Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

"La mare un copil se juca cu rahat. Vine un milițian si il întreabă-Ce faci aici copile-Un milițian nenea-Pai si din ca...at?-Da nenea !Ii da câteva milițianul pe spate si pleacă.Următoarea zi la fel-Ce faci aici copile-Un milițian nenea-Pai si din rahat?-Da nenea!Il bate milițianul bine iar si pleacă.A treia zi la fel vede copilul se duce milițianul la el il vede ca se joaca cu nisip.-Ce faci ma aici ?- Un pompier nenea .- Pai si nu il faci din ca..at?-Nu nenea ca iese milițian !!! "

Link spre comentariu
Nevastă-mea mi-a gasit telefonul si a inceput să-mi citească mesajele:
– Cine dracu’ e Alina?!? zbieră ea. Și de ce scrie că i-ar plăcea să faceți dragoste a 5-a oară săptămâna asta?
– Hmm… cred că a greșit numărul, dragă… i-am răspuns.
– Cum?!? Dar scrie destul de clar la final: “Te aștept cu nerăbdare, dragă Costele”. Sau nu te cheamă așa?!?
– Ba da, recunosc că e pentru mine. Dar numărul e gresșit. Numaărul corect este 6. A șasea oară saptamana asta.
Link spre comentariu

Judecătorul către acuzat

- Pe dumneavoastra v-am vazut foarte des, zice judecatorul acuzatului. De cate ori ati mai fost condamnat?

- Niciodata, domnule judecator! Eu sunt portarul de la clubul de striptease.

Link spre comentariu

Am un respect deosebit pentru pisici. Mi-am dus pisica în alt oraș, am lăsat-o la groapa de gunoi, printre boschetari, fără nicio posibilitate de supraviețuire. Dar s-a întors acasă. Fără urlete, fără amenințări, fără reclamații la poliție.

Nu ca soacră-mea!

Link spre comentariu

Ca tot sunt la moda acum discutiile despre puscarii, gratiere etc. nu e chiar un banc dar este vorba despre o intamplare oarecum amuzanta povestita de un jurnalist care a facut un reportaj in celula unor detinuti. Jurnalistul abia intrat in celula se tot uita in toate partile, cam speriat, unde sa isi puna geaca groasa, la care un detinut ii spune: "Stai linistit ca asta nu e celula de hoti, e celula de criminali". :rade:

Link spre comentariu

Stiaţi că Adam şi Eva nu s-au certat niciodată ?Ea nu-i povestea niciodată despre foştii iubiţi, iar el nu-i tot spunea ce bine gătea mama lui...

(RRA)

Un poliţist s-a dus într-o zi la secţie cu un pinguin. Aici şeful său l-a întrebat:- Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Grădina Zoologică!După un timp, şeful poliţistului a plecat de la secţie, iar pe drum s-a întâlnit cu poliţistul care era cu pinguinul de mână.- Ti-am spus să-l duci la Grădina Zoologică!- L-am dus. Acum mergem la teatru!

Editat de dorian 70
Link spre comentariu

Donez excursie in Dubai pentru 2 persoane! Transport gratuit, cazare gratuita, masa all inclusive. Eu nu mai pot ajunge ca trebuie sa fiu altundeva in perioada respectiva. As fi tare bucuros daca cineva ar dori sa mearga! Ocazie unica! Excursia este in perioada 29-31 februarie. Detalii in privat.

Link spre comentariu

Datorită unor filmări ne-prevăzute, donez excursie de 3 zile la Barcelona. Transportul și cazarea sunt incluse în city break, la fel ca și micul dejun.Datorită unor probleme personale , filmare la un eveniment fericit, nu putem mergeExcursia este in perioada 29-31 (luna asta).Primul venit, primul servit!!!

Link spre comentariu

În timpul războiului, comandantul îi transmite prin stație generalului:

- Domnule general, așa cum ați ordonat, din oraș nu a rămas nimic.

- Transmite pe litere!

- Nicolai, Ion, Ciprian, Iulian, Ovidiu, Petru, Ulise, Liviu, Andrei. Repet, nimic!

Link spre comentariu

Un banc bun de tot.Declaratia lui Vanghelie:

"E
inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă
acces la studiile
superioare doar din cauză că
nu ştiu să scrie sau să citească", a spus
Vanghelie. "Vrem învăţământ
şi manuale universitare într-o limbă pe care şi
analfabeţii să o poată
înţelege. Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au
născut, nu au ales
să fie în felul acesta".

Link spre comentariu

O femeie moare si se prezinta sfioasa la poarta raiului unde da cu ochii de Sfantul Petru:- Ce doriti? o intreaba Sfantul.- Sunt tare curioasa, sotul meu e cumva aici?- Cum il chema pe sotul dumitale?- Nicu, spune femeia.- Vai de mine, cucoana, sunt atati oameni cu acest nume in rai, chiar nu am de unde sa stiu, dati-mi mai multe detalii, va rog.- Nu stiu ce detalii sa va dau, dar pe patul de moarte sotul meu mi-a spus ca o sa se invarta in mormant daca il insel.- Aaaa, spune Sfantul Petru, de ce nu spui asa, cucoana. Intra in rai si intreaba de Nicu titirezu’.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări