Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Eu nu fac . Dar nici nu acuz pe altii , am dat o sugestie doar . Am mai scris , eu n - am postat decat bancuri pe care le - am receptat pe cale orala , de la om la om . Departe de a fi cerinta sau model , nu pot asa ceva si nu e cazul , doar o parere . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Zice-se că Ion se duce să se dea cu parașuta. În avion, instructorul îl învață cum să procedeze:

- Apoi, după ce te arunci matale din avion, numeri până la zece și tragi de sfoara asta să se deschidă parașuta . - No binie, zise Ion al nostru și sari din avion. Instructorul privește din avion cum Ion se duce jos ca pietroiul, fără ca parașuta sa se deschida. Avionul face stanga'mprejur și aterizeaza. Instructorul se arunca într-un Jeep într-o căutare disperata pe câmpul plin de căpițe de fan. Într-un final, aude un zgomot dintr-o căpiță. Când se apropie de locul cu pricina, îl aude pe Ion murmurănd in căpiță:

- Apoi no mă rog frumos nouă , ... , apoi no mă rog frumos zece, și Ion trage cu sete de sfoara parașutei!!! 

Link spre comentariu

Ion pe un virf de deal, Gheorghe pe altul.

- Măăăă Ioane măăăă, vast-ai oaia mea aia neagrăăăă?, tipă Ion din virful dealului.

La care Gheorghe ii raspunde

- Tz!

Link spre comentariu

Doi betivi mergeau, de-a busilea, pe o cale ferata.

- Auzi ma, hic, da' l..l..lunga mai e scara asta!

- L..las' ma, ,ca, uite, vine liftul!

Un inginer, un filozof si un contabil sunt supusi unui examen.

- Prima intrebare, zice examinatorul, cit face unu plus unu?

- Indubitabil doi!, zice inginerul.

- Ar putea sa faca doi!, zice filozoful.

- Auzi, cit vrei sa faca? zice contabilul!

Link spre comentariu

Un betiv, agatat de un felinar dintr-un parc, striga la nevasta sa-i deschida usa, sa intre in casa.

Apare un alt betiv, se uita la el si ii zice:

- Insista omule, e acasa, ca-i lumina aprinsa!

Un betiv statea intr-o statie de tramvai, pe la ora 3 noaptea. Vine un echipaj de politie si opreste linga el:

- Ce faci, ma omule, la ora asta, aici?

- Astept tramvaiul! 

- Tramvaiele ies din depou abia la ora 5, acuma e doar 3!

- Ha, zice betivul, voi ma credeti prost, nu vedeti ca sinele sunt puse deja?

Link spre comentariu

Un om avea nevoie de ajutor la tăiat lemne în pădure. Singurul fără ocupaţie era şmecherul satului, iar omul nostru l-a rugat să-l ajute. Şmecherul a fost de acord, doar că ajunşi în crîng a început să rîdă, zicînd:

- Uite cum facem, io zic "ha" şi tu tai lemnele.

Omul nostru nu a zis nimic şi şi-a văzut singur de treabă. La ora mesei l-a invitat şi pe şmecher:

- Hai la masă! Eu mănînc şi tu înghiţi.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări