Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Ion se întâlnește cu Gheorghe pe uliță.

- Auzi mă Gheorghe, îi drept că ți-ai luat mașină, mă?

- Da mă Ioane, îi drept.

- Și ce culoare îi mă Gheorghe?

- Apăi, văzut-ai tu mă Ioane, când apune soarele și cerul ba se face galben, ba se face roș, ba amestecat de nu mai știi ce îi acolo da' e tot numai o frumusețe, mă?

- Apăi, da, văzut-am, mă Gheorghe. 

- Ei, păi mașina mea-i tot așe numai că-i verde, mă.

Link spre comentariu

Tot cu militieni ... Un militian patrula noaptea , insotit de cainele de serviciu , cu  care discuta diverse chestiuni . La un moment dat , vede niste tineri langa un camin studentesc , care cantau si tipau etc . , pe un ton ridicat . Se duce la ei , mustrari si intrebari legate de motiv etc . Acestia se recomanda studenti si motiveaza ca s - a terminat sesiunea , au luat toate examenele , au absolvit etc . Refuza sa se legitimeze si sa intrerupa petrecerea ad - hoc . Ca atare , militianul solicita sa se deplaseze la sectie pentru declaratii si identificare . Pe drum ,  sunt chestionati : " Ma , voi spuneti bancuri cu militieni ? " . Studentii raspund : " Nu , tovarasu' , cum sa facem noi asa ceva ? ... " .  Intrebarile se repeta tot drumul , raspunsurile la fel . Spre final , militianu' , ingandurat si pesimist : " Ma , d' acu sa spuneti ... , bancuri cu militieni ! " Studentii , uimiti : " De ce , tovarasu ' ? " Militianu' : " Pai , sa spuneti ! ... Mi - am uitat cainele legat de gardu' caminului ! " 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, icar a spus:

- Onorată instanța, io ce sa zic, nu am vazut nici un act, da i-am văzut cum se f#%$@u pe rupte!

Tot asa badea Ion, martor la un proces de viol:

-Apai, io nu stiu daca o violat-o. Da' nu s-o lasat pâna n-o f#%#%-o.

Link spre comentariu

Un cuplu merge să viziteze piramidele din Egipt.  Acolo văd cum toată lumea se înghesuia într-un mic magazin de încălțăminte.  Foarte curioși intră și ei iar vânzătorul le spune:
   – Am o pereche de sandale speciale! Văd că sunteți tineri… sigur vă interesează.
   – Ce este așa de special la aceste sandale? întreabă bărbatul.
   – Când porți aceste sandale poți face dragoste sălbatic, mai ceva ca o cămilă din deșert.
Soția când aude acest lucru, îi spune soțului:
   – Dragule, oricum trebuie să îți cumperi sandale…
Bărbatul foarte sceptic:
   – Serios? Nu are cum să îți crească potența de la o pereche de sandale.
Atunci vânzătorul îi dă sandalele să le probeze.  Bărbatul pune sandalele în picioare, i s-a schimbat privirea și se vedea în ochii lui dorința de a face dragoste.
Bărbatul îl aruncă pe vânzător pe masă, îl întoarce cu spatele și trage de pantaloni să îi dea jos. Vânzătorul începe să strige disperat:
   – Vezi că le-ai pus invers! Le-ai pus inversssss!!!

Link spre comentariu

Un politist, sef de sectie, merge la pescuit. Dupa o jumate de ora prinde un peste auriu. 
Pestele ii spune:
− Eu iti voi indeplinii trei dorinte.
Sta politistul pe ganduri si ii spune:
− Cand ma inteapa cineva cu cutitul sa nu patesc nimic.
− Ok sefu’, se rezolva.
A doua dorinta, sta el pe ganduri si ii spune:
− Cand ma impusca cineva, cu orice arma sa nu patesc nimic.
− Ok, se rezolva.
A treia dorinta, sta el pe ganduri si ii spune:
− Vezi calul ala, sa o am cat a lui de mare.
− Se rezolva.
A doua zi la sectie era sedinta. 
Spune sefu’:
− Ion, intepa-ma cu cutitul.
− Nu pot sefu’ sa fac asa ceva.
− Ion, e un ordin!
Il inteapa Ion si nu pateste nimic.
Ion: 
- Mama sefu’ ce tare sunteti!
− Stai ba ca nu ai vazut nimic. Ion impusca-ma!
− Sefu’ asta chiar nu pot s-o fac.
− Ion e un ordin!
− Nu sefu’!
− Ion te dau afara!
Il impusca Ion si nu pateste nimic.
Ion: 
- Mama sefu’ ce tare sunteti!
− Stai ba ca nu ai vazut nimic.
Isi da sefu’ pantalonii jos. La care Ion exclama:
− Mama sefu’ ce pi**a mare aveti!

Link spre comentariu

Strict autentic. Este în oraș un tip mai asa, mai... mucalit. Cine sta să-l asculte afla povești (fantezii, ca sa nu zic minciuni) uimitoare. Dacă îl contraziceai, 8nsa,  era jale.

Într-o zi, mergînd la Sibiu, ia pe un necunoscut la ocazie. Mai povestește unul, mai povestește altul. La un moment dat, consateanul meu își incepe una din cunoscutele lui snoave .

- Într-o zi, trebuia sa ajung la Sibiu si, cum masina era stricată, am luat bicicleta. Pedalez eu ce pedalez  si, pe la Rahau ( un sat la 4 Km de oras), se lasă o umbră peste mine. Aoleu, zic, o sa înceapă ploaia, si, ca sa scap de ploaie, bag mare la pedala. Norul tot deasupra mea. Dau tare la pedala, cu norul deasupra mea, pînă mai sa intru in Sibiu (54 de km). Acolo ce-mi vine: ma uit in sus! Domnule, nu era un un nor, era un avion!!!

- Fugi de aici domnule, asa ceva nu se poate,! zice călătorul luat la ocazie.

- A, nu ma crezi, zici ca mint? Bun, ia da-te mata jos din mașină, zice șoferul, si il debarca pe bietul om, undeva după Apold.

Link spre comentariu

Uite un banc cu militari! 

„Am auzit bubuituri și semnalizări de fum, crezând că a luat foc. Ne-am deplasat repede și acolo am dat peste mașinile Armatei, care făceau un exercițiu în interiorul culturii noastre. Nu știam că e un exercițiu NATO. Oamenii au intrat în panică. Noi nu am fost anunțați de nicio autoritate. Noi am intrat în zonă, între tancuri, dar nu ne-au băgat în seamă, ne-au sfidat. Ei și-au continuat exercițiul. Intrau din floare soarelui în porumb, apoi în grâu. Am făcut semne cu mâna, am fost în apropierea tancurilor, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă. Noi am făcut un apel la 112. Am intrat în panică. Unii oameni au plecat de pe câmp de frică” 
Poliția a reacționat pașnic, nu păreau impacientați. Ulterior am primit un apel telefonic de la o persoană, în timp ce eu mă feream de tancuri să nu de apeste mine, care a spus că vom lua legătura și că vom fi despăgubiți. Nu știu cu cine ne va despăgubi. A fost ceva verbal. În jurul orei 17.00 au plecat de pe câmp. În acest timp, ei au făcut operațiunile, iar noi printre ei, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă” 
:85 Natoooo! 

https://m.adevarul.ro/locale/slobozia/video-militarii-participau-exercitiu-nato-gresit-coordonatele-patruns-ogor-privat-fetesti-au-intrat-tancurile-porumb-1_5d0bb058892c0bb0c69713e6/index.html

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări