PINTI Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Fiul adolescent se ceartă cu părinții lui: - M-am săturat să fiu tot timpul cu voi, să fiu dădăcit la orice pas! Să mi se spună ce să fac! - Eu am nevoie de libertate! Aer! Romantism! Băutură și femei! - Gata! Plec! Și să nu îndrăzniți vreo unul din voi să mă opriți! Fiul se îndreaptă hotărât spre ușă și taică-său îl ajunge din urmă. Fiul: - Tată, ți-am zis, nu încerca să mă oprești! Tatăl: - Fiule, eu nu te opresc, EU MERG CU TINE!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Editat Iunie 24, 2019 de Vizitator E bine!? Am stricat o opera de arta.... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Ciudata intrebare ... 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Acum 20 minute, hpavictor a spus: Ciudata intrebare ... Buna Cum spuneam cateva posturi mai devreme,credeam ca e stearsa. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Acum 40 minute, Stefan. a spus: Si unde e bancul? Editat Iunie 24, 2019 de Vizitator E varianta cenzurata, pusa și unde trebuie, cât despre banc... Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Cum se spala o pisica: 1. Ridică cele 2 capace ale toaletei şi toarnă în bazin 1/8 cană de şampon pentru animale de companie. 2. Prinde pisoiul şi mângâie-l liniştitor în timp ce-l duci către baie. 3. Atenţie! Cu o singură mişcare pune pisoiul în toaletă şi închide cele 2 capace. Fii pregătit să te aşezi pe capac. 4. Pisoiul începe să se agite şi face mulţi clăbuci. Nu lua în seama zgomotele care răzbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar îi place foarte mult să te ajute. 5. Trage apă de 3 sau 4 ori. Această acţiune provoacă fenomenul de spălare Turbo şi clătire. 6. Roagă pe cineva să deschidă uşa casei. Asigura-te că pe traseul baie-uşa nu e nimeni. 7. Deschide uşa repede 8. Pisoiul iese cu viteză din toaletă, baie, casă. Odată ajuns afară, se usucă. 9. Toaleta şi pisoiul strălucesc de curăţenie. 10. Repetă paşii 1 - 9 cel puţin o dată pe zi, pentru o toaletă impecabilă. Cu respect, Câinele 2 Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Tu de cite ori pe zi faci aceasta operațiune? Ma gindesc ca trebuie cite o pisica "noua" pt fiecare spălare pt ca nu cred ca mai reușești și a doua oara cu aceeași pisică....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Editat Iunie 24, 2019 de Vizitator Bai nene ce regulament încalc!? Parca nu aveam voie cu comentarii pe aici Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Cate puncte de penalizare va avea @maresaldeflota daca nu intelege de vorba buna? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Inainte de batalie, Stefan trimite un sol sa supravegheze oastea turcilor. In timp ce se pregatea pentru batalie ii spune ajutorului sau: - Pregateste-mi pentru lupta camasa cea rosie! Ajutorul il intreaba: - De ce, Maria Ta? - Pentru ca atunci cand turcii or sa ma raneasca,ostasii mei sa nu-mi vada sangele si sa continue lupta. Ajutorul, raspunde uimit: -Da! Desigur Maria Ta! Cata vitejie! Nu oeste mult timp apare solul trimis de Stefan si ii spune: - Maria Ta! am vazut oastea. Sunt atat de multi! Stefan intreaba: - Dar cati sunt? - Un milion, Maria Ta! - Si noi cati suntem? intreaba Stefan. -Pai, suntem doar 10.000, Maria Ta! Atunci Stefan se intoarse catre ajutorul sau si ii spuse: - Sa-mi pregatesti pentru lupta si chilotii maro! Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Un tip se duce in padure sa vaneze ursi. Vede ursul brun, duce pusca la ochi, trage si il omoara. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si vede ursul negru, care ii spune: - Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Omul alege prima varianta. Dupa sase luni de durere, se intoarce in padure sa se razbune. Vede ursul negru, pune pusca la ochi si trage, omorandu-l. In acelasi timp, simte o bataie pe umar, se intoarce si il vede pe ursul Grizzly. Acesta ii spune: - Omule, ai doua optiuni, ori ti-o trag, ori te scarman pana la moarte. Asta-i pedeapsa pentru uciderea unui urs. Tipul alege prima optiune si indura cu vitejie. Dupa un an de durere se intoarce din nou in padure, cu gandul de a se razbuna. Vede ursul Grizzly, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Din nou, simte o bataie pe umar si se intoarce. In fata sa era ursul polar, care ii zice: - Ba, eu nu cred ca tu vii in padure doar ca sa vanezi-¦ 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate