RJK Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Mama europarlamentar Discutie intre doi amici: - Tare mult regret că mama a murit, cu siguranță ar fi ajuns europarlamentar. - Cum așa? - Păi, uite, astă noapte, pe la ora două, am sunat la întâmplare diferite persoane și le-am întrebat direct: cu cine votați? Toți, fără excepție, mi-au răspuns: ”Cu mă-ta!”. 5 Link spre comentariu
NICA Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 Mergeam azi prin oras si ma intalnesc cu un prieten. - Ce faci mergi la vot ? cu cine votezi? ma intreba el. - Pai...ma mai gandesc ...i-am raspuns. - Ce te mai gandesti , nu-i clar ? - Nu prea , ca intotdeauna am votat cu " dreapta " dar numai ce-i de " stanga" mi-au marit salariul.... Link spre comentariu
deneinvins Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 Doctorul : - În totdeauna vă bîlbîiți așa ? Pacientul : - Nnnuu, nummmaai cccînnd vvorbbescc ! - - - - - - - - - - - - - - Primul doctor : - Știi, pacientul ăsta trebuie operat de urgență ! Al doilea doctor : - Bine, dar de ce, ce are ? Primul doctor : - Are foarte mulți bani ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doctorul : - Dumneata mi-ai pus în buzunarul ăsta 100 de EURO ? Pacientul : - Nu domnule doctor. Doctorul : - Păi, de ce ? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Mai 25, 2019 Partajează Postat Mai 25, 2019 La 23.05.2019 la 22:06, franzm a spus: Sau: - La naiba cu statistica; noi avem nevoie de date concrete: nume, adrese, numere de telefon. 6 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Ieri stăteam și ma gândeam ca bunicu nu lipsea de la vot cât a trăit, da ma pufnit rasu (sarcastic) am văzut ca în Teleorman votează și morții, poate ma întâlnesc cu el pe la secția de votare! Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Un sot care nu-si mai putea “imblanzii” nevasta din cauza celor trei copii, se hotaraste sa gaseasca o solutie: – Mai copii! – Da tata! – Haide sa ne jucam si noi de-a capra cu trei iezi! – Pai cum? – Uite-asa: eu sunt lupu’, voi sunteti iezii, iar maica-ta capra! Fugiti ca daca va prind, va mananc! (si copiii o rup la fuga) Atata-i trebui omului nostru: repede pe nevasta-sa. Tarziu, il vad ei pe mezin care privea stupefiat scena… – Ce cauti mai aici? ti-am spus sa te ascunzi! – Pai ma tata, in poveste, din cate stiu io, lupu’ mananca iezii, nu f*te capra!!! 4 Link spre comentariu
matzah Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Fumam pe terasa din spate când apare câinele meu de sub gardul vecinului cu un animal alb în gură, ... si mândru, loial, mi-l aduce și mi-l pune în fața mea: era pisica vecinului, ceva rasă cu pedigree din Germania, cu care umbla la concursuri, expoziții, etc.… Era moarta de-a binelea, înota în balele câinelui și era foarte murdara. După „corecția” dată câinelui m-am întors la pisica… și mi-a venit o idee: Am băgat-o în chiuvetă, am spălat-o bine de pământ și de balele câinelui și am uscat-o cu uscătorul de păr al neveste-mi. Apoi m-am furisat in curtea vecinului, si am pus la loc pisica in cosuletul ei. După-masă vine vecinul acasă… La vreo 5 minute se aude gălăgie, larmă, înjurături… Ca un bun vecin, mă duc să mă interesez care-i problema. Stăm amandoi în fața cosuletului pisicii și are loc următorul dialog: – Uită-te si tu, băga-mi-aş ...! – Ce s-a întâmplat? A murit? ...intreb eu. – A murit! Acum două zile am îngropat-o, și acum e iar aici… 9 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Ion vine intr-o zi la Gheorghe si-i spune : – Asculta, mi-a murit unchiul, poti sa-mi imprumuti costumul tau cel negru? – Bine-nteles ! La asa un necaz, sigur ca te ajut ! Trece o luna, dar Ion nu aduce costumul inapoi. Se duce Gheorghe cam suparat, la Ion : – A trecut o luna, unde e costumul? – Pai… la unchiul ! 2 Link spre comentariu
cristal Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Trei drumeti se ratacesc prin munti si ajung la caderea intunericului la poarta unei manastiri. Bat la poarta si aici le iese in intampinare maica stareta. – Maica stareta, ne-am ratacit prin munti si nu avem unde innopta. Putem ramane aici peste noapte? Maica stareta aproba, dar acestia trebuie sa faca un test. Ei trebuie sa se dezbrace si sa li se leage un clopotel de p*nis. Apoi prin fata lor se perinda maici in costumul Evei. Prima maicuta… A doua maicuta… A trebuia maicuta… Se aude "Cling! Cling"! Maica stareta il arunca pe primul drumet afara din manastire. A patra maicuta goala… A cincea maicuta goala… A sasea maicuta goala… Din nou"Cling! Cling "! Si al doilea drumet este scos afara. A saptea maicuta… A opta maicuta… A noua maicuta… A zecea maicuta… nimic. – Bine, zice maica stareta celui de-al treilea drumet. Ati luat testul. Puteti ramane aici si puteti dormi in casuta gradinarului. Si atunci se aude.."Cling! Cling "! 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Intr-o duminică în care soldaţii aveau oră liberă, un plutonier intră în companie şi zbiară: – Unde e soldaţii??!! Un fruntaş răspunde: – Joacă şah pe terasă! Plutonierul pleacă bombănind: – Ei bine, las' că le iau eu mingea… 2 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 (editat) O blonda se intoarce fericita de la scoala: - Mama, azi la scoala am invatat alfabetul. Toti copiii il stiau pana la litera D, numai eu am stiut pana la litera J. Uite: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J. Sunt desteapta pentru ca sunt blonda, nu? - Da, fata mamei, bravo!!! A doua zi: - Mama, azi am invatat sa numaram, toti copiii stiau pana la 5, numai eu am stiut pana la 10. Asta pentru ca sunt blonda, nu?? - Da, bravo!!! A treia zi: - Mama, azi am facut sport si la vestiare, la dus, am vazut ca toate fetele erau plate si fara sani, numai eu eram asa frumoasa, cu sanii mari si rotunzi; asta pentru ca sunt blonda, nu? - Nu, fata mamii, asta pentru ca ai 25 de ani… Editat Mai 28, 2019 de PINTI 3 Link spre comentariu
PINTI Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Trei taranci tinere spalau rufe la râu si vorbeau despre barbatii lor. Prima: - Auzi tu, al meu vine acasa de pe santier o data pe luna si sta doua zile si-abia apuca sa ma vada. Daca se-ntâmpla sa ma ..... de doua ori. A doua: - Al meu lucreaza la mina si vine acasa în fiecare sâmbata. Dar apucam totusi sa ne ..... de 2-3 ori. A treia tace suparata. Nimic. Celelalte o trag de limba: - Dar al tau? - Al meu sta acasa toata ziua si n-am pic de liniste din cauza lui. Cum ma prinde cum ma .......... O data dimineata, o data la prânz, de doua ori seara si de trei ori pe noapte. Celelalte: - Taci tu. Si n-ai facut nimic? Poate o fi bolnav. Nu l-ai dus la doctor? - Ba l-am dus. - Si ce-o zis doctorul? - O zis ca n-are tinere de minte... 4 Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 On 5/26/2019 at 11:57 AM, maresaldeflota said: Ieri stăteam și ma gândeam ca bunicu nu lipsea de la vot cât a trăit, da ma pufnit rasu (sarcastic) am văzut ca în Teleorman votează și morții, poate ma întâlnesc cu el pe la secția de votare! Î: Pe ce melodie dansează votanţii în Teleorman? R: Pe "Thriller" a lui Michael Jackson. Link spre comentariu
Postări Recomandate