PINTI Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 O eleva iese de la scoala si, cum mergea pe trotuar, o masina trage pe dreapta si omul de la volan ii spune: - Daca te urci in masina, iti dau 10 lei si o punga de bomboane. Fetita scutura din cap si merge mai departe. La coltul strazii, masina trage iarasi langa trotuar si soferul spune: - Uite, 50 de lei si doua pungi de bomboane, ce zici? Fetita ii spune sa-si vada de treaba si pleaca mandra mai departe. Ceva mai in josul strazii, e acostata a treia oara: - 100 de lei si toate dulciurile pe care le poti manca! Ultima mea oferta! Fetita se opreste, apoi merge catre masina, baga capul pe geam si sopteste: - Nu vreau sa ma fac de rusine fata de colegi. Taticule, ti-am spus sa nu-ti iei Logan. Acum lasa-ma ca merg pe jos! 3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 (editat) Editat Iulie 4, 2019 de validae Cred că pe asta o ştii din experienţa proprie... Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 La tribunal: - Sotul: "Intru in casa si-mi vad femeia in pielea goala pe pat, geamul deschis. Ma uit pe geam si vad pe unul in chiloti, alergand. Iau noptiera si arunc dupa el". - Sotia: "Era cald. M-am dezbracat, am deschis geamul si vad cum intra dobitocul asta pe usa si fara sa zica ceva, arunca cu noptiera pe geam". - Victima: "Eu sunt sportiv. Alerg in fiecare zi pe acel traseu. Intorc capul si vad cum zboara o noptiera spre mine...". - Martorul: "Eu nici nu stiu ce caut aici! Stateam linistit in noptiera..." 1 Link spre comentariu
validae Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) Bancul e o variaţie a unei alte versiuni. La Sf. Petru la poartă apar trei suflete noi, iar la întrebarea cum au murit, fiecare zice versiunea lui: Primul: - Vin acasă pe neaşteptate, când văd că nevasta gemea dezbrăcată şi geamul era deschis.Am întrebat-o cu cine mă înşeală, dar ea susţinea că i s-a făcut aşa de cald că gemea, chiar dacă geamul era larg deschis.De supărare că mă prostea pe faţă, iau noptiera şi-o azvârl pe geam.Am făcut pe loc infarct de la efort şi supărare şi iată-mă aici.... Al doilea : Eu treceam liniştit pe sub geamul unei case , m-am pomenit din senin cu o noptieră în cap şi aşa am ajuns aici.... Al treilea: - Eu nu-mi amintesc mare lucru, ştiu doar că eram într-o noptieră şi brusc am ajuns aici... Editat Iulie 5, 2019 de validae Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Am vazut la stiri ca frizerul de la frizeria din colt de la mine din cartier a fost arestat pentru ca vindea droguri. M-a dat peste cap stirea mai ales ca eram clientul lui de ani de zile. Pacat... Baiat de treaba si probabil ca tundea bine. Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) Caldura mare… Caravana trece încet printre dune. Într-o vale, un Cadillac ultimul tip are capota de la motor ridicata. Din autoturism iese o blonda superba care se adreseaza primului beduin: – Domnul meu, ajuta-ma! Mi s-a stricat masina! – Pai. Nu ma pricep… Dar e la coada caravanei este unul, Ali, care a facut studiile în România si poate…cine stie.... – Cheama-l încoace! spune blonda abia auzit. Din gura în gura, se transmite mesajul si Ali vine în fata: – Ce s-a întâmplat? – Domnul meu, îmi repari masina? – Eu…V-o repar… Dar stiti? Noi,.... treizeci de beduini, ....pe treizeci de camile… O suta de neveste au ramas acasa… si noi … de trei saptamâni în desert… – Nu ti-e rusine, porcule, sa insinuezi asa ceva? – Altfel nu va repar masina. – Bine, dar cu o conditie: va pun la toti prezervative… Dar nu le scoateti, jurati pe Alah ca nu le scoateti. Nu vreau sa ramân grea sau sa iau SIDA. Eu sunt femeie serioasa, casatorita. Afacerea se încheie. Ali repara masina si, dupa un timp, pleaca fiecare în treaba lui. Dupa trei zile. Acelasi desert. Aceeasi caravana. Treizeci de beduini, verzi la fata, cu burtile umflate. La un moment dat, în coada caravanei, Ali ridica ochii catre cer: – Fie ce-o fi: ramâne, nu ramane, eu tot trebuie sa fac pipi!!! Editat Iulie 5, 2019 de PINTI 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) Editat Iulie 5, 2019 de Vizitator Doar pe câțiva.... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Un tip, care statea la etajul al cincisprezecela, vine acasa pe nepusa masa. Nevasta lui, cu unul in pat! - Mai nenorocitule ce cauti aici, la nevasta mea? - Pai, sa vezi...ca... Barbatul, unul mai solid, ce tragea de fiare, il ia pe amant de git, si il coate pe fereastra: - Auzi ba, de data asta iti dau drumul, dara daca te mai prind aici, praful se alege de tine! Un tip, culturist, agata o fufa si o duce acasa la el. In timp ce se dezbraca, tipul isi incoara pectoralii, zicind: dinamita! Apoi isi incoara bucepsii, zicind la fel, dinamita, dupa care isi da pantalonii jos si isi incoarda muschii de la picioare, zicind la fel, dinamita. La final isi da jos chilotii, ca care tipa inspaimintata: - Aoleu, la atida dinamita, un fitil atit de scurt??? La un bar, stea un tip slaaaab, slab, numa' piele si os. Si urit, pe deasupra! De el se apropie o tipa, numa' sîni, fund si picioare, care incepe sa-i faca ochi dulci. Lugu, lugu, lugu, lugu, ce mai, tipa il invita la ea acasa. Tipul uimit, accepta. Cind ajung acasa, tipa ii zice barbatului sa se dezbrace, ca se pregateste si ea, dupa care intra in una din camere. Tipul, se dezbraca febril si o asteapta cu nerabdare, visind la ce va urma. In sfirsit, usa camerei se deschide si apare tipa cu un copil de mina: - Vezi Ionut mama, asa o sa ajungi si tu daca nu maninci tot din farfurie! 2 Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 E baiat, e baiat!! Urla un barbat fugind dintr-un bordel thailandez Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 (editat) O batrinica reclama la politie un viol. – Azi-noapt,e pe o straduta intunecoasa, opreste o masina, coboara un individ, ma imbrinceste, ma da cu capul de gard, si mi-o face pe la spate…. – Spune-ne, maicuta, cum arata tipul, ce semnalmente avea? - Pai era in spatele meu, ...nu i-am vazut fata… - Dar vreun semn tatuat pe maini, ceva care sa-ti atraga atentia..? - Nu-mi amintesc, maica, ...in emotiile alea….n-am vazut nimic…. – Dar masina ce culoare avea? - Pai, inchisa,... dar fiind noapte … n-as sti sa zic ce culoare anume… - Dar numarul? – Aaaaaa,..!!!!!!!!!!...... numarul..??????,...... Ce sa zic,.... jos palaria... !!! Editat Iulie 5, 2019 de PINTI 5 Link spre comentariu
icar Postat Iulie 5, 2019 Partajează Postat Iulie 5, 2019 Un om rătăcește insetat prin deșert. - Apa, apa, gemea el. La un moment dat, apare un beduin pe o cămilă. - Apa, apa, dă-mi putina apa! - Apa nu am, dar am cravate, rosii, verzi, albe, nu vrei una? - Nuuu, vreau apaaa! Beduinul ridica din umeri și pleaca. - Apa, apa, vreau apa gemea călătorul rătăcit. La orizont, alt beduin călare pe cămilă. - Apa, apa, dă-mi putina apa! - Apa nu am, dar am cravate, rosii, verzi, albe, nu vrei una? - Nuuu, vreau apaaa! Pleaca si beduinul asta, dar apare altul. - Apa, apa, dă-mi putina apa! - Apa nu am, dar am cravate, rosii, verzi, albe, nu vrei una? - Nuuu, vreau apaaa! Rătăcește ce rătăcește omul si la un moment dat, la orizont, apare o clădire. Cu ultimile puteri, omul ajunge la usa deasupra căreia trona o firma: Băuturi de toate felurile. Disperat, omul da năvală înăuntru, dar un paznic il opreste: - Aici nu se intră decît cu cravată! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate