Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Două vaci croşetau într-un copac:

- Ai văzut dragă ? A trecut un porc zburând pe deasupra...

- Da, l-am văzut...

- Ia uite, mai vine unul...

- O fi având vreun cuib...

Link spre comentariu

De pe un forum din Burundi, tradus cu G:

Postat Ieri la 14:45
Am acest tv 
sursa este ok am verificat-o la sange si nu este de vina
Postat 23 minute în urmă
Astazi sa rezolvat acest tv , ca defect a fost integratul U102  NCP1396 el se alimenta dar nu scotea nimic pe iesire , dupa inlocuire merge

Link spre comentariu

La luptă

Ștefan cel Mare: „Să tragă tunurile”!

Hatmanul Șendrea: „Nu le-am adus la luptă, Măria Ta! Nu le-a scos magazionerul din depozit. A zis că nu are referat de necesitate”.

Ștefan: „Cum? Păi, de ce nu l-a făcut Boldur”?

Șendrea: „Boierul Boldur și-a luat trei zile de medical. A zis că are un botez”.

Ștefan: „Și de ce n-a lăsat un înlocuitor”?

Șendrea: „A lăsat, dar n-a putut semna, pentru că era și în comisia de cenzori și se afla în conflict de interese”.

Ștefan: „Bine! Atunci, izbiți cu cavaleria grea”!

Șendrea: „Cavaleria grea n-a venit la luptă, Măria Ta, nu au caii potcoave”!

Ștefan: „Cum? Nu v-am aprobat fonduri să-i potcoviți”?

Șendrea: „Ba da, Măria Ta! Dar licitația a fost contestată în instanță de tătari. Până la vară, suntem blocați”.

Ștefan: „Bine. Încă nu e totul pierdut. Să tragă arcașii”!

Șendrea: „Nici ei n-au venit. Sunt supărați că nu au primit sporul de risc”.

Ștefan: „Păi, am ordonat să li se dea sporul ăsta”!

Șendrea: „Da, dar nu a vrut contabilul-șef să-l dea. Când arcașii l-au cerut, contabilul a zis că să-l pupe în cur, că nu are norme de aplicare”.

Ștefan: „Unde este cavaleria ușoară, a fiilor de boieri”?

Șendrea: „La pensie, Măria Ta. S-a aflat că de vineri se iese cu 65% și au ieșit toți joi, afar’ de două sublocotenente”…

Ștefan: „Atunci, mi-au rămas răzeșii”!

Șendrea: „Așa e, Măria ta! Ei ar fi venit, dar n-am putut să-i anunț. Nu am semnat acordurile de comunicații cu Spania și Italia. Au zis ăia de la audit că nu am stabilit indici de performanță la protocoalele de reciprocitate”.

Ștefan: „Șendrea, în afară de noi doi, cine a mai venit la lupta cu turcii”!?!?!?!?

Șendrea: „A venit fanfara! Nu știți că vine mereu”?

Ștefan: „Bine! Spune-le să cânte Prohodul”!

Link spre comentariu

La scoala, profesoara intreaba, pe elevii mai slabi la invatatura, ce le lipseste de nu invata.

- Noua ne lipseste o camera, nu am unde invata, zice Gigel.

- Noua ne lipseste curentul, ca tata nu are bani sa-l platesca, zice Costel.

- Dar voua, ma Bula, ce va lipseste de nu inveti deloc? zice profa.

- Nimic, doamna profesoara! zice Bula. Aseara a venit soru-mea si a zis ca-i bolnava de SIDA, si tata a zis ca asta ne mai lipsea!

Link spre comentariu

Atunci când un elev de clasa a treia a fost întrebat care este prima lege a lui Newton, acesta a răspuns: "Corpurile în mișcare rămân în mișcare, iar cele în repaus rămân în pat până sunt strigate de mamele lor."
- Care este numele primului detectiv al electricității?
- Sherlock Ohms!

- Care este regula mâinii drepte aplicată de elevii cu profesori de fizică severi?
Pasul 1: Întinde brațul drept și îndepărtează-l de corp.
Pasul 2: Orientează pumnul spre stânga și îndreaptă degetul mijlociu.
Pasul 3: Rotește-ți mâna cu 90 grade în sensul acelor de ceasornic.

- Unde sfârșește o lumină rea?
- Într-o prismă!

Aceasta este o relatare adevărată petrecută în Munchen, Germania. Se pare că Heisenberg a fost oprit de un polițist de la circulație, care l-a întrebat:
- Dumneavoastră realizați cu ce viteză vă deplasați?
- Nu, dar știu întotdeauna unde mă aflu!, a răspuns Heisenberg.

- Care este cea mai simplă metodă de a observa efectul Doppler optic?
- Ieși în stradă și privește luminile mașinilor. Lumina mașinilor ce se îndreaptă spre tine este albă, iar a celor care se depărtează de tine este roșie.

Poate avea o pisică radioactivă 18 jumătăți de viață?

Principiul incertitudinii al lui Heineken: "Nu poți fi sigur niciodată de câte beri ai băut cu o seară în urmă".

Un fost student la politehnică s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. Atipeste. Părintele se apropie și-l întreabă: - Ce este forța Dumnezeiască? Studentul, trezindu-se, răspunde repezit: - Masa Dumnezeiască ori accelerația Dumnezeiască!

Într-o celulă, trei deținuți discută:
-Tu cum ai ajuns aici?
-Pentru jaf și viol. Dar tu?
-Nimica toată, sa moară mama, am șutit din câteva case, am omorât două babe, dar și așa mureau că erau bătrane rău.
-Dar tu, bă? Ce-ai făcut?
-Fizică nucleară.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări