icar Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 Un ardelean aude ca oltenii sunt tari in cap. Se tot gindea el cum sa faca sa verifice. Merge el in Oltenia si, intr-un sat, vede un oltean. - Mai, voi aveti capul chiar asa de tare cum se zice? - Da, zice olteanul. - Arata-mi si mie. Oltenul se duce in sura, ia o ranga, vede in copac mai gros, pune ranga in copac si, pac, pac, ii da doua capete, de intra aproape toata ranga in trunchi. Ardeleaul se minuneaza. Oltenul mai sa un cap si...ranga se indoaie! Ardeleanul mustacea. Oltenul da un cap la ranga, o indreapta si, pac, ii mai da un cap. Ranga se indoaie iara. Ardeleanul incepe a ride. Oltenul, futios, inconjoara copacul si, ce sa vezi, un alt olten dormea răzămat cu capul de copac! Link spre comentariu
gauss Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 (editat) Mama lui Bula vine acasa plina de nervi si suparari de la serviciu , obosita la limita etc . Intra in casa , Bula in loc sa - si faca lectiile se juca cu niste masinute . " Bula ti - ai facut lectiile ? , etc " . Bula nu raspunde nimic , se joaca in continuare cu masinutele , ba chiar il bufneste rasul si nu se cenzureaza deloc . Maica - sa , exasperata , isi pierde firea si se pune cu bataia pe el . Bula , mai tare radea . Dupa ce maica - sa oboseste , incepe cu intrebarile ... Bula , devine la un moment dat serios : " Mama , s - a spanzurat tata - n pod ! " . Maica - sa , innebunita , se urca repede , verifica , nimic ! Vine si mai exasperata , se pune iar cu bataia pe Bula . Acesta rade din nou in hohote , si intr - un moment de pauza declara : " He , he ... Ce te - am pacalit , e - n beci ! ... " . Editat August 16, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 O blonda merge la doctor si se plange ca o dor toate. -D-le doctor, daca ma ating cu degetu pe cap ma doare, daca ma ating pe picior ma doare, daca ma ating pe burta iara ma doare...ma dor toate..ce am? Dr:Esti blonda naturala? Blonda:Da Dr:Atunci ii clar, ai degetu cu care te atingi rupt . Link spre comentariu
icar Postat August 17, 2019 Partajează Postat August 17, 2019 Un ardelean se duce la un restaurant din capitala si cere o bere la cutie, sa vada cum e, ca nu mai bause asa ceva. Ospatarul ii da o cutie, ardeleanul scoate brisca, inteapa cutia si bea. Ospatarul se uita la el curios. - Buna, zice ardeleanul, mai dă, rogu-te, una. Ospatarul ii dă, ardeleaul face la fel: brisca, gaura, baut bere. Ospatarul se uita la el si, rizind, ii spune: - Mai omule, vezi ca pe capac e un inel, tragi de el si se deschide cutia! - Asa o fi, domnule draga, dar bag sama ca ala e pentru ăi de n-au briscă! 4 Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Buna Poi si eu sunt ardelean pursange.Zilele trecute intru intr-un magazin pentru unelte de pescuit(in Dej). Avea la intrare un anunt"copiem chei".Am copiat o cheie si....Spre surprinderea mea avea un stand VictorInox. Schimb cateva vorbe cu vanzatorul(care e si patron) si aflu ca au produsele elvetiene de peste 10 ani. Am ochit o "brisca" aproape 200 lei.Merita oare?De retinut,sunt mare amator de drumetii cu cortul si la asta m-am gandit. Mai am produse "identice",cumparate de ocazie,dar se pare ca nu se apropie calitativ de ce am vazut. Spor tuturor Alex P.S.Totul este offtopic bineanteles,daca e cazul poate fi sters sau(de preferinta)mutat,ramane la latitudinea moderatorilor. Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 (editat) Bricegele Victorinox si Wenger merita . Pot fi lasate mostenire daca nu se taie lemne de foc pentru iarna cu ele . Banii nostri sunt prea putini , aici e problema . Editat August 18, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
icar Postat August 18, 2019 Partajează Postat August 18, 2019 Doi mosi stau pe o banca, in fata blocului. La un moment dat, vin doua fete si se adreseaza unuia dintre ei. - Hai, mergem sus? - Da, zice mosul, voi urcati cu liftul, ca eu vin pe scari! - Ma, este nebun, zice celalat, opt etaje pe scari? - Da ma, dar stii ce limba scot cind ajung la opt? 4 Link spre comentariu
tiovidiu Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Un tip se trezeste in mijlocul noptii,sa mearga la baie.Privindu-si ''prietenul''il dojeneste: -Vezi?Eu ma scol cand vrei tu.Tu de ce nu te scoli cand vreau eu? Link spre comentariu
icar Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Intr-o dimineata, un tip statea linga un copac si dadea cu "scula" de el: - Na, sa te inveti minte, azi noapte nu ai vrut sa te scoli, acum nu te las sa te pisi! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Se întâlneşte iepurele cu lupul în pădure, în timp ce iepurele îşi ducea acasă un televizor nou-nouţ, foarte scump. Văzându-l cu televizorul, lupul îl întreabă: - Măi, iepuraşule, de unde ai tu televizorul ăsta aşa de scump? - Păi să vezi: mă plimbam prin pădure şi, la un moment dat, m-am întâlnit cu vulpea. - Aceasta m-a invitat la ea acasă să mănânc şi să beau ceva. Apoi m-a dus în dormitor, s-a dezbrăcat şi mi-a spus: “Ia-mi tot ce am mai scump pe lumea asta!”… - Aşa că am luat televizorul! Link spre comentariu
PINTI Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Ion si Maria gradinari… se trezira de dimineata sa plece la targ sa prinda loc pt taraba. Iincarca caruta cu varza si castraveti si pleaca. Pe drum Maria: - Ioane opreste un pic caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot! Opreste Ion, se da jos o pupa pe Maria… si plecara iar la drum. Dupa 10 minute Maria: - Ioane, opreste caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot!… - Marie, da esti nebuna! Nu mai prindem targul. - Hai repede Ioane, acu, acu, ca nu mai pot! Se da Ion jos si iar o pupa pe Maria. Dupa vreo 10 minute Maria incepe: - Ah Ioaneee, ah, opreste caruta si vino repede si ma pupa ca nu mai pot! Ion enervat: - Auzi fa, Marie…. da-te jos de pe castraveti si urca-te pe varza. 2 Link spre comentariu
matzah Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Un zgarcit, pe patul de moarte: - Mama, esti aici? - Da, fiule sunt aici! - Nevasta, esti aici? Nevasta: - Da, dragul meu, sunt alaturi de tine! - Copii, sunteti aici? Copiii: - Da tata, suntem aici toti. - Toata lumea e aici? - Da mai, toti suntem aici! - Atunci de ce e lumina aprinsa la bucatarie?!? Link spre comentariu
icar Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 Doi tineri scotieni pleaca in concediu si dau ultimile sfaturi. - Mama, ai grija ca atunci cind bunicul nu se uita la nimic, sa ii iei ochelarii de pe nas! Link spre comentariu
Postări Recomandate