Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Invitat la şcoală, generalul vorbeşte copiilor despre eroismul ostaşilor români în 1944, în luptele din pădurea Băneasa.

- În ziua de 15 august 1944 am bătut la nemţi de s-au c.cat pe ei...

- Domnule general, vă aud copiii, fiţi atent, zice profesoara.

- Lăsaţi, doamnă, să ştie copiii adevărul istoric! A doua zi, nemţii s-au regrupat, tunuri, tancuri etc. şi ne-au bătut de ne-am c.cat pe noi...

- Dom' general, copiii...

- Lăsaţi, doamnă, să ştie copiii. În fine, după o săptămînă, a venit lun pădurar şi dupa ce a batut  ambele armate ne-a zis: "Ia mai căraţi-vă de-aici, derbedeilor, că mi-ati umplut toată pădurea de c.cat!"     

Editat de PINTI
Link spre comentariu

In cel de-al doilea razboi mondial, niste soldati germani (SS-isti) ajung intr-un sat strain si intra in casa unei babe. Baba,  de voie de nevoie, le da de mancare .

In timp ce mancau , papagalul babei incepe sa strige :

- Moarte lui Hitler !Moarte lui Hitler ! ,  ca asa era invatat de baba .

Germanii furiosi . Rastoarna masa, darama pe-acolo si ii zic babei :

- Noi maine ne intoarcem .  Daca papagalul tau mai spune astfel de prostii , te vom ucide si pe tine si pe el .

Baba, speriata, merge la popa satului, care avea un papagal identic, si face schimb de papagali .

A 2-a zi, vin germanii si se pun la masa, papagalul tace . Ajung germanii la felul 2, papagalul tace . Termina astia de mancat , papagalul tace .

Atunci unul din ei, ca sa-l intarate, zice :

- Moarte lui Hitler, papagalule!

Papagalul ii raspunde:

- Dumnezeu sa-ti auda ruga , fiule !

Link spre comentariu

Corcodel si Pirana făceau rebus.

- Aorde mo fa, zî un metal prățîos, din tri litere!

- Haor, mo!

- Mincati-as, fa da proasta esti, ala îi din patru!

- Atunce fer, mo, mincati-as!

Link spre comentariu

Iliescu deschide uşa.

O moarte bătrână şi una tânără stau în faţa lui:
- Nelule, nu mă mai cunoşti ?
- Nu.
- Sunt moartea, nenorocitule ! Ne-am cunoscut acum douăzeci şi noua de ani, la Revoluţie.
- Aşa, şi ?
- Şi asta-i fiică-ta.

Link spre comentariu

La un proces de viol, avocatul intreaba pe victima cum s-au intimplat lucrurile.

- Faceam autostopul si piritul m-a luat in masina. La un moment dat a oprit si, cu forta, mi-a bagat piciorul in bretaua de pe partea dreapta a masinii. (mai demult masinile aveau un fel de bretele, pe tavan, deasupra portierei, asemanatoare cu cele din tramvai, troleibuz, metrou, de care te poti tine. Acum au minere, in acelasi loc.)

- Uau, se aude in sala.

- Liniste in sala, cere judecatorul. Va rog continuati, zice acesta catre victima.

- Apoi mi-a luat si cel de al doilea picior, la introdus in cealata bretea, mi-a rupt chilotii si m-a violat!

- UAAAU, se aude din nou in sala!

- Liniste! Va rog evacuati turbulentul, zice judecatorul.

- Onorata instanta, imi cer scuze, dar am automobil de 20 de ani si habar nu aveam la ce folosesc acele bretele!

Link spre comentariu

Maria Magdalena, urmarita de multimea infuriata de desfraul ei… Se intrevede o bataie cu pietre.

Iisus striga:

– Stati! Cine n-a pacatuit niciodata, sa arunce primul!

Se face liniste in multime… Totusi de undeva zboara o caramida fix in capul Magdalenei.

Iisus (uitandu-se in multime):

– Aoleu, mai, mama… Ma disperi!

Link spre comentariu

Un soricel este alergat de un motan .Stai ma soricelule sa te maninc.Soricelul alearga , alearga , ajunge linga o vacuta ce pastea linistita .Vacuta draga ascunde-ma ca vrea motanul sa ma manince.Vacuta ...pleasc... o balega pe soricel. Soseste si motanul ...n-ai vazut un soricel vacuto? Nu...!zice vaca.Dar....se vedea codita soricelului iesind din balega.Motanul il trage afara si-l maninca.

Morala...Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul, nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

La același banc eu știam morala așa :

- Dacă te bagi în rahat, bagă-te singur de tot, că nu oricine te bagă îți vrea răul și nu oricine te scoate îți vrea binele.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări