PINTI Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 (editat) Un tigan se duce la barbier . Are cu el si un pusti de 5 ani. - Ce sa fie? - Ras, mancat-asi! Se apuca omu', il sapuneste bine, si vrea sa ia briciul de pe masa. Briciul nicaieri. Pustiul se juca cu el sub masa. - Mai tigane, fi-tu a luat briciul de pe masa. Spune-i sa il aduca inpoi sa nu se taie - Mo. hauarde. Vine copilul, tiganul ii ia briciul, il da barbierului, iar pe copil il baga intre picioare sub acea pelerina care il acoperea. In timp ce lucra, barbierul aude de sub acea pelerina: - Cu caciulita...fara caciulita...cu caciulita...fara caciulita. Ridicand pelerina, vede piciul cum se juca cu "scula" tiganului. - Mai "cioaaaara', tie nu ti-e rusine? Stai pe scaunul meu si asta mic iti face o l..ba????? - Da ce vrei Don' Sef? Vrei sa-l las sa se taie cu briciu? Editat Septembrie 5, 2019 de PINTI 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 (porcușorul) Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Un copil intră într-un bordel, târând o broască ţestoasă moartă după el: – Sărut mâna. Vreau şi eu o femeie! Patroana, mirată, îl întreabă cam ce femeie ar vrea. – Vreau o fată cu o boală venerică, dacă se poate! Plătesc oricât. – Bine, dacă tu vrei. Du-te cu Sandy. Face sex cu Sady apoi dă sa plece, patroana îl opreşte: – Auzi, dar de ce ai vrut o fată cu astfel de boală? – Păi să vedeţi: eu acum mă duc acasă şi vine baby-sitterul. Ei îi plac copiii mici, aşa ca mine: şi-o să facem sex.. O să ia boala. Deseară, tata o duce acasă cu maşina. Eu îl cunosc pe tata: o să i-o tragă. Şi-o să ia boala. La noapte o să şi-o pună cu mama. Şi-o să ia şi mama boala… Eu o cunosc pe mama: mâine o să şi-o tragă cu vecinul de alături, ei bine ăla e omul care mi-a omorât broasca! 4 Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 În Arad a fost o piatza Lenin, fost bou rosu (unde întorcea tramvaiul înainte de podul peste Mures spre Aradul Nou). 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 http:// Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Din ciclul... albastre' 2 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 7, 2019 Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Bula, dupa cum stiti, nu se omora cu invatatul. Profesoara face o ancheta. - Mai Gigele, ce faci tu de nu inveti? - Pai...ma joc pe calculator. - Dar tu Costele? - Pe mine ma pune tata la munca! - Dar tu ma Bula, tu ce faci toata ziua? - Stau pe veranda toata ziua! Profesoara, curioasa sa vada ce veranda poate avea Bula, c la o casa prapadita, din chirpici, ii face o vizita. Bula, politicos, o cheama in casa si o intreaba daca nu vrea o cafea, iar profesoara accepta. - Verando, adu la doamna profesoara o cafea! 2 Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 ...albastre : 1 Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Albastrele... 2 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Doi medici, hotariti sa vada efectele grasimilor asupra organismului, se gindesc sa mearga intr-un sat din Ardeal, patria slanei. Zis si facut. Urca in masina si, cum intra in sat, vad un taran ce mergea cracanat si cam impletecit. - E clar, din cauza slaninii mincate, are artroza! - In nici un caz, zice celalat, are artrita gutoasa, circulatie periferica deficienta. E clar! - Nu, e clar, are deficiente musculare, tensiune arteriala mare, din cauza sarii cu care e conservata slanina, zice primul. - Stii ce, hai sa-l intrebam! Il opresc si il chestioneaza: - Bade, maninci slanina? - Da cum nu! - E clar, zic medicii! Ai artroza? - Ba, zice taranul. - Vezi, zice medicul. Aunci ai artrita gutoaza? - Ba, zice taranul. - Atunci ce ai? - Domnule draga, asara am mincat niste prune si dupa aia niste covăsît, asa ca acum m-am cacat pe mine si ma duc acasa sa-mi schimb budigăii! 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Buna Anunt publicitar: -Schimb sotie de 50 ani cu doua de 25 de ani. Spor tuturor Alex 2 Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Anunt publicitar. Pierdut sotie. Cine o gaseste s-o tie! Unul se duce la doctor. - Domnul doctor, am o durere pe coloana care urca pina aici, dupa ceafa! - Aoleu, zice medicul. Ai boala Pongo-pongo si trebuie sa-ti tai scula, altfel mori! - Aoleu nu, zice asta si pleca val virtej. Dupa o juma' de an, iar la doctor, aceeasi concluzie: trebuie taiata! Dupa inca o juma de an, ne mai putind suporta durerile, o taie. Mai trece o vreme si se gindeste sa-si faca o pereche de pantaloni. Se duce la croitor si, in timp ce acesta ii ia masurile, il intreaba: - Pe ca parte porti scula, pe stinga sau pe dreapta? Omul, uimit, intreaba: - E chiar asa de important? - E foarte important, pe partea aia pantalonul vine mai larg, altfel scula e strinsa si incepi sa ai dureri pe sira spinarii care urca pina la ceafa si sunt groaznice, nu alta! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate