosului , d' alea de cocos , dupa cum am dat de stire ? ... Turistele , raman blocate ! ... Ciobanul , vadit iritat : Dragele mosului , m - au cam lasat vederile , p' alea de nuc nu le mai vad , si mai dau pe langa ... , p' astea de cocos le rezolv ( corespunzator ) din prima ! Editat Octombrie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Proces de viol, doua babe care nu aveau ce face acasa, ascultau atente. - Inculpat, ai violat pe tinara, aici de fata? - Onorata instanta, zice piritul, nu m-am atins de un fir de par! - Soro, zice baba, cita precizie, vezi ce inseamna tineretea? 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Gîl ...gîl Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Un tip merge la restaurant si cere o friptura cu cartofi prajiti. La final, cere nota de plata. Ca sa-si merite bacsisul, ospatarul incearca sa fie amabil: - Ei, cum ati gasit friptura noastra? - Greu, tare greu, sub o felie de cartof prajit! Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Dece sunt asa scurte bancurile cu blonde? Ca si ele sa le tina minte...... militianul merge pe strada , se uita dupa avioane .....pica in canal ,incepe sa strige : vai ce noroc ca nu avea capacul pus , ca nu puteam sa ies...... 2 militieni intra la Mc Donalds si cer 2 hamburgheri. - baieti ,s-a terminat hamburgherul , aveti ghinion..... Se uita cei doi unul la altul si unul spune : pai atunci cerem 2 ghinioane....... O superblonda invata sa inoate , dupa un timp intreaba antrenorul : chiar ma scufund daca scoateti degetul dintre picioarele mele ? Unu se lauda la cineva : vezi blonda aia e nevasta-mea si bruneta amanta ! celalalt : interesant , si la mine ,numai ca invers....... Tata la mama : am gasit revista asta Sado-Mazo in camera baiatului ....ce sa facem ? mama : nu stiu , dar sa nu-l bati la cur cu cureaua........ Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Acum 27 minute, Усилитель a spus: Dece sunt asa scurte bancurile cu blonde? Ca sa le inteleaga si brunetele... Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Blue prints... Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Guvernul a picat. Dragnea o suna pe Veorica: - Veorico, asta e! Du-te acasa, pune mina pe o carte, mai fa un cornet, doua... Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 12, 2019 Partajează Postat Octombrie 12, 2019 O batrana intra in cabinetul doctorului: - Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul. - Noroc ca le trag fara zgomot si chiar fara miros. - Oricum , e deranjant. - Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10. Doctorul, ii da niste pastile si ii zice: - Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice: - Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase. - OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul. 1 Link spre comentariu
okean Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Like @maxente ! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Doi mosi stateau dw vorba. - Ce ti-e si cu batrinetile astea, tot felul de boli.. - Auzi, zice celalat, tu ce crezi, ce e nai bine sa ai, Alzheimer sau Parkinson? - Parkinson! Mai bine versi jumate din pahar decit sa uiti unde ai pus sticla! Link spre comentariu
one Postat Octombrie 13, 2019 Partajează Postat Octombrie 13, 2019 E rau si cu Parkinson Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 14, 2019 Partajează Postat Octombrie 14, 2019 E doar un banc, nu tratat medical. Link spre comentariu
Postări Recomandate