Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

NU e banc !  azi scria pe TV in banda cu stiri proaspete : cica din 2021 UE cere ca  electronicele ,electrocasnicele ,trebuie asa facute sa tina mai mult.... HA - HA .....bine ar fi .

Link spre comentariu

Cui cere? Ceainezilor?

Acum 2 ore, zvonacfirst a spus:

Ion era zidar. El a cazut de la etajul trei.

Daca era mai harnic ar fi cazut de la patru.

Morala?

Nu lasa pe mâine ceea ce poti face azi. Lasa pe poimâine!

Link spre comentariu
Acum 12 ore, franzm a spus:

Morala?

Cred ca alta e morala...daca esti puturos, n-ai nici un risc sa te accidentezi, cazand de la inaltimea cladirii construite.

Link spre comentariu

Adam si Eva in rai. Adam curios:

- Ma Eva, ce ascunzi sub frunza aia?

- Nu-ti spui!

- Ma Eva, arata-mi si mie, ca iti arat si eu!

- Ba!

- Ma Eva, ce ai sub frunza, ce asa mare secret, arata-mi si mie!

- Ba!

Adam se infurie, pune mina pe un retevei si o pocneste pe Eva in moalele capului! Eva cade lesinata si Adam da frunza la o parte si zice mirat:

- Io-te ma, unde dai si unde crapa!

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 17 minute, icar a spus:

Adam si Eva in rai. Adam curios:

- Ma Eva, ce ascunzi sub frunza aia?

- Nu-ti spui!

- Ma Eva, arata-mi si mie, ca iti arat si eu!

- Ba!

- Ma Eva, ce ai sub frunza, ce asa mare secret, arata-mi si mie!

- Ba!

Adam se infurie, pune mina pe un retevei si o pocneste pe Eva in moalele capului! Eva cade lesinata si Adam da frunza la o parte si zice mirat:

- Io-te ma, unde dai si unde crapa!

Avea si continuare, se trezeste Eva si ii trage un retevei lui Adam, cade asta jos, ii da frunza la o parte si zice mirata:

- Io-te ma, unde dai si unde creste cucuiul (intre prieeni merge unde dai si unde se umfla cucuiul)

Link spre comentariu

Apropo de cladiri , inaltimi etc . 

Bula traia ( in sens biblic ) cu nevasta unui prieten . Intr - o zi , acesta vine acasa , in cursul intalnirii amoroase , si Bula , in disperare de cauza , sare pe geam . Etajul doi ... , scapa cu bine , cu mici inconveniente . Iarasi ,  in disperare de cauza , prietenul se muta la etajul 7 . Bula , consecvent ... Venirea intempestiva a prietenului se repeta , Bula ... , sare pe geam . In dreptul etajului doi , rasufla  usurat : " De aici , am mai sarit o data ! ... " 

Link spre comentariu

Un englez, un francez, un chinez și un român au o dispută în legătură cu naționalitatea lui Adam și a Evei. Englezul: - Ei au fost englezi. Numai un gentlemen adevărat poate oferi jumătate din singurul măr doamnei sale! Francezul: - Nu, ei au fost cu siguranță francezi - numai o franțuzoaica poate să se ofere pentru numai jumatate de măr! Chinezul: - Nu sunt de acord. Ei au fost cu siguranță chinezi, deoarece numai unei perechi de chinezi le stă în putere să populeze în așa timp scurt tot pământul! Românul : - Nu, domnilor, greșiți cu totii, ei erau români . Stăteau în fundul gol pe pietre, nu aveau decât un măr pe care trebuiau să-l împartă între ei, dar credeau că sunt în rai!

Link spre comentariu
Acum 4 minute, maresaldeflota a spus:

Un englez, un francez, un chinez și un român au o dispută în legătură cu naționalitatea lui Adam și a Evei.

Nu aveam cum sa fie chinezi. Ar fi mancat sarpele.

Link spre comentariu

Sunt dispute mari in privinta descoperitorului radioului. Unii sustin ca a fost Popov, altii ca Marconi. Ei bine, mai jos se demonstreaza clar ca Popov a descoperit radioul!

Marconi o avea amanta pe nevasta lui Popov. Asta, cind pleca in delegatie, anunta, cind venea anunta. La un moment dat, se cam prinde Popov de treaba si nu mai anunta cind pleaca. Marconi face un aparat de radio, pe care il da nevestei lui Popov. Cum pleca Popov de acasa, nevasta il chema, prin radio, pe Marconi. La un moment dat, Popov, suspicios,  se face ca pleaca, nevasta scoate radioul si vrea sa il anunte pe Marconi. Numai ca Popov intra in camera, nevasta abia apuca de pune plapuma pe aparatul de radio. Popov se prinde si da plapuna la oparte: si uite asa a descoperit Popov radioul!

Link spre comentariu

O tânara familie se muta în casa lor noua, aflata în vecinatatea unei parcele libere. Într-o zi, o echipa de muncitori se apucara sa construiasca o casa pe parcela libera.
Normal ca fetitei de 5 ani i s-a parut interesant sa vada ce se întâmpla acolo. Ea îsi petrecea majoritatea timpului în preajma muncitorilor.
În scurt timp, muncitorii au adoptat-o si a devenit un fel de mascota a echipei de constructori. Intrau în vorba cu ea, ba chiar îi dadeau sarcini usoare, astfel încât sa se simta si ea importanta.
  Au mers chiar mai departe. La sfârsitul saptamânii, acestia au facut o cheta si i-au strans primul ei salariu. I-au înmânat un plic în care avea o bancnota de 100 de lei.
Mândra nevoie mare si foarte fericita, fetita s-a dus cu plicul la mama ei. Aceasta aflând povestea, lua hotarârea sa mearga împreuna la banca si sa-i deschida fetiței primul ei cont bancar.
Când au ajuns la banca, doamna casiera era la fel de impresionata.
   - Cum de o fetita atât de mica, a reusit sa câstige primul ei salariu, deja? întreba ea.
   - Am lucrat o saptamâna întreaga alaturi de muncitorii care construiesc o casa lânga a noastra, replica fetita.
   - Wow! Esti incredibila! Si o sa muncesti si saptamâna viitoare?
   - O sa muncesc doar daca ne aduc m*istii aia de la depozit niste cherestea, sa putem sa ne apucam în p*la mea de mizeria aia de acoperis!

Link spre comentariu

- Ce este un chilot?

- Chilotul este ala care chiloteaza avionul!

Fiul unui taran ajunge mare domn in Bucuresti. Fiul se gindeste sa-l duca in capitala, sa vada si el cum e un oras mare. No, il plimba pe bulevarde, prin supermagazine si, intr-un final, ajung la un restaurant, asa mai cu staif. Vine ospatarul cu meniul, se uita omul in el si nu pricepe nimic 

- Ma ficiorule, alege tu o mincare, ca aici nu scrie pe romaneste!

- Uite, iti recomand friptura de berbecut in sos fumė, cu cartofi gratinati.

Zis si facut. Vine ospatarul cu mincarea si o pune in fata omului. Asta gusta, se opreste din mestecat, sa uita la fiu-su si il intreaba:

- Ma ficiorule, si minca bucurestenii mincarea asta?

- Cum nu, e specialitatea restaurantului, vin multi aici pentru mincarea asta, zice baiatul.

- Ma ficiorule, ma,  si gind te gindesti ca io am batut-o pe muma-ta, patruzăci de ani, ca-mi ardea mincarea!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări