Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Doi ardeleni în tren mergeau de la Cluj la București .După o vreme vine controlorul: 

- Biletele la control, vă rog! 
Toată lumea dă biletele și cei 2 ardeleni, conductorul saluta și iese din compartiment, după ce a ieșit ardelenii spun: 
- Este prost că nu s-a prins. 
Controlorul a auzit, dar n-a mai vrut să se mai întoarcă . S-a dus însă la colegul lui și l-a trimis să ceara biletele la control. Acesta se uită la bilete, și erau ok. Ardelenii râdeau și spuneau: 
- Și ăsta e prost nu s-a prins! 
Acesta a auzit și s-a dus să-i spună colegului: 
- Biletele erau bune, corecte, dar mi-a zis că și eu sunt prost, atunci a cautat un inspector pentru supra - control, aceasta vine și cere biletele, le studiază și pe față și pe dos, și găsește ca biletele erau ok. Nedumerit îi întreabă pe ardeleni de ce se amuzau pe seamea lor. 
Unul dintre ei spune: 
- Nici unu' dintre voi nu și-a dat seama că noi am schimbat biletele între noi!:)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Noaptea nuntii:
– Mama, ce ma fac eu la noapte? Stii ca Gheorghe vrea sa fiu fata mare, iar eu…
– Fata mamei, inainte de a te culca, ia marul asta si bagati-l… stii tu unde.
A doua zi dimineata, tanara nevasta iese disperata:
– Mama, nenorocireeee!
– Ce ai, fata mamei, nu te-a crezut Gheorghe?
– Ba da, mama, asta a fost bine, dar Gheorghe o sa moaraaaa!
– De ce, fata mamei?
– Gheorghe a plecat la coasa. Dar inainte a gasit marul, pe care l-am scos, si l-a mancat.
– Lasa, fata mamei, ca nu-i nici o primejdie. Taica- tau a mancat un pepene si nu a mai murit.

Link spre comentariu

Sotia intra în casă :

- Dragul meu, uite, ai aici un bax de bere doar pentru tine. 

Mai trece ceva timp:

- Dragul meu, de ce nu te uiți la meci? Ia zi, vrei ceva de mâncare mai special? Ceva bun,.. bun.. bun..? 

Sotul, cu o privire îngândurata: 

- Ia zi, cât de tare? 

- Un pic..... farul din dreapta.... toata capota..... parbrizul și... motorul!!! 

Link spre comentariu

Nevasta unui programator il trimite la piata.

- Cumpara um kilogram de morcov, daca au spanac, ia doua kilograme!

Ajunge omul la piata.

- Aveti spanac! 

- Da, raspunde vinzatorul.

- Atunci dati-mi, va rog, doua kilograme de morcov!

Link spre comentariu

- Alo ? Bună ziua, de la service sînt. Știți, a venit soția dvs. cu mașina și ....

- Știu. Nu-i problemă. Trece totul în contul meu și plătesc prin transfer bancar.

- Dar nu la mașină mă refer. Nu știu cine va plăti atelierul ! 

Link spre comentariu

O femeie sună la radio la emisiunea favorita de dedicatii. Reuseste să prinda linia libera și discută cu moderatorul:
Femeie: Alo! Sunt la radio?
Moderator: Da doamna, bună ziua. Spuneti! 
Femeia: Adică sunt în direct acum?
Moderatorul: Da doamnă . Spuneți. Vreți să faceți o dedicație ?
Femeia: Și mă aude și lumea din supermarket-uri acum?
Moderatorul: Sigur doamnă , spuneți ce melodie doriți și cui vreți să îi faceți dedicația ?
Femeia: Costele, mamă , să nu mai iei lapte, că a luat tac-tu! 

Link spre comentariu

Bula la recrutare ...

- Numele ?

- Bula !

- Prenumele ?

- Gheorghe !

- Sexul ?

- Imens ...

- !?!?!?

- Adica enorm ! ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu  nu postez decat bancuri pe care le - am servit pe cale orala ! Adica le - am receptat prin viu grai , in conversatii ... , nu caut pe net ! 

P.S. - pe timpul regretatului am avut impreuna cu un coleg un caiet cu bancuri , codificat si criptat . O intreaga istorie , dar sunt off - topic ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări