Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Un mos calatorea,cu trenul,intr-un compartiment cu mai multi tineri.La un moment dat ii roaga pe tineri sa il trezeasca,daca cumva adoarme,sa coboare in statia urmatoare;sigur zic tinerii nici o problema.Trenul ajunge in statie si dupa cateva minute de stationare se pune din nou in miscare,la care unul din tineri zice:bai,ce-am uitat, haideti sa il trezim pe mosu sa coboare, pana nu prinde trenul viteza.Mosu ajutat de tineri reuseste sa sara din tren si sa fuga pe langa el ca sa nu cada.Dupa ce ajung tinerii inapoi in compartiment raman masca...mosu era din nou cu ei!Pai bine mosule nu te-am ajutat,noi, acum cateva minute sa te dai jos din tren?Cum se face ca ai ajuns iarasi in tren?Zice mosul:cum fugeam eu asa pe langa tren dupa ce am sarit,ma ajuns din urma un CFR-ist care ma luat de brat si mi-a zis:hai ca te ajut eu sa nu pierzi trenul si ma urcat la loc in vagon!

Link spre comentariu

Două secretare stau la cafea și povestesc :

- Dragă, soțul meu în fiecare dimineață bea cîte o cană din aia mare de nechezol. Și i s-a făcut ca la cal !

- Cum tu, așa mare ?

- Nu tu, așa neagră. 

- - - - - - - - - - - - - - - -

Mama lui Bulă merge la cumpărături și-l lasă în grija unei vecine, rugînd-o să-l culce la amiază.

Aceasta binevoitoare, îl ia și la amiază îl duce la culcare.

Bulă : - Tanti, dar eu sînt mic și mama doarme cu mine.

Vecina se culcă cu Bulă.

Bulă : - Tanti, dar eu cînd mă culc, pun degetul ma buric la mama. Mă lași să-l pun și la matale ?

Vecina : - Bine Bulă, te las, pune-l.

Bulă îl pune.

Vecina : - Bulă, dar ăla nu-i buricul !

Bulă : - Tanti, dar nici ăsta nu-i degetul !

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări