Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Eu il stiam cu Bula ... , mai explicit !

Bula era " sarac " lipit . La el in casa canta gaina , n - avea nici cel mai mic cuvant despre ce si cum . Zilnic era abordat de cunoscuti : " Hai Bula la o bere , cu baietii etc . " . Bula , resemnat ... " N - am etc . " . Pana cand e interogat de acestia : " Bula , tu faci sex cu nevasta ? " , " Da , desigur , chiar des " raspunde acesta . " " Si , nimic , nimic ? ... " Bula ramane nedumerit . " Adica ? " Cunoscutii " Pai noi avem tarif . Aia , atat ... , ailalta atat etc . , asa ne descurcam pentru bere . " Bula , iluminat brusc , are o revelatie " Multumesc mult ca m - ati scos din rahat , ne vedem la bere etc . " Cateva zile , Bula lipseste complet . Apare dupa un timp , mergand schiop , cu un ochi vanat , vorbind cu greutate si pauze . Cunoscutii : " Vai Bula , arati ca dracu' , ce - ai patit etc . " Bula : " N - am nimic , sunt bine ... " . " Pai si ? ... " Bula , zambind trist : " N - am nimic , a venit nevasta cu banii pentru douazeci de " numere " , si cu o tigaie de fonta ... , m - am epuizat complet pe parcurs , si - am pierdut tot ! ... " . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Un oltean il intreaba pe un ardelean:

- Auzi, s-au facut merele mari la tine in livada anul asta?

- Pai alea mari cam da, dar alea mici nu prea.

Link spre comentariu

Zice ca Dumnezeu uitandu-se de acolo de sus spre pamant, a vazut de dezmat si preacurvie este si s-a hotarat sa pedepseasca pe toata lumea.

Il cheama pe Sf. Petre si ii zice:

- Auzi Petre, ia du-te tu pe pamant si aduna toate pasaricile de la toate femeile, ca prea isi fac aia de cap. Le pui intr-un cos de nuiele si le aduci colea la noi in magazie, sa stea la pastrare.

Asa face Sf. Petre, se duce, le ia pasaricile le femei, le pune in cos si le baga la magazie.

Dupa o vreme Dumnezeu se uita iarasi spre pamant si vede o asa mare tristete cum nu mai pomenise. Era liniste, aia parca erau bolnavi, nu mai vorbeau unii cu altii, umblau cu capul in pamant si erau suparati pe viata asta amara.

Il cheama Dumnezeu pe Sf. Petre si ii zice:

- Auzi mai Petre, cred ca i-am pedepsit destul. Ia da-le tu pasaricile inapoi la femei.

Sf. Petre ia cosul din magazie si, din comoditate, nu se mai duce pe pamant ci rastoarna cosul de-a valma.

Nebunie mare, pe apucatelea si-a luat fiecare femeie o pasarica.

Acu' care a apucat-o pe-a ei mai tine un pic la ea, dar care a apucat-o pe-a alteia... va dati seama ce face. 

Link spre comentariu

Un neuron statea de unul singur in capul unui barbat.

Vine un altul si-i zice:

- Nu mai sta singur aici, vino jos ca acolo suntem mai multi.

Link spre comentariu

Unul, exasperat ca nevasta in pune, noapte de noapte, la "treaba" , se gindeste la ceva ce-i va aduce doua avantaje: cistig de bani, fara prea mult "efort". Zis si facut!

- Draga, zice sotul, de azi inainte am tarif pentru sex: sex in pat, 200 de lei, sex in bucatarie 50 de lei, sex in baie 25 de lei.

- Prea bine, zice nevasta, poftin 200 de lei!

- A, vrei o data sex in pat!

- Nu, zice nevasta, vreau sex de 4 ori, in bucatarie!

Link spre comentariu

Mai mulți meseriași se lăudau :

- S-au găsit pe pămînt piramide vechi de cîte 3000 sau 5000 de ani și pe toate continentele. Aceasta este o adevărată inginerie în folosirea pietrei. Prima meserie a fost aia de constructor.

- Prin peșteri s-au găsit picturi, diferite desene, semne interpretabile, mesaje. Și au cîte 20.000 sau 30.000 de ani. Asta este o adevărată artă. Prima meserie a fost aceea de artist.

- Cînd Dumnezeu a venit pe pămînt și a spus : ”Să fie Lumină !”, cablurile erau deja montate. Care a fost prima meserie ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări