icar Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 Daca morcovul e tinar! Link spre comentariu
gauss Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 1 oră în urmă, icar a spus: Femeia adevarata trebuie sa stie sa faca ciorba si scandal din ce are la indemina! Acuma spuneti ? ... Eu de - a lungul vietii am partajat responsabilitatile . Femeile au ramas cu ciorba . Link spre comentariu
gauss Postat August 3, 2019 Partajează Postat August 3, 2019 (editat) La biroul conducerii unei mari corporatii romanesti usa sare din balamale , si in incapere intra cativa insi mascati , trag cateva focuri de arma in tavan si incep sa urle : " Nu misca nimeni , acesta este un jaf adevarat etc . " . Toti de la mese se ridica in picioare si incep sa aplaude , sa fluiere etc . Hotii raman stupefiati . Seful firmei : " Bata - va sa va bata de poznasi , ce ne - ati speriat ... , o clipa am crezut ca e DNA - ul ! " Editat August 3, 2019 de gauss 2 Link spre comentariu
icar Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 La o bere, toti se veselesc, numai unul e trist. - Ce ai ma Ione, de ce esti trist? - Am aflat ca nevasta-mea are SIDA!...Pauza lunga.... - Am glumit baieti! Ce v-ati ingalbenit asa? 5 Link spre comentariu
icar Postat August 4, 2019 Partajează Postat August 4, 2019 Ceausescu, dupa decretul cu avortul, face o vizita de lucru prin tara sa vada citi copii sunt. La un moment dat, vede un tigan cu multi copii dupa el. - Mai tovarase, toti sunt copiii tai? - Da, tovarase presedinte! - Si nu ti-e greu? - Nu tovarase presedinte! No, ce era sa zica... - Atunc mai faci si pentru mine unul? - Da, tovarase presedinte. Ceausescu pleaca multumit de raspuns. Tiganul, sta putin pe ginduri si fuge dupa Ceausescu. - Tovarase presedinte, da' cum ramine, vine doamna la mine sau vin io la doamna? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Domnule doctor, mă doare capul de nu mai pot, se plânge un oltean la o vizită medicală. - Dumneata suferi de o boala rară. Eşti prea deştept şi din cauza asta ai scoarţa creierului prea încreţită.Ca să-ţi treacă durerile trebuie să te operez, ca să ţi-o întind. Cum o vrei, întinsa complet? - Netedă ca-n palmă, numa' să nu mă mai doară! Zis şi făcut. La 2 săptămâni după operaţie, medicul îl întreabă: -Cum te simţi? -No, fain! Link spre comentariu
icar Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Ca sa vezi, nu stiam ca locuiesc la Londra! Link spre comentariu
icar Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 (editat) Un tip sta de vorba cu iubita lui. - Nu stiu de ce iti place de mine, cont in banca nu am, masina nu am, salariu nu e prea mare.. - Daragule, eu nu vreau sa ma casatoresc cu un bancomat! Editat August 7, 2019 de icar Link spre comentariu
deneinvins Postat August 7, 2019 Partajează Postat August 7, 2019 Pacientul : - M-ați chemat degeaba. Nu am probleme, mă simt bine, trăiesc bine, am tot ce-mi trebuie, am mulți prieteni, sînt încrezător, optimist, mă bucur de multă atenție ... Psihiatrul : - Și de mult timp sunteți așa ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Un om mergea liniștit prin deșert când deodată ia o palmă . Se uită în dreapta, în stânga , în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Mai merge și iarăși ia o palmă. Se uită în dreapta, în stânga , în spate, nimeni. Se uită în sus: senin. Merge mai departe: la fel, iarăși ia o palmă. Se uita în dreapta, în stânga , în spate, nimeni. Se uita în sus: senin. Și așa a luat trei palme din senin. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 E asa de vechi bancul asta, incat cred ca toti care l-au stiut, ori l-au uitat, ori au murit. Eu il stiu de prin 80 de ex. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 Un caz atipic, nici mort nici viu, nici măcar uitat! Link spre comentariu
Postări Recomandate