yo9hrb Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 O bunicuță stă la piață și vinde mere.- Mere, mere de la Cernobîl ! Un tip se apropie și îi spune:- Nu mai zi că-s de la Cernobîl, cine o să ți le cumpere ?- Cumpără mama, cumpără ! Unii pentru șef, altii pentru soacră ... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Donald Trump şi Barack Obama au mers la aceeaşi frizerie ca să se radă. Cum stăteau ei în scaun, fiecare fiindservit de câte un bărbier, nimeni nu spunea niciun cuvânt de teamă ca discuţia să nu degenereze în politică. La final, bărbierul lui Donald Trump ia aftershave-ul, moment în care Trump:– Nu, te rog. Dacă mă miroase nevastă-mea, o să creadă iarăşi că am fost la bordel.Celălalt bărbier i se adresează lui Obama:– Dumneavoastră doriţi aftershave?– Sigur, nicio problemă. Soţia mea nu ştie cum miroase într-un bordel. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Într-un teatru din Bucureşti se juca piesa žtefan cel Mare. La un moment dat actorul strigă:- Unde sunteţi moldovenii mei?- Aici Măria Ta, au răspuns trei sferturi din sală. Link spre comentariu
M A R I A N Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Fiica unui milionar: – Tată, eu mă mărit. – Cumm, cu cine??? – Cu un preot… – Ce? Ai înnebunit complet? – Tată, eu îl iubesc… Inima nu o poți înșela…. – Bine, dar adu-l să fac cunoștință cu el. Îl aduce ea pe preot, se așază cu toții la masă și discută: – Tu știi că fata mea poartă doar haine scumpe pe care dă 10.000 de euro lunar? Cum ai să reușești tu să-i satisfaci capriciile? – Dumnezeu o să ne ajute…. – Dar are obiceiul ca în fiecare săptămână să plece la Paris să-și facă părul. – Dumnezeu o să ne ajute… – Daa? Ea merge numai cu Ferrari sau Porsche și în fiecare jumătate de an schimbă modelul. – Dumnezeu o să ne ajute… După ce pleacă ginerică, fiica își întreabă tatăl: – Cum ți-a plăcut logodnicul meu? – Cam prostuț! Dar îmi saltă inima când mă numește Dumnezeu. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 O doamna telefoneaza la psiholog : - Alo, domn' doctor, barbatu-meu a luat-o razna ! De cateva zile doarme doar in paie si se-ndoapa doar cu ovaz ! Se crede cal de curse ! - Intr-adevar e grav ! Veniti deindata cu el la clinica ! - Ajungem cam in jumatate de ora, numai sa-i pun saua !... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Cercetatorii britanici au demonstrat ca daca iti e frica de paianjeni, cresc sansele sa vezi cat mai multi in dormitorul tau. Si cand te gandesti ca mie mi-e tare frica de blondele cu sani mari... Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Daca se intampla vreo invazie de blonde-cu sani mari!!- mai trimiteti si pe la noi....pe aici , pe la olteni, sunt blonde....dar nu au sanii mari!....noua nu ne este frica,chiar daca folosesc toate picioarele....de paianjen!-ce credeati?! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 https://m.youtube.com/watch?v=mx-mXXBcojYEste un banc video . Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 Un profesor de matematica, observand ca are probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. In urmatoarea zi, instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte. Profesorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat.Profesorul: - Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!Pana la urma a platit, iar instalatorul i-a zis:- Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat ca profesor. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati.Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia sa faca era sa schimbe niste piese si sa stranga cateva suruburi.ntr-o zi, seful companiei a hotarat ca fiecare angajat sa se duca la seral, pentru a termina si clasa a 8-a. Profesorul nostru a trebuit sa mearga si el.S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica.Profesorul cursului, vrand sa vada nivelul de cunostinte al elevilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a scos la tabla a fost chiar profesorul instalator.Ajungand la tabla, acesta si-a dat seama ca a uitat formula, asa ca a inceput sa o deduca. A umplut table cu integrale, diferentiale etc. La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi r patrat".Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput. Nimic nu s-a schimbat, de fiecare data a obtinut acelasi rezultat.S-a uitat spre clasa speriat, moment in care a vazut ca toti instalatorii ii sopteau:"Schimba limitele de integrare! Schimba limitele de integrare!" Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Se intalneste un orb cu un schiop.Orbul: - Merge, merge?Schiopul: - Precum vezi! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Campionatul mondial de furat: Finala (care echipa fura cele mai multe electronice in 30 de min. dintr-o hala castiga)In finala echipele S.U.A , Franta , Romania.Intra echipa S.U.A. : dupa 30 de min. deabia se cunostea daca intrase cineva.Intra echipa Frantei : dupa 30 de min. se cunostea ceva cevaIntra echipa Romaniei iar dupa 5 minute iese unul si intreaba :- Sefu , luam si prizele? 1 Link spre comentariu
itube Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 – Tată, pot să te pup înainte de somn? – Ai întârziat, draga mea. M-a pupat maică-ta mai înainte şi mi-a luat toţi banii! Link spre comentariu
Postări Recomandate