Vizitator Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 (editat) Doi ardeleni în tren mergeau de la Cluj la București .După o vreme vine controlorul: - Biletele la control, vă rog! Toată lumea dă biletele și cei 2 ardeleni, conductorul saluta și iese din compartiment, după ce a ieșit ardelenii spun: - Este prost că nu s-a prins. Controlorul a auzit, dar n-a mai vrut să se mai întoarcă . S-a dus însă la colegul lui și l-a trimis să ceara biletele la control. Acesta se uită la bilete, și erau ok. Ardelenii râdeau și spuneau: - Și ăsta e prost nu s-a prins! Acesta a auzit și s-a dus să-i spună colegului: - Biletele erau bune, corecte, dar mi-a zis că și eu sunt prost, atunci a cautat un inspector pentru supra - control, aceasta vine și cere biletele, le studiază și pe față și pe dos, și găsește ca biletele erau ok. Nedumerit îi întreabă pe ardeleni de ce se amuzau pe seamea lor. Unul dintre ei spune: - Nici unu' dintre voi nu și-a dat seama că noi am schimbat biletele între noi! Editat Iulie 15, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Noaptea nuntii: – Mama, ce ma fac eu la noapte? Stii ca Gheorghe vrea sa fiu fata mare, iar eu… – Fata mamei, inainte de a te culca, ia marul asta si bagati-l… stii tu unde. A doua zi dimineata, tanara nevasta iese disperata: – Mama, nenorocireeee! – Ce ai, fata mamei, nu te-a crezut Gheorghe? – Ba da, mama, asta a fost bine, dar Gheorghe o sa moaraaaa! – De ce, fata mamei? – Gheorghe a plecat la coasa. Dar inainte a gasit marul, pe care l-am scos, si l-a mancat. – Lasa, fata mamei, ca nu-i nici o primejdie. Taica- tau a mancat un pepene si nu a mai murit. 2 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 16, 2019 Partajează Postat Iulie 16, 2019 Sotul meu este foarte destept ... l-am sunat de pe telefonul prietenei mele si mi-a raspuns: "da iubita!" .Stia ca sunt eu. 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 17, 2019 Partajează Postat Iulie 17, 2019 Dumnezeu nu-l bate pe cel care cade, ci pe cel care nu se ridică ! 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 19, 2019 Partajează Postat Iulie 19, 2019 Sotia intra în casă : - Dragul meu, uite, ai aici un bax de bere doar pentru tine. Mai trece ceva timp: - Dragul meu, de ce nu te uiți la meci? Ia zi, vrei ceva de mâncare mai special? Ceva bun,.. bun.. bun..? Sotul, cu o privire îngândurata: - Ia zi, cât de tare? - Un pic..... farul din dreapta.... toata capota..... parbrizul și... motorul!!! 3 Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Să trăiască tata socru', că mi-a dat fata și porcu'! Link spre comentariu
icar Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Nevasta unui programator il trimite la piata. - Cumpara um kilogram de morcov, daca au spanac, ia doua kilograme! Ajunge omul la piata. - Aveti spanac! - Da, raspunde vinzatorul. - Atunci dati-mi, va rog, doua kilograme de morcov! 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 - Alo ? Bună ziua, de la service sînt. Știți, a venit soția dvs. cu mașina și .... - Știu. Nu-i problemă. Trece totul în contul meu și plătesc prin transfer bancar. - Dar nu la mașină mă refer. Nu știu cine va plăti atelierul ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 O femeie sună la radio la emisiunea favorita de dedicatii. Reuseste să prinda linia libera și discută cu moderatorul: Femeie: Alo! Sunt la radio? Moderator: Da doamna, bună ziua. Spuneti! Femeia: Adică sunt în direct acum? Moderatorul: Da doamnă . Spuneți. Vreți să faceți o dedicație ? Femeia: Și mă aude și lumea din supermarket-uri acum? Moderatorul: Sigur doamnă , spuneți ce melodie doriți și cui vreți să îi faceți dedicația ? Femeia: Costele, mamă , să nu mai iei lapte, că a luat tac-tu! Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 (editat) Bula la recrutare ... - Numele ? - Bula ! - Prenumele ? - Gheorghe ! - Sexul ? - Imens ... - !?!?!? - Adica enorm ! ... Editat Iulie 23, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Eu nu postez decat bancuri pe care le - am servit pe cale orala ! Adica le - am receptat prin viu grai , in conversatii ... , nu caut pe net ! P.S. - pe timpul regretatului am avut impreuna cu un coleg un caiet cu bancuri , codificat si criptat . O intreaga istorie , dar sunt off - topic ... Link spre comentariu
Postări Recomandate