Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Tare ! Si la propriu , si la figurat . Cum dracu' sa dispara o parte din cabina ? Era din turta dulce , precum casutza din padure ? A luat - o vantul , sau s - a dizolvat de la ploi ? ... Cred ca viata ( asta de pe la noi ) incepe sa semene a Kafka ... Ce o fi facut ( cu ea ) cel care a furat o parte din cabina ? Si cum a subtilizat - o , sa nu zic de transport ( in vreo borseta ) ? ... Cred ca e o vrajeala aruncata pasagerilor , asa e la low - cost ... , iar presa propaga ca (si) copiatorul , ad  - literam ( si fara discernamant ) . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Vine unul acasa de la serviciu si-si gaseste nevasta pe hol goala pusca facand spagatul.

- Ce naiba faci pe jos dezbracata ?

- Am vrut sa fac yoga si mi s-a lipit pasarica de gresie . Nu ma mai pot ridica....

Se chinuieste omul sa o ridice , sa o impinga , nimic...S-a facut un vaccum grozav si nu se mai misca.Merge la vecinul,vine si ala ,o trag amandoi ,incearca sa o ridice dar nu pot.

Zice vecinul:  - Nu ai o dalta sa spargem gresia din jurul pasaricii si sa o eliberam ?

- Ce sa fac ? Esti nebun,o placa de gresie din asta costa 150 de euro !

- Zice asta catre vecinul : stai tu aici ca merg eu la clinica din colt sa aduc vreun ajutor medical , poate reusim.

Merge omul ,se roaga de aia dar nu vine nimeni.Cand intra il gaseste pe vecinul jucandu-se cu tatele aleia lipite de gresie....

- Ce faci mah ? Tie de asta iti arde cand eu am am asa o mare problema ?

- Linisteste-te , zice vecinul, doar incercam sa o incalzesc putin,poate se umezeste si o putem impinge pana in bucatarie unde gresia e mai ieftina...

Link spre comentariu

Doi polițiști patrulau pe strada. La un colt de bloc vede un puști care trăgea dintr-o țigară. Unul dintre ei începe sa îl certe:

- Ce faci mă, fumezi? În ce clasa ești?   

- În clasa a doua. 

Celalalt intervine:

- Lasa-l în pace. Tu nu fumai în clasa a doua? 

- Ba da, dar eu în clasa a doua aveam 18 ani! 

Link spre comentariu

Un oltean se lauda:

- Făcui, auzi, facui bre o țuică, făcui o țuică de 37 de grade!

- Șezi numa ma, ca doar aia ii febră, no, zise ardeleanul! 

Se urcă un ardelean pe acoperișul acaretului, sa dreaga sindrila. Face el ce face si aluneca o țiră.

- No, no, zice el.

Mai mestereste el ceva, si iar aluneca!

- No ma, no!

Mai mestereste si iar aluneca pînă la marginea scocului.

- No amu, zice el si cade în groapa  cu gunoi de la porci!

- No așa, zice el catranit!

Ion se întîlnește cu Gheorghe, pe uliță. 

- Ma Gheorghe, mi-am luat un binoclu, etra, rusăsc!

- No, si ce?

- Ma, așa că m-am uitat la tine în casă, de fereastra!

- No, si ce?

- Te-am văzut, în pat, cu mierea ta, cînd făceați dragoste!

- Apă ma Ioane ma, jaba, mai bine luai unul Zeiss, atunci vedeai si tu ca eram cu mierea ta în pat, nu cu a me!

- De ce beau ciobanii?

- Păi ce să facă, daca oile toata ziua zic beee, beee! 

Editat de icar
Link spre comentariu

Doi ardeleni merg la vanatoare.Dupa o vreme obositi si fara nimic in tolba hotarasc sa manance.Cum ei nu mananca fara sa taga o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm la umbra unui pom.Spre seara,cand a inceput sa se racoreasca,Gheo se trezeste,se freaca la ochi si observa deasupra lui un deltaplan.Speriat il trezeste in fuga si pe Vasai si-i arata dihania,la care Vasai il intreaba:Trag?
-Trage!
Vasai baga doua patroane in pusca si trage fara sa stea pe ganduri.
Gheo:Nu cre`ca l-ai nimerit!
Vasai:Nu-i bai,bin`co
dat drumu` la om!!!

Editat de Vizitator
Asa deci...
Link spre comentariu

Iepurele, cum umbla el prin pădure, gaseste o sticlă de tărie. O ia, trage cîteva gituri, si cade lat  de beat. Trece o vulpe pe acolo, il vede si vrea să-l manice, dar vede si ea sticla, trage o dușcă si cade be,:ată. Trece un lup pe acolo, vede iepurele, vede si vulpea, da' vede si sticla. Își zice ca înainte de masă nu strica o dușcă, așa că bea restul de tărie si...cade beat! Trece un urs pe acolo, vede iepurele, vede, vulpea, vede lupul. Mamaaa , ce ospăț, zice ursul si se apuca de mîncat. Mănîncă vulpea , mănîncă lupul, dat cind ajunge la iepure se simte satul si pleaca. Nu trece mult si se trezeste si iepurele:

- Maiculita, nu stiam ca sunt asa rau la beție, zice el dind vede în jurul lui numai resturi de blană si oase. 

Link spre comentariu

Un vînător se laudă prietenilor : - Băi, am fost în pădure și văd un mistreț. Ridic pușca și trag. Mistrețul cade, dar mai iese unul. Și trag, cade și ăsta, mai iese unul și trag, mai iese unul și trag iară, mai iese unul și iar trag, și mai iese unul ....

Un prieten : - Bine băi, dar cînd mai încărcai pușca ?

Vînătorul : - Dar ce băi, mai aveam timp ?! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări