icar Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Nu va mirați, a baut Red Bull! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ? MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 La cazanul cu nemti pazesc doi draci. La cazanul cu americani, face paza un singur drac. La cazanul cu romani nu-i niciun drac. – Care-i logica? intreaba inspectorul. – Pai, la cazanul cu nemti sunt doi draci pentru ca sunt multi care vor sa iasa afara, asa ca trebuie doi draci sa-i bage inauntru. La cazanul cu americani e doar un drac pentru ca-s putini care vor sa iasa. – Pai bine, dar la cazanul cu romani de ce nu-i nimeni? – Acolo nu-i nevoie. Cum vrea un roman sa se ridice, il trag ceilalti in jos… Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Un englez, un american si un arab stau de vorba despre familiile lor intr-un bar. Englezul zice: – Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal! – Eeii, spune americanul, eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american! In sfarsit, arabul zice: – Eu am 17 neveste acasa. Face o pauza in timp ce soarbe tacticos din pahar si continua: – Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf! 5 Link spre comentariu
icar Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Pe vremea lui nea Nicu, intră o baba într-o alimentara: - Maica, aveti șuncă de Praga? - Nu, zice sec vînzătorul. - Maica, da' salam de Sibiu aveti? - Nu. - Da' salam Vinatoresc aveti? - Nu. - Maica, da poate ceva caviar? - Nu. Baba da a lehamite din mină si pleaca. - Ai vazut ce memorie avea baba?, zice vînzătorul către colegul lui. Mor Trump, Putin si Viorica si ajung in rai. Primul între Trump. Se aud vreo doua tipete. Ăștia de afara se mira, ce o fi. Iese Trump si il intreaba ce a pățit. - Păi m-au înțepat pentru fiecare ordonanță de urgență data. Intra Putin si vreo doua minute se aude: au, au, au...Veorica baga capul între umeri. Iese Putin si intră Veorica. Nu se aude nimic. La un moment dat, iese sf. Petru zicind: m-a trimis Dumnezeu după o mașină de cusut. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate