Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

O femeie ajunsa in fata unui mare intelept ii pune urmatoarea intrebare: de ce un barbat care are mai multe femei este bine privit  iar o femeie cu mai multi barbati este o curva? Inteleptul sta putin pe ganduri si-i explica; daca cineva are o cheie care se potriveste mai multor lacate este un lucru bun dar un lacat care se poate deschide cu orice cheie nu este in regula!

Acum 6 minute, gauss a spus:

Nu e copie ... , e originalul !

Asa a crezut copilul!

Link spre comentariu

La birou s-a produs o eroare fatala, cu consecinţe grave. Seful, enervat la culme, intra în birou şi striga la subaltern:
 — Care din noi e idiot: tu sau eu? Subalternul raspunde liniştit:
 — Şefule, oare cu experienta şi precauţia dumneavoastră, ati fi putut sa angajaţi ca asistent un idiot?

Ce spune spermatozoidul care fuge după un ovul?
 — Daca te prind, om te fac!

Badea Ion ajunge în ultimul moment la gara, numai atât cat sa vadă cum ii pleacă trenul de sub nas.
 Necăjit, zvârle căciula pe jos şi exclama cu năduf:
 — No, vezi ce-nsamna sa n-ai lucru tau?!

Un tip merge la vecinul lui ţigan:
 — Bai, puradelul tau mi-a furat un pui. Il cheama tiganu' pe puradel:
 — Ma! Ciordiles cirikli?
 — Ciordiles tata, ciordiles.
 — Auzi ma ce zice asta, continua ţiganul. ca nici nu l-o văzut!

Un bărbat dormea într-o parcare, la volanul maşinii sale. La un moment dat, il trezeşte cineva:
 — Nu va supăraţi, aveţi un ceas? Acesta nervos raspunde:
 — E patru jumate! şi se baga iar la somn. După ceva timp, un altul ii bate în geam:
 — Nu va supăraţi, aveţi un ceas? Sărmanul om raspunde şi mai nervos:
 — E cinci fara zece!
 După aceea, cauta o hârtie pe care scrie: NU ŞTIU CAT E CEASUL! şi o lipeşte pe maşină. Putin mai târziu, aude alte bătăi în geam.
 — Tu ce mai vrei, ma? Întreabă şoferul enervat la culme.
 — E cinci şi zece!

Link spre comentariu
Acum 7 minute, gica70 a spus:

O femeie ajunsa in fata unui mare intelept ii pune urmatoarea intrebare: de ce un barbat care are mai multe femei este bine privit  iar o femeie cu mai multi barbati este o curva? Inteleptul sta putin pe ganduri si-i explica; daca cineva are o cheie care se potriveste mai multor lacate este un lucru bun dar un lacat care se poate deschide cu orice cheie nu este in regula!

Asa a crezut copilul!

Copiii spun (cred) lucruri traznite ! Eu stiu din realitate , am cazuri documentate in vecini .

Link spre comentariu

Ion si Gheorghe alearga, intr-un suflet dupa tren, pe care il scapa.

- No ma Ioane, bine-i amu, ca s-o dus trenu, ț-am zis sa meri mai iute!

- Nu-i bai Gheorghe, ca biletele-s la noi!

Link spre comentariu
Acum 23 minute, NICA a spus:

Deci la vecini este originalul ?

Atunci vai de copiile noastre...

Nu e asa tragic . Unii nu se descurca cu ce au ... , si originalele o vor duce intotdeauna bine ! Verificat , controlat legalitatea , aprobat etc . ! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări