Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Nepoata : - Bunico, dumneata  cum te tratezi cînd ești bolnavă ?

Bunica : - Păi, la răceală beau un pahar de coniac, pentru durere de picioare beau vodcă, cînd mă doare capul beau un pahar de vișinată veche, dacă-mi crește tensiunea beau un pahar de țuică, dacă-mi scade tensiunea beau un pahar de vin roșu, pentru lipsa poftei de mîncare beau un pahar de vin alb, pentru balonare beau vin roze, pentru digestie mai bună, beau bere ...

Nepoata : - Dar apă cînd mai bei ?

Bunica : - Apă ? Păi eu așa boală gravă n-am avut niciodată !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nepoata : - Bunico, ce e aia amant ?

Bunica se gîndește puțin apoi fuge repede la ea în cameră, deschide șifonierul și de acolo cade un schelet ...

Link spre comentariu

În legiunea straina probele de admitere sint foarte grele: candidatul trebuie sa fie in stare sa bea un litru de rom, fara sa ia de la gura sticla. Apoi trebuie sa se ia la trinta cu o ursoaica ce are pui si, la sfirsit, trebuie sa faca sex c-o nimfomana pina o termina.
Un barbat tinar, inalt si cu niste umeri foarte lati apare in fata comisiei. Bea el repede litrul de rom fara sa respire macar odata, dupa care intra sigur pe el in pestera ursoaicei.
Trece o jumatate de ora, trece o ora si, pina la urma, iese omul nostru din pestera zgiriat din cap pina-n picioare. Se opresste cu picioarele departate si spune:
-Ei, unde-i cealalta femeie?

Link spre comentariu

O doamna merge la un chirurg estetician pentru un facelift.  Dupa consultatie, doctorul ii spune:
– Va pot face acest facelift, dar va trebui sa reveniti dupa 6 luni pentru eventuale retusuri.
– O, nu – zise femeia. Vreau ca totul sa fie facut astazi, sa nu mai trebuiasca sa revin.  Doctorul se gandeste cateva secunde si zice:
– Bine, avem o noua procedura pentru asa ceva. Va voi monta un mic surub in varful capului si de fiecare data cand apare un rid, strangeti usor surubul si ridul va disparea.
– Exact asta imi doream – zise femeia fericita. Sunt de acord, sa-i dam drumul.
Dupa sase luni femeia revine insa in biroul doctorului.
– Cum merge noua procedura? intreba doctorul.
– E groaznic – zise femeia. Ia uitati-va la pungile astea de sub ochi!
– Doamna, acestea nu sunt pungi, sunt sanii dumneavoastra si daca nu lasati surubul acela in pace, in curind o sa aveti si barba.

Link spre comentariu

Intră un rus într-un bar din Germania.
Cere o bere, barmanul aşează pe bar un cartonaş – suport de pahar şi peste el aşează o halbă. 
Bea rusul berea, o cere pe a doua.
Barmanul se uită pe bar, nici urmă de cartonaş. Pune alt cartonaş pe bar şi halba deasupra. 
Rusul bea şi o cere pe a treia. 
Se uită barmanul pe bar, cartonaşul a dispărut. 
Se gândeşte puţin barmanul: “Ăsta mă lasă fără cartonaşe, îi pun berea direct pe bar.” Aşa şi face.
Bea rusul berea, se uită sub halba goală şi zice:
– Niet biscuit???

Link spre comentariu

O calugarita se duce la doctor: 
- Doctore, nu pot scapa de sughit. 
Doctorul o consulta si-i spune: 
- Sunteti insarcinata. 
Calugarita se intoarce la manastire si povesteste ce i-a spus doctorul. 
A doua zi stareta se adreseaza doctorului: 
- De ce i-ati spus asta calugaritei noastre? 
- Ca sa o sperii si sa scape de sughit... 
La care stareta: 
- Cel care s-a speriat a fost episcopul, s-a aruncat din turn!!!

Link spre comentariu
Buna
-Ma, tu de ce ce nu te insori?
-Am adus o multime de fete acasa, dar mamei nu-i plac!
-Adu una care seamana cu ea!
-Am adus, dar a inceput tata sa injure!

Spor tuturor.
Alex
Link spre comentariu
1 hour ago, -Atlas- said:
Buna
-Ma, tu de ce ce nu te insori?
-Am adus o multime de fete acasa, dar mamei nu-i plac!
-Adu una care seamana cu ea!
-Am adus, dar a inceput tata sa injure!

Spor tuturor.
Alex

Asa am pățit și eu...

Tata a murit dar eu mai am de înjurat o vreme

IMG-20190513-WA0029.jpg

Link spre comentariu

Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfarsit vede stupii de albine.
– Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine.
– Hai dom’le ca albinele sunt bune: polenizeaza, fac miere, ceara si dau propolis.
– Nu, ca mi-e frica de albine.
– Uite dom’le facem un pariu: te leg complet dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis. Sta americanul si se gandeste" 'Noaptea albinele nu zboara, asa ca poate scap neintepat si atunci iau ferma gratis''

- Bine,. Ma invoiesc.
Dimineata, proprietarul il gaseste palid, obosit, vlaguit.
– Ce-ai patit, te-a muscat vreo albina ?
– Nu.
– Atunci ce?
– Bade, vitelul de acolo n-are mama?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări