icar Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Un taran, furios ca i se tot fura pepenii, a pus in mijlocul culturii o pancarta pe care scrie mare: "Atentie, un pepene este otravit!". A doua zi se duce sa vada rezultatul. Linga afisul lui mai aparuse unul: "Atentie, acum sunt doi!" Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Blonda de vizavi tocmai şi-a cumpărat maşină, şi neavând carnet, m-a rugat să trec eu la volan şi să facem o tură. – Opreşte, gata! – îmi zice la un moment dat, plictisită. – Vrei să ţi-o trag pe dreapta? – Trage-mi-o pe unde vrei, numai hai mai repede, că trebuie să ajung acasă până se întoarce soţul meu! 1 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Doi amici se vad dupa mai mult timp. Dupa ce schimba amabilitati si amintiri, se hotarasc sa se mai intilneasca. - Asa, si cind vrei sa ne mai vedem? - Cind vrei tu! - Unde? - Ori unde vrei! - Cam pe la ce ora? - Mi-e indiferent! - OK, dar vezi sa nu intirzii! 1 Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 (editat) Examen la facultatea de medicina...in grupa 30 de gagici si un singur barbat. Intra prima : - Ce se mareste de pana la 20 de ori cand este excitata ? - Hihihi, hahaha ! - Iesi afara , ai 4 ! Intra a doua : - Ce se mareste de pana la 20 de ori cand este excitata ? - Hihihi, hahaha ! - Iesi afara , ai 4 ! Intra toate , li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4 . La sfarsit intra barbatul si i se pune aceiasi intrebare : - Ce se mareste de pana la 20 de ori cand este excitata ? - Pupila ! - Bravo ai 10, du-te si spune la proastele de afara ca " hihihi si hahaha " se mareste intre 3 si 5 ori ! Editat Septembrie 23, 2019 de okean 1 Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 (editat) Crocodilul îl intreabă pe dinozaur: - Auzi mă, te-a sunat unul Noe în ultimele zile? - Nu, nu m-a sunat. - Nasol. Editat Septembrie 24, 2019 de zvonacfirst 1 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Un tot cauta nevasta m, sa fie cuminte si fata mare. In fine, gaseste el una, o curteaza o juma de an, o pupa prima data dupa opt luni si, in sfirsit se casatoresc. Bun, vine si noaptea nuntii. Intra ei in pat, lugu, lugu incalzirea si, cind sa treaca la treaba, tipa ia perna si si-o pune sub fund. - Vai draga, zice tipul panicat, de ce faci asta? - Stii ce, dracu sa va mai inteleaga, unii vreti cu perna, altii fara perna! 2 Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 - Cum se numeste o prostituata inteligenta ? - Desteapta lu' peste ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 (editat) Acum 7 ore, icar a spus: Un tot cauta nevasta m, sa fie cuminte si fata mare. In fine, gaseste el una, o curteaza o juma de an, o pupa prima data dupa opt luni si, in sfirsit se casatoresc. Bun, vine si noaptea nuntii. Intra ei in pat, lugu, lugu incalzirea si, cind sa treaca la treaba, tipa ia perna si si-o pune sub fund. - Vai draga, zice tipul panicat, de ce faci asta? - Stii ce, dracu sa va mai inteleaga, unii vreti cu perna, altii fara perna! Eu stiam ca isi pune perna sub fund, fac actiunea si a doua zi flacaul ii spune lui tat'su: - Tata, chiar era fata cuminte! - Serios? - Da! Asa de tare s-a fastacit, ca si-a pus perna sub fund in loc sa si-o puna sub cap. Editat Septembrie 26, 2019 de adrian_pic Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Un tip, cam afemeiat, se aseaza, in sfirsit, la casa lui. Dupa casatorie, se duc la un hotel, de, pentru prima noapte! Vine dimineata, tipul, tipul se scoala si pune pe noptiera nevestei 50 de lei, dupa care pleaca. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Chitrosu' ... Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Pentru pasionati...ca noi ! - Alo, domnule doctor, sotul meu s-a imbatat si a inghitit din televizorul vechi 2 sigurante, o rezistenta, o dioda si nu stiu ce dracovenii mici ! Ce sa fac ? - Ati incercat sa - i montati o antena ? Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Se face un studiu: e bine sau nu e bine sa ai amanta? Este intrebat un muncitor. - Nu e bine. Familia e baza societatii, ea trebuie... Este intrebat un doctor. - Nu e bine, se pot transmite boli... Este intrebat un popa. - Nu e bine, Biblia spune ca nu trebuie sa ... La urma e intrebat si un electronist. - E bine sa ai amanta? - Da domilor, e bine! - Cum domnule, toata lumea zice ca nu, numai tu zici da! - Da, e bine sa ai amanta! Nevasta zice ca sunt la amanta, amanta zice ca sunt cu nevasta, iar eu stau in debara si-mi vad linistit de montajele mele! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate