Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

Buna

O tipa isi pierde urechile intr-un accident.

La un moment dat apare o pereche de urechi de la o blonda in moarte clinica.

-Le doresti?intreaba doctorul.

-Bineanteles,spune tipa,voi arata cat de cat normal cu ele.

Se intalnesc la 1 luna de la transplant pentru control si intreaba doctorul:

-Auziti bine cu ele?

-Aud perfect,doar ca nu mai inteleg nimic.

Spor tuturor

Alex 

Link spre comentariu

Merge un tip la frizerie să se bărbierească şi îi spune bărbierului că niciodată nu a putut fi bine ras pe obraji.
   - Nici o problema, spune bărbierul scoţând o bilă mică, de lemn, dintr-un sertar. Luaţi în gura bila asta şi ţineţi-o între gingii şi obraz.
Omul face asta şi capătă cel mai fin bărbierit din cate a simţit vreodată. Apoi întreabă:
   - Şi dacă înghiţeam bila?
   - Nicio problemă, o aduceaţi a doua zi înapoi, la fel ca toţi ceilalţi clienţi!

Link spre comentariu

Ora 11 noaptea. Farmacia cu program de noapte. Intră un tip, cere un prezervativ. Plăteşte, pleacă. Seara următoare, aproape de miezul nopţii, acelaşi tip:
   - Daţi-mi vă rog un prezervativ.
Îl ia, plăteşte, pleacă. Seara următoare, scenă identică. La care farmacistul, curios, îl întreabă pe tip:
   - Nu vă suparaţi, dar de ce cumpăraţi cîte unul, de ce nu cumpăraţi o cutie odată?
La care tipul:
   - Ştiţi, vreau de fapt să mă las…

Link spre comentariu

Bula si cu Strul aterizeaza pe o insula pustie doar cu un palmier in mijlocul ei..
Vin canibalii la ei, dar Bula reuseste sa se urce in copac si cel care i-a bataie este Strul.. si asa sapatamani intregi..
Intr-o zi cand se apropia venirea canibalilor Bula il ajuta pe Strul sa se urce in copac sa nu mai i-a bataie..
Ajung canibalii acolo, stau si zic:
- Ma.. hai sa-l mai batem si pe asta din copac, ca pe asta l-am batut destul..

Link spre comentariu

La strandul comunal, trei babe înoata de zor. Dupa 25 de ture iasa prima. Nu da deloc semne de oboseala. Salvamarul (sau cum dreq s-o fi numind) o întreaba:

-Ce varsta aveti si cum se face ca aveti o asemenea conditie fizica?

-Stiti, am 70 de ani si înot de la vârsta de trei ani.

Dupa 50 de ture iasa urmatoarea baba si salvamarul repeta întrebarea. La care baba raspunde:

-Stiti, am 80 de ani si am fost înotatoare de performanta.

Dupa o suta de ture iasa si ultima dintre babe:

-Stiti, am 90de ani, am fost curva în Venetia si faceam vizite la domiciliu.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Un canibal a prins o moldoveancă si fugea cu ea în spinare..
La un moment dat se întâlneşte cu un alt canibal:
– Ooo... azi o să aveți ce mânca...

– Da’ ce naţie e?
– E moldoveancă.
– Ooooo, dăi mai bine drumul.
– De ce?
– Pai eu am prins ieri tot o moldoveancă şi când am pus-o în ceaun sa fiarbă, mi-a mâncat toţi cartofii.

Link spre comentariu

Prin alte bancuri , " bucatele " puse la ceaun isi faceau nevoile ( fiziologice ) in  alimentatia canibalilor ... , pe post de condimente !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Un taximetrist mergea nervos cu masina. La un moment dat vede un omulet galben pe marginea trotuarului care dadea agitat din manute. Se opreste taximetristul nervos:
-Ce vrei ma?
-Eu vin de pe Uranus si am ingetat de frig si …bla bla bla.
Taximetristul ca sa scape ii da o haina.
-Na ma.
Pleaca mai departe nervos la culme si la un moment dat vede pe marginea drumului un omulet verde care dadea agitat din manute.
-Tie ce dracu iti trebuie?
-Eu vin de pe Marte si calatoresc de mult si mi foame si … bla bla bla.
Taximetristul ca sa scape ii da ceva de mancare si pleaca mai departe si mai nervos. La un moment det vede pe marginea drumului un omulet albastru care dadea agitat din manute.
-Tie ce p***a mati iti mai trebuie?
-Actele la control!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări