Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Pe marginea unei străzi, un tip sapă un șanț, iar în spatele lui vine altul care astupă șanțul. Un trecător le zice :

- Măi, ce rost are să sapi șanțul, dacă celălalt îl astupă ?

- Păi, să vedeți, noi în echipă sîntem trei. Eu sap șanțul, Ion pune cablul și Gheo astupă în urmă. Dar Ion azi e liber.

Link spre comentariu

”Au săpat un șanț în stradă,

Iar apoi l-au astupat.

Dar l-au destupat să vadă

Ce anume-au îngropat !”

Din revista ”R”

Link spre comentariu

Era Ceaușescu la Neptun. Se scoală într-o dimineață mai devreme iese pe terasă cu priveliște la mare și spune. 
- Bună-dimineața Soare ! 
- Să trăiți Tovarășe Ceaușescu ! 
Văzând asta îi spune Leanei ce i s-a întâmplat! 
A doua zi dimineața se scoală împreună cu Leana, ies pe terasa și : 
- Bună-dimineața Soare! 
- Să trăiți tovarășe Ceaușescu dar eu nu sunt Soare eu sunt căpitan State Dorin, maiorul Popescu Soare a fost ieri de gardă !

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Tot cu rabin(i) :

Un credincios vine la rabi :

- Preasfintite invatatorule , lamureste - ma ... Am patit o chestie impotriva naturii . Am scapat pe jos niste felii de paine unse cu ceva ... Si impotriva invataturilor , au cazut pe fata neunsa !

- Fiule , grea problema ! Trebuie cercetata , deslusita , judecata ... Mai treci pe la mine dupa ceva timp .

Dupa mai multe vizite , fara raspuns , rabi il primeste zambind radios pe credincios :

- Fiule , bine ca ai apelat la adevarata invatatura etc . Ce ti s - a intamplat , nu e normal . Dar e explicabil , si numai din vina ta . Ai uns feliile pe fatza gresita ...

Link spre comentariu

Un tip merge la preot (sau rabin, duhovnic, arhiereu sau ce-o fi) și-i spune că în urma unui eveniment are coșmaruri.

Acesta întreabă : - La acel eveniment a fost rostită vreo expresie, vreo incantație sau altceva ?

Tipul răspunde : - Da a fost rostită expresia ”Vă declar soț și soție !”

Link spre comentariu

La un atelier de intretinere canalizare, vine o solicitare.

- Bai " studentilor", puneti mina pe lada cu scule si la treaba. Zis si facut. Ajung la fata locului, inasii lasa lada cu scule jos, mesterul intra in canal...

- Cheia franceza,... mopsul.... sarpele, cere el.  La un moment dat, din canal sare rahat, il improasca pe mester din cap pina in picioare.

- Vedeti ba, zice mesterul stergindu-si rahatul de pe fata, asa se face treaba! Bagati de seama si invatati, altfel o sa carati lada cu scule toata viata!

Link spre comentariu

Popa, dupa ce slujeste in biserica, il vede pe Ion, care niciodata nu calcase pragul bisericii. 

- Ma Ioane, da' cum de ai venit tu, la biserica?

- Sa vezi parinte, nu-mi gaseam palaria si am crezut ca mi-a furat-o Gheorge si am venit sa o iau inapoi. Dar, cind, la predica, ai ajuns la porunca aia cu "sa nu preacurvesti", mi-am adus aminte unde am lasat-o!

Link spre comentariu

În vremurile antice și medievale, orice om care avea vreo problemă mergea la preot. Și se întorcea calm, vesel și liniștit.

În perioada modernă, oamenii care aveau probleme mergeau la psiholog. Și se întorceau calmi, veseli și liniștiți.

În prezent oamenii au feisbuc !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări