icar Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Daca intrebi un cioban cite oi are, iti va raspunde inveriabil: - Pai...sa tot fie... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Un betiv venea spre casa, la ore mici. O echipa de instalatori incercau, inainte de intetirea traficului, sa repare o teava sparte. Unul din ei, cu o cheia mare, in forma de T, rasucea un robinet, ca sa inchida apa. Betivul il vede: - Ba nemernicule, inceteaza si nu mai invirti pamintul de sub picioarele mele! Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Acum 15 ore, icar a spus: Daca intrebi un cioban cite oi are, iti va raspunde inveriabil: - Pai...sa tot fie... La fel şi dacă întrebi cît mai e de mers pînă într-un punct oarecare. Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 blueprints... 4 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Okean, like. Acum satau la o usa de doctor, oi pati la fel? Un orasean, pe coclauri, intilneste un cioban. - Bace, mai e mult pina in sat? - Mergi, zice ciobanul. - Bace, eu te-am intrebat cit mai e pina in sat! - Mergi, zice iar ciobanul. - Bre, cit mai e pina in sat? - Mergi, vine raspunsul. Orasanul, da din mina a lehamite si pleaca. Dupa putin timp aude in spatele lui: - O ora si jumatate! Oraseanul se intoare furios: - Bre, dar nu puteai sa-mi zici asta mai adineauri? - Nu, ca nu stiam cit de repede mergi! 4 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 (editat) Azi au mers foarte bine cardurile de sanatate! Fain banc, nu? Editat Septembrie 17, 2019 de icar Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Acum 29 minute, icar a spus: Azi au mers foarte bine cardurile de sanatate! Fain banc, nu? - O ora si jumatate! Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Un tip vine la spital, sa se interneze. - Pijama ti-ai adus?, intreba doctorul. - Adus, zice pacientul. - Dezinfectant ai adus? - Adus! - Pansament ai adus? - Adus! - Ata chirurgicala? - Adus! - Medicamente? - Adus! - Dar domnul care va insoteste, cine e? - E medic, l-am adus, poate nu aveti! 4 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 - De ce nu a participat aviatia albaneza la cel de al doilea razboi mondial? - Pilotul a fost bolnav! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Itic vroia sa discute cu Papa. Trimite bilete, scrisori, emailuri, nimic! La un moment dat Itic se duce la Vatican si reuseste sa obtina o audienta: - De mult vroiam sa va vorbesc! - Pai spune, ce te framânta? - Pai eu am un restaurant pe care îl am de la tatal meu…. - Foarte frumos, si… - Pai tatal meu, îl are de la tatal lui! Dar tatal tatalui meu îl are de la tatal lui, dar si ta… - Itic, ma exaperezi! Unde vrei sa ma duci? Pe vremea lui Hristos? - Vedeti, ati înteles, stiti … Cina cea de Taina… a ramas neplatita! 5 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 (editat) Doi avocați intra într-o cafenea, își comandă câte un suc și își scot sandwich-urile proprii! Chelnerul spune: - Mă scuzati, la noi este interzis să veniți cu mâncarea proprie. Avocații s-au uitat la chelner, pe urmă s-au privit reciproc și au schimbat sandwich-urile între ei! Editat Septembrie 18, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 La ora unu noaptea, cand presedintele american Trump dormea bustean, suna telefonul: - Alo, domnu' Trump, se aude o voce. - Da, zice Trump somnoros. - Iertati-ma ca va trezesc, sunt eu, hackerul Guccifer din Romania. Nu v-am sunat sa va felicit, pentru ca eu v-am facut presedinte, spargandu-i e-mail-ul lui Hillary, v-am sunat in legatura cu cei trei extraterestrii care va vand tehnologie din alta galaxie. - Cum, zice mirat Trump, tu stii secretul nostru cel mai bine pazit si pe care si eu l-am aflat abia acum patru ore?! - Da, spune Guccifer, nu mai cumparati nimic de la ei. Le-am spart e-mail-urile si ... sunt chinezi! 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Un betiv care raspândea un miros îngrozitor de bautura ieftina si care avea un sac si un ziar vechi se urca în autobuz si se aseaza lânga un preot cu un aspect foarte onorabil. Apoi scoate din sac o sticla de bautura aproape goala din care bea pâna la ultima picatura, dupa care începe sa citeasca din ziar. La un moment dat i se adreseaza preotului: - Scuzati-ma, parinte, stiti cumva din ce motive se ajunge la spondiloza? - Desigur, raspunde preotul, care simtea o neplacere crescânda, pe un ton de o politete rece si sarcastica. Factorii care duc la spondiloza sunt: o viata dezordonata, tovarasia unor femei de calitate îndoielnica, consumul exagerat de tutun si alcool, betii care se termina cu nopti petrecute în bordeluri, toate astea duc la spondiloza... - Aauuu! N-as fi crezut niciodata... raspunde betivul si se întoarce la ziarul sau. Preotul, milos de felul lui, dupa ce se gândeste la cele spuse, se adreseaza din nou betivului, de data asta pe un ton blând si împaciuitor: - Scuza-ma, n-am vrut sa te jignesc, de când suferi de spondiloza, fiule? - Eu? Nu, parinte... eu niciodata n-am suferit de asa ceva, am citit în ziar ca Papa are spondiloza. 1 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 In parc, pe o banca, statea o tipa...ce mai, 90-60-90. Vine un boschetar si o intreba politicos: - E liber, domnia? - Da, zice tipa taios. Boschetarul se aseaza si pune pe banca un ziar. Cauta in cosul de gunoi, gaseste un rest de pizza, o bucata de napolitana si un mar pe jumatate stricat, le aseaza pe ziar si incepe sa manince. - O gustarica, ceva?, o imbie tipul. - Nu, zice tipa rece. Termina omul de incat, baga mina in buzunar si scoate o sticla de frectie Galenica, pe jumate goala. - O tarie, ceva, o imbie iar tipul, intinzind sticla catre ea. - Nu!, zice tipa taios. Boschetarul, bea restul din sticla si se uita sub banca, gaseste un chistoc, il aprinde si il intinde tipei. - O tigara? - Nu!, zice tipa scirbita. - Pai cucoana, mincare, nu, bautura, nu, tigara, nu, asta inseamna ca de sex nici nu poate fi vorba! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate