cristal Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Copilul nu vrea sa manânce cereale. Maica-sa îl tot cearta, copilul plânge. La un moment dat tatal îi sopteste ceva la ureche, dupa care copilul repede manânca tot din farfurie si se duce la joaca. Mama surprinsa îl întreaba pe sot: - Nu pot sa cred ca ai reusit! Ce i-ai spus, dragule? - I-am spus ca daca nu va mânca cereale nu-i va creste cocoselul. Mama ia o lingura si-l loveste cu toata puterea in cap. - Asta pentru ce e? exclama el, strâmbându-se de durere. - Pentru ca în copilarie nu ai ascultat sa manânci cereale! 4 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 O doamna doreste sa cumpere un papagal si, la piata, se adreseaza unui vanzator in acest scop: – Puteti sa-mi vindeti vreun papagal? – Bineinteles! Va pot oferi acest papagal, la pretul de 1.000 lei. – Oh! Este prea mult! Ceva pentru buzunarul meu nu aveti? – Va pot oferi acest papagal, la pretul de 150 lei, dar trebuie sa va atentionez ca a fost intr-o “casa de femei” si vorbeste numai prostii! Femeia se gandeste ca il va dezvata de acest viciu si-l cumpara. Il duce acasa si-l pune in colivie. Ajuns aici, papagalul incepe sa vorbeasca: - Meserie! Casa noua, stapana noua, e tare aici! Vin cele doua fete de la scoala. Papagalul: – Meserie! Casa noua, stapana noua, fetite noi, e tare aici! Seara vine sotul. Papagalul: – Meserie! Casa noua, stapana noua, fetite noi… cunostinte vechi… salut, Vasile! 3 Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Acum 7 ore, hpavictor a spus: no comment : 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Bula cu niste prieteni erau in metrou. O femeie in varsta se apropie de Bula si ii spune: -Mai baiete , pe tine nu te-au invatat la scoala sa dai locul unei femei mai in varsta? – Te dor picioarele , mamaie ? – Da ! -Matale,cand erai tanara , dadeai locul unor persoane in varsta? -DA ! -Ei , vezi? D-aia te dor picioarele ! Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Un balbait urca intr-un compartiment de tren. Aici, caldura mare si nu era decat o femeie. - Bbbb... buna ziua ! - Buna ziua, ii raspunde tipa. - Cacaca... caldura mare! Popo... pot sa-mi dau jos camasa? - Da desigur! Si balbaitul ajunge sa se dezbrace de tot. - Dar, tu popo... poti sa te dezbraci? Eee... este prea cald. Tipa se dezbraca si ea si raman amandoi in pielea goala. Si balbaitul spune : - Aaa...acum ar fi frumos sa ne fufufufu....fure cineva hainele! 3 Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 La voda se prezinta o iscoada: - Maria-Ta, ne ataca turcii. - Pregatiti-mi calul si palosul! - Maria-Ta, îs multi. - Pregatiti-mi si camasa cea rosie. Si facându-i domnitei cu ochiul: - Sa nu se sperie ostenii mei daca oi fi ranit. - Maria-Ta, îs multi rau. - Da câti îs , ma? - O suta de mii. - Pregatiti-mi si salvarii cei maro! 1 Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Buna Mi-ai adus aminte de un banc vechi. Corabia balbaitilor. Cel de pe catarg,observatorul sau cum se numeste: -Aaa-tetete-ntie,vin pipipi-rararatii. Capitanul: -Aaa-dududu-narea,aaa-dududu-ceceti tututu-nul, iiii-ncacacarcati,fofofofo-c. Tunul -Bubububu-bum Spor tuturor Alex Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Acum 2 minute, franzm a spus: La voda se prezinta o iscoada: - Maria-Ta, ne ataca turcii. - Pregatiti-mi calul si palosul! - Maria-Ta, îs multi. - Pregatiti-mi si camasa cea rosie. Si facându-i domnitei cu ochiul: - Sa nu se sperie ostenii mei daca oi fi ranit. - Maria-Ta, îs multi rau. - Da câti îs , ma? - O suta de mii. - Pregatiti-mi si salvarii cei maro! Buna Si tu mi-ai adus aminte de un banc vechi. Stefan cel Mare co ostirea astepta turcii. Vine o iscoada: -Maria Ta,vin turcii,cata frunza-cata iarba,ce facem? Sta Stefan,se gandeste: -Avem o singura solutie,mergem in padurea din spate,ne urcam cu totii in copaci,trece ostirea otomana pe sub noi, le cadem in spate si o sa-i nimicim. Merg cu totii in padure si se urca in copaci,vine ostirea otomana si trece cam 25% pe sub ostirea lui Stefan.Zic cativa osteni: -Maria Ta nu mai putem,vom cadea. -Mai,ati innebunit,tinetiva si voi mai bine. Mai trece cam 25% din ostirea otomana pe sub ostirea lui Stefan,aceeasi problema: -Maria Ta nu mai rezistam mult,vom cadea peste turci. -Nu va lasati,mai avem cateva minute pana la victoria asupra turcilor. Ostenii zic: -Maria Ta,daca noi nu putem cobori,macar caii putem sa-i lasam jos? Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
gauss Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Tot cu domnitor ... , si cai ! O mare de turci se indrepta spre oastea acestuia . Sosesc iscoadele : " Sunt multi ? " . "Multi , maria ta , cata frunza si iarba ! " . " Atunci , ostasi si curteni , pe cai , sa ne punem la adapost " . " Si noi , cei care n - avem cai ? " . " Atunci ... , pe curand ! " . Editat Iunie 24, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate