Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Bula la scoala la ora de engleza.
Vine profa' si zice:
- Copii cine-mi spune cum se zice la pisica in engleza are un 10!
Se ridica unu si spune:
- ZA CAT!
- Bravooo, ai un zece! Dar cine stie cum se zice la catel in engleza ii dau 2 de zece.
- ZA DOG raspunde unu!
- Bravo, ai doi de zece. Dar mai copii, cine stie cum se zice la caldura are media 10 pe tot anul anul asta.
Bula se ridica falnic si spune:
- ZA DUF!

Link spre comentariu

Doua blonde ... , una povesteste cum a cazut a sasea oara examenul pentru permis : Draga , nu stiu ce s - a intamplat ! Am facut totul perfect ! ... Cealalta : Zau , tu ? ... Si - atunci ? etc . Uite , zice prima ... , un exemplu : am ajuns la o intersectie , cu un sens giratoriu ... , unde era un semn de circulatie ... , nu mai stiu exact , ceva cu 30 ! ... Si ? ... Pai , am dat ocol de 30 de ori !!!  Eeeee ... , zice cealalta ... , tu n - ai fost niciodata tare cu aritmetica ... , probabil ai gresit undeva la numaratoare !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Tiganu' povesteste:
Ma duc dimineata la pescuit, si stau, si stau..., si seara prind un amarat de pestisor galben... Mă uit in găleată: goală, manca-ți-aș...Zic:
- Du-te-n amaru tau, amaratule, si il arunc !

Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: se face'un merțan, de zic toti ca l-am furat. Ajung acasă, o vila , manca-ți-aș...
O intreb pe phiranda:
- Da unde-i vila asta fă, ca-ti mănânc pipota !
- Nu stiu, mă țigane ! Îi povestesc ce-am pățit, si-atunci imi zice tiganca: `Ia o oala cu râme, si-i du la peste si-i multumeste !
Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc, pestisorule ?
Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da' zice ca ar vrea o partida de amor.
Si se dă de trei ori peste cap, si se face o mândrețe de fată de 13ani... onorată instanță...

Link spre comentariu

Un bărbat vrea să cumpere chiloţei tanga pentru nevastă. Vânzătoarea:
- Ce mărime doriţi?
- Hmmm, greu de spus…
- Este important să cunoaşteţi mărimea…
- Ştiu,… mărimea 77!
- 77!? Această mărime nu există! Cum aţi ajuns la mărimea asta?
- Păi avem acasă un televizor de de 81 cm şi când ea se pune în faţa lui rămân în stânga şi-n dreapta cam doi centimetri liberi!

Link spre comentariu

Ginecologul:
- Ce-i asta?
- Vagin.
- Eu înţeleg că vagin, dar de ce nu e ras?
- Soţul nu-mi permite.
- Unde-i soţul?
- Pe coridor.
Îl aduce medicul pe bărbat. Doctorul:
- Ce-i asta?
Bărbatul:
- Vagin.
Femeia:
- Ăsta nu-i soţul meu!!!

Editat de PINTI
Link spre comentariu

De fiecare dată când mă  opreşte poliţia mă simt ca Scufiţa Roşie:
         – De ce ai roțile aşa mari?
         – De ce ai jantele aşa late?
        – De ce ai toba aşa zgomotoasă?
         – De ce ai folie aşa neagră?

Judecătorul:
 – În regulă. Procesul de
custodie începe. Doamna Maria, de ce credeţi că ar
trebui să vă revină custodia?
 – Domnule judecător, argumentul
meu final este că acest copil a ieşit din mine, aşa
 că este al meu!
   – Domnule Ion, care este
argumentul dumneavoastră?
 – Domnule judecător, eu vreau
să vă întreb doar atât: dacă puneţi o monedă
într-un aparat de cafea, cafeaua care iese este a
 dumneavoastră sau a aparatului ?

– Eu, ieri, in padure, am strans
3 cosuri cu ciuperci pentru mama soacra.
 – Si daca sunt otravitoare?
 – Cum adica ,,daca”?

Link spre comentariu

Un tip merge la un doctor care putea pune diagnosticul privind in ochiul pacientului.

Dupa cateva minute,de privit in ochiul stang, doctorul ii spune ca e destul de bolnav,ar avea ceva la ficat si o oarecare complicatie la fiere.

La care tipul ii spune doctorului:nu vrei sa te uiti si la ochiul drept?ca stangul e din sticla, si as vrea sa fiu sigur de diagnostic!!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări