Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Doctore, ce efect are alcoolul asupra unui om care nu bea? - E de neconceput asa ceva. Alcoolul nu dauneaza niciodata celui care nu bea. - Pai uite, ca nevasta-mea pretinde ca sufera enorm fiindca eu beau. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Ea : - Dragul meu, nu te mai suport cînd ești beat. El : - Draga mea, eu nu te mai suport cînd sînt treaz ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Pentru că soțul venea în fiecare seară beat, soția dresează cîinele să-i numere paharele, apoi cînd soțul iese ”cu băieții”, îl obligă să ia cîinele cu el. Evident, soțul vine acasă beat. Soția : - Unde ai băut atît de mult, uite cum arăți, cît ai băut ? Soțul : - Doar un rachiu și două șprițuri. Soția : - Azorel cîte rachiuri a băut ? Cîinele : - Ham ! Soția : - Și cîte șprițuri ? Cîinele : - Ham, ham ! Soția : - Dar bere cîtă a băut ? Cîinele : - Hau, haaauuuuuu ! 1 Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 - Tata , cum urca aerostatul ? - Simplu ... , arunci lestul ! - Si daca vrei sa cobori ? - Pui lestu' la loc ... Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Un tătic intra în farmacie cu băieţelul de 8 ani de mana… Băiatul vede un prezervativ şi-l întreabă pe taică-su: – Tata, ce-i asta? – Acesta este un prezervativ, fiule. Bărbaţii le folosesc atunci când fac sex, pentru a se proteja pe el şi pe partenera, de boli sau de sarcini nedorite… – A, da tăticule, am auzit despre asta la şcoală… Apoi copilul vede cutia de 3 prezervative şi întreabă din nou: – De ce sunt 3 în cutie? Taică-su îi spune: – Sunt pentru băieţii de la liceu, un prezervativ pentru vineri, unul pentru sâmbăta şi unul duminica… – Uauuu… ce interesant… Apoi observă pachetul de 6 prezervative: – Şi aici de ce sunt 6 în cutie? – Acestea sunt pentru băieţii de la facultate: doua vineri, doua sâmbătă şi doua duminica… – Uauuu… ce interesant… Apoi vede pachetul de 12 şi întreabă şi mai mirat: – Astea pentru ce mai sunt? – Acestea sunt pentru bărbaţii însuraţi: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie… 3 Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 La barbatii insurati merge si cutia de trei . Aia de 12 se perimeaza , in 4 ani apar alte modele . 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Nu e chiar banc ci e real... Un ofițer de poliție german din orașul Karsruhe a dat o amendă de parcare unei opere de artă realizată de Erwin Wurm. Opera de artă în cauză este formată dintr-un camion Mercedes MB100D, care se cațără pe un zid al Weinbrenner Haus din Karlsruhe, care este adiacent cu clădirea Center for Art and Media din centrul orașului. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Sa fie multumit ca nu l-a amendat si pt lipsa ITP-ului, ca vad ca e inmatriculata. Editat Iunie 26, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Daca " intru " si eu , se rotunjeste la 110 . Nu miliardele ... , leii ! Link spre comentariu
Postări Recomandate