Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doar bancuri ...

Postări Recomandate

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

[*]1 pentru a schimba becul

[*]1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat

[*]14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului

[*]7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor

[*]27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor

[*]53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale

[*]2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa cu incadescenta''

[*]15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect

[*]19 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri

[*]37 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum

[*]306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa

[*]27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri

[*]14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte

[*]33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''

[*]6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''

[*]12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului

[*]143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''

[*]16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul

[*]24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul

[*]1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul

[*]1 membru nou al forumului care raspunde la 6 ani dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

Foarte tare.....! :rade:

Link spre comentariu

[*]14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului

[*]27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor

[*]2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa cu incadescenta''

[*]15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect

[*]19 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri

[*]37 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum

[*]306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa

[*]27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri

[*]33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''

[*]12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului

[*]143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''

[*]24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul

[*]1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul

[*]1 membru nou al forumului care raspunde la 6 ani dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

gresit, lipsesc doi memebrii din lista. cine a mai observat ?

Link spre comentariu

Si eu

Link spre comentariu

Un flacau tomnatic reuseste si el sa se insoare pe la 40 de ani. La vreo saptamana dupa eveniment, se duce la ta-su si-i spune:- Tata eu vreau sa m las de nevasta!Ta-su: - Ba esti prost sau te faci?! Pai dupa ce ca am zis ca nu te mai insori, acuma cand ai reusit in sfarsit, tu vrei sa divortezi?!La care fiul ii spune tatalui:- Tata trebui sa intelegi, eu cu femeia asta nu mai pot trai! Ta-su : - Da ce-are ma femeia?Fiul:- Ei, ce are! E fata mare!Taica-su cand aude cade pe ganduri ai dupa vreo doua minute ii spune fiului:- Ma tu stii ca ai dreptate?! Daca altora nu le-a trebuit, nici noua nu ne trebuie!

Link spre comentariu

Americanii fura planurile unui avion rusesc.

Aduna o echipa americana sa il reconstruiasca dupa planuri. Lucreaza astia ce lucreaza, sudeaza, lipesc din greu si in final le iese un tractor.
Conducerea e nemultumita si aduna o echipa de japonezi. Lucreaza si astia din greu, sudeaza, lipesc, asambleaza si dupa sfortari supraomenesti le iese un tractor.
Conducerea e disperata si aduna o echipa de romani. Intra romanii in treaba, sudeaza, lipesc, asambleaza si in final, le iese un avion.
Conducerea:
– Incredibil! Sintem impresionati de munca voastra, celorlalte echipa le-au iesit tractoare. Voi cum ati facut? Romanii:
– Si noua tot tractor ne’a iesit, da’ l-am luat la pila.

Link spre comentariu

Trist dar adevarat:

Trei baieti in curtea scolii se laudau cat de rapizi sunt tatii lor.

Primul spune:– Tatal meu este foarte rapid! E parlamentar! Cand mergem pe strada cu Mercedesul nostru, depasim toate masinile, toate autobuzele, totdeauna suntem primii, nu ne intrece nimeni!

Al doilea spune:– Ei, asta nu-i nimic! Tatal meu este si mai rapid: E om de afaceri si pasionat de vanatoare. Cand mergem la vanatoare, tata trage un glont si alearga repede si prinde vanatul in secunda in care este lovit de glont, asa incat nu cautam dupa el prin iarba!

Al treilea baiat zice:– Asta numiti voi rapid?! Tatal meu termina serviciul la 16: 00 si ajunge acasa la 15: 45!– Dar ce este tatal tau? intreaba uimiti ceilalti doi baieti.– Functionar public.

Link spre comentariu

Un cuplu trecut de prima tinereţe, Măria şi Ion, s-a decis să se mute, la pensie, în Texas.

Ion îşi dorise dintotdeauna să aibă o pereche de cizme de cowboy, autentice, aşa că văzând unele la preţ redus, le cumpără, le încalţă şi se întoarce acasă. Păşind mândru în bucătărie, îi zice nevestei:

- Observi ceva diferit la mine?

Măria îl măsoară o clipă sau două şi zice:

- Nimic.

Frustrat, Ion, se duce la baie, unde se dezbracă, după care reapare în bucătărie în pielea goală şi numai în cizme. O întreabă iarăşi pe Măria:

- Ei, acuma observi ceva diferit la mine?

Măria se zgâieşte la el, iarăşi, nedumerită şi îi zice:

- Ascultă, Ioane, eu nu văd, ce este diferit? Aşa cum îţi atârnă astăzi, atârna şi ieri şi tot aşa o să-ţi atârne şi mâine.

Furios, Ion urlă la ea:

- ŞI NU ŞTII DE CE ATÂRNĂ, Măria?

- N-am nici cea mai mică idee…, răspunde ea.

- ATÂRNĂ PENTRU CĂ SE UITĂ LA CIZMELE MELE… CELE NOI!

Măria, cu o grimasă:

- Mai bine îţi cumpărai o pălărie, Ioane.

Link spre comentariu

Profesorul de fizică:

- Cum poţi măsura înălţimea unui turn cu ajutorul barometrului ?

Răspuns:

- Foarte simplu. Coborâm de pe acoperiş barometrul cu ajutorul

unei sfori până la trotuar, iar apoi măsurăm sfoara.

( Alm. Tehnium 82)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări