Vizitator Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Vegan woman says she is now 'traumatised for life' after biting into sausage roll with pork in it Chris Hook https://7news.com.au/news/world/vegan-woman-says-she-is-now-traumatised-for-life-after-biting-into-sausage-roll-with-pork-in-it-c-476866 Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 (editat) Preot ... , discutii " libere " , la masa , la o pomenire ( cu vin bun ) : - Mama ( mea ) soacra ? ... Doamne , ce suflet minunat ! Zece ani m - am rugat sa - i iasa ! ... Editat Septembrie 29, 2019 de gauss Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Un sofer de TIR dormea în cabina când îi bate o prostituata la geam. - Nu vrei sex, ceva? Chior de somn, raspunde: - Bine, cât ceri? - Pai nu mare lucru, du-te la shopu’ ala si ia si tu o sticla de vin. Se duce soferul la magazin si la întoarcere da de un coleg. - Ba, ia tu sticla asta de vin si vezi ca e o prostituata la mine în cabina, du-te tu ca io nu mai am chef. Ia colegul sticla, se duce în cabina si începe partida de sex. La un moment dat, bate un politist la geam: - Buna seara, ce faceti aici?, întreaba politistul luminând interiorul cu lanterna. - Bine dom’le, uite i-o trag lu’ nevasta-mea. - Pai de unde stiu eu ca e nevasta dumneavoastra? - Îti zic eu, ca nici eu nu stiam pâna n-ai aprins lanterna. 5 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 - De ce cumpara cocalarii doar carti de la anticariat? - Pentru ca sunt gata citite! Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 29, 2019 Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Faceam s*x cu o bunaciune pe bancheta din spate a masinii, cand un politist imi bate-n geam: - Ar trebui sa va arestez pe amandoi, ... dar, ... as putea sa ma prefac ca nu v-am vazut, .. daca sunt urmatorul la rand. Am fost socat, nu stiam ce sa mai cred... vorbeste serios ori imi intinde o capcana ... asa ca i-am zis: - Nu stiu ce sa zic domnule politist... - De ce nu stii ma? Vrei sa te arestez? - Nu, domnule politist, am zis, doar ca ... n-am mai f*tut niciodata un politist. 3 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Coana Veorica, in campanie electorala, face o vizita la bulibasa. De, votanti multi si siguri. Bulibasa o invita la un pahar de vin. Viorica, ce sa faca, campanie electorala, trebuie sa accepte. Zice ea: - Ma bulibasa, daca ne votati, va facem la fiecare o casa faina! - OOO, fain, ma ia un pahar coana Veorica! Asta, incalzita, continua: - Va facem magazine cu produse la juma de pret! - Ooooo, fain, si bulibasa mai toarna un pahar. - Va facem si spitale, unde, dupa incaerari, sa va tratati gratuit. - Ooooo, mai ia un pahar, coana Veorico! - Si, ma gindesc, sa va facem si niste fabrici, unde sa munciti! - Aoleu coana Veorico, te-ai imbatat si ai inceput sa vorbesti prostii! In cadrul programului de marire a natalitatii s-a hotarit ca in fiecare cameta de hotel sa fie citeva prezervative. Intepate cu acul. Link spre comentariu
RJK Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 A fost și-o confuzie la mijloc... 2 Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Bad post Editat Septembrie 30, 2019 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Beton maxente, tu , nu bancul, ca l-a pus pinti doua postari mai sus. Da` tu il zici ca nimeni altul. Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Vine unu la farmacie : - Un pre***tiv va rog ! - Numai unul ? - Incerc sa ma las ! 1 Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Vine un tip la farmacie si cere zece preze***tive. Dupa ce le cumpara, le scoate din ambalaj, le arunca pe jos si incepe sa le calce cu calcîiul. - Dar ce faceti domnule?, intreaba farmacista. - Asa m-am lasat si de fumat! 1 Link spre comentariu
bolek Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Ursu‘ la farmacie… Dati-mi va rog 50 de prez***tive… Doi iepurasi la coada dupa urs: hi-hi-hi…hi-hi-hi...ia uite ursu isi ia 50...hahaha.. Ursu se intoarce si-i priveste incruntat si-i zice farmacistei: Dati-mi 52 ! Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Doi mosi stau de vorba. - Cum te mai simti mai omule? - Ca un nou nascut? - Nu se poate, asa de bine? - Ei as! Nu m nici un dinte in gura si fac pe mine! Un tip intra in farmacie: - Doamna, am sa fac plingere, pre****tivele cumparte ieri erau intepate! - Da, da, zice un mos de la rind, si se indoaie de la mijloc! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate