Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Nica, eu stiu un caz real. E de pe vreme in care telefoanele mai făceau atingerii. Las la o parte sticlele, pachetele, atentiile banesti si damigenele trimise acasă, la habar nu am care directot de întreprindere, dar a fost si o discuție de genul acesta.

El: draga, a plecat bărbatul tau în delegație?

Raspuns: Da!

El: ce bine, ca mi- e dor de sinii tai. Cînd sa vin la tine?

Raspuns: vino cit mai repede!

Acuma, care fraier a intrat în buluc, habar nu am! Treaba e pe bune, nu e banc!

Link spre comentariu
La 07.06.2019 la 16:58, -Atlas- a spus:

Buna

Intr-o seara iese Ion din casa si se intoarce cu pantalonii uzi.

-Ploua?Intreaba Maria.

-Nu,bate vantul.Raspunde Ion.

Spor 

Alex

Simplu si bun!

Sa nu fiu offtopic, ciinele isi face toaletarea si se intreaba, dau o MU sau fac o MU?

Link spre comentariu

Cica la centrul de comanda al unui transatlantic capitanul îl cheama pe secund si-i zice:

- Ba secundule, tu vezi ce-i în fata noastra ? E un iceberg.  Ei bine în curând ne lovim de el si ne scufundam. Asa ca fi tu bun si du-te la pasageri si pregateste-i.

Se duce secundul în sala unde se distrau pasagerii:

- Stimati pasageri, capitanul si cu mine am hotarât sa facem un pariu ca sa va distram. Daca eu dau cu p*la pe masa asta, ce ziceti, se crapa vaporul în doua?

Toti pasageri au sarit în sus, si au facut pariurile.

- Acum vedeti masa asta? Fiti atenti! Se duce secundu la o masa, si-o ia în mâna si da cu ea de masa. Pac, bum, trosc, vaporul se crapa si se scufunda.

Peste câteva momente, în barca de salvare capitanul se intalneste cu secundul:

-Sa traiti, don' capitane, am îndeplinit sarcina. I-am distras pe pasageri.

-Da ce facusi mai secundule ?  Te intreb pentru ca eu am reusit sa ocolesc în ultimu' moment icebergu'.

Link spre comentariu

Cercetătorii britanici fac un experiment. Iau un american si il închid într-o cămăruță fără geamuri, fara mobila si ii dau două bile cu care sa faca ce știe el mai bine. După două zile, iese americanul si zice ca din bile poate sa faca o super arma, explicînd cum. Cercetătorii baga in cămăruță un japonez, tot cu două bile. După două zile, iese ala si propune un supercalculator. Baga si un roman în cămăruță, tot cu două bile. După două zile îl întreabă cercetătorii ce a facut cu ele.

- Nimic, zice romanul, una s-a pierdut iar cealaltă s-a stricat!

Link spre comentariu

Bulișor acasă. Se stricase ceva la robinetele de la baie, motiv pentru care a venit un instalator să repare.

Bulișor , curios din fire, nu-l slăbeşte din ochi pe instalator. De câte ori acesta scoate din trusă vreo scula, Bulișor e cu întrebările. Instalatorul scoate un patent.

- Ce e acesta, nene?

- Un patent!

- Are şi tată meu doua, unul mai mic cu care mai repară în casă şi unul mai mare cu care repară maşina ! Instalatorul, enervat, scoate o cheie franceză.

- Ce e asta, nene?

- O cheie franceză!

- Are şi tata două, una mai mică cu care mai repară în casă şi una mai mare cu care repara maşina! Faza se repetă cu mai multe scule.

La un moment dat, instalatorul vrea sa facă pipi şi se descheie la şliţ.

- Ce e asta, nene?

- Un p*nis, zice instalatorul exasperat.

- Are şi tata două, unu mai mic cu care face pipi şi unu mai mare cu care o spală pe mama pe dinţi!

Link spre comentariu

Vine Bulă acasă și nevasta îi spune : - Bulă, s-a stricat robinetul la baie. Vezi cum faci și repară-l.

Bulă : - Dar ce băi nevastă, eu sînt instalator ?!

A doua zi vine Bulă acasă și nevasta îi spune : - Bulă, s-a stricat ușa la șifonier. Vezi cum faci și repar-o.

Bulă : - Dar ce băi nevastă, eu sînt dulgher ?!

A treia zi vine Bulă acasă și nevasta îi spune : - Bulă, s-a stricat ușa la intrare. Vezi cum faci și repar-o.

Bulă : - Dar ce băi nevastă, eu sînt tîmplar ?!

A patra zi vine Bulă acasă și găsește prin casă totul reparat. Apoi își întreabă nevasta : - Cine a reparat toate astea ?

Nevasta îi spune : - Păi am chemat pe vecinul de la etajul trei și a reparat tot ce era stricat.

Bulă : - Păi, cred că te-a costat o grămadă de bani !

Nevasta : - Nu Bulă, mi-a zis că repară tot, dacă îi cînt ceva sau dacă merg pînă la el acasă pentru ... treaba aia !

Bulă : - Și cred că i-ai cîntat, nu ?

Nevasta : - Dar ce Bulă, eu sînt cîntăreață ?!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări