PINTI Postat Iulie 6, 2019 Partajează Postat Iulie 6, 2019 (editat) Invitat la şcoală, generalul vorbeşte copiilor despre eroismul ostaşilor români în 1944, în luptele din pădurea Băneasa. - În ziua de 15 august 1944 am bătut la nemţi de s-au c.cat pe ei... - Domnule general, vă aud copiii, fiţi atent, zice profesoara. - Lăsaţi, doamnă, să ştie copiii adevărul istoric! A doua zi, nemţii s-au regrupat, tunuri, tancuri etc. şi ne-au bătut de ne-am c.cat pe noi... - Dom' general, copiii... - Lăsaţi, doamnă, să ştie copiii. În fine, după o săptămînă, a venit lun pădurar şi dupa ce a batut ambele armate ne-a zis: "Ia mai căraţi-vă de-aici, derbedeilor, că mi-ati umplut toată pădurea de c.cat!" Editat Iulie 6, 2019 de PINTI 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 In cel de-al doilea razboi mondial, niste soldati germani (SS-isti) ajung intr-un sat strain si intra in casa unei babe. Baba, de voie de nevoie, le da de mancare . In timp ce mancau , papagalul babei incepe sa strige : - Moarte lui Hitler !Moarte lui Hitler ! , ca asa era invatat de baba . Germanii furiosi . Rastoarna masa, darama pe-acolo si ii zic babei : - Noi maine ne intoarcem . Daca papagalul tau mai spune astfel de prostii , te vom ucide si pe tine si pe el . Baba, speriata, merge la popa satului, care avea un papagal identic, si face schimb de papagali . A 2-a zi, vin germanii si se pun la masa, papagalul tace . Ajung germanii la felul 2, papagalul tace . Termina astia de mancat , papagalul tace . Atunci unul din ei, ca sa-l intarate, zice : - Moarte lui Hitler, papagalule! Papagalul ii raspunde: - Dumnezeu sa-ti auda ruga , fiule ! 6 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 7, 2019 Partajează Postat Iulie 7, 2019 Corcodel si Pirana făceau rebus. - Aorde mo fa, zî un metal prățîos, din tri litere! - Haor, mo! - Mincati-as, fa da proasta esti, ala îi din patru! - Atunce fer, mo, mincati-as! Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Iliescu deschide uşa. O moarte bătrână şi una tânără stau în faţa lui: - Nelule, nu mă mai cunoşti ? - Nu. - Sunt moartea, nenorocitule ! Ne-am cunoscut acum douăzeci şi noua de ani, la Revoluţie. - Aşa, şi ? - Şi asta-i fiică-ta. 2 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 La un proces de viol, avocatul intreaba pe victima cum s-au intimplat lucrurile. - Faceam autostopul si piritul m-a luat in masina. La un moment dat a oprit si, cu forta, mi-a bagat piciorul in bretaua de pe partea dreapta a masinii. (mai demult masinile aveau un fel de bretele, pe tavan, deasupra portierei, asemanatoare cu cele din tramvai, troleibuz, metrou, de care te poti tine. Acum au minere, in acelasi loc.) - Uau, se aude in sala. - Liniste in sala, cere judecatorul. Va rog continuati, zice acesta catre victima. - Apoi mi-a luat si cel de al doilea picior, la introdus in cealata bretea, mi-a rupt chilotii si m-a violat! - UAAAU, se aude din nou in sala! - Liniste! Va rog evacuati turbulentul, zice judecatorul. - Onorata instanta, imi cer scuze, dar am automobil de 20 de ani si habar nu aveam la ce folosesc acele bretele! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 - Ce faci ma virginule? - Gata, nu mai sunt! Intreab-o pe sor'ta! - Fraiere eu nu am sora! - Asteapta 9 luni! 4 Link spre comentariu
RJK Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 Maria Magdalena, urmarita de multimea infuriata de desfraul ei… Se intrevede o bataie cu pietre. Iisus striga: – Stati! Cine n-a pacatuit niciodata, sa arunce primul! Se face liniste in multime… Totusi de undeva zboara o caramida fix in capul Magdalenei. Iisus (uitandu-se in multime): – Aoleu, mai, mama… Ma disperi! 1 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iulie 10, 2019 Partajează Postat Iulie 10, 2019 (editat) Un soricel este alergat de un motan .Stai ma soricelule sa te maninc.Soricelul alearga , alearga , ajunge linga o vacuta ce pastea linistita .Vacuta draga ascunde-ma ca vrea motanul sa ma manince.Vacuta ...pleasc... o balega pe soricel. Soseste si motanul ...n-ai vazut un soricel vacuto? Nu...!zice vaca.Dar....se vedea codita soricelului iesind din balega.Motanul il trage afara si-l maninca. Morala...Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul, nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele. Editat Iulie 10, 2019 de Nostalgic 1 Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 La același banc eu știam morala așa : - Dacă te bagi în rahat, bagă-te singur de tot, că nu oricine te bagă îți vrea răul și nu oricine te scoate îți vrea binele. Link spre comentariu
Postări Recomandate