Florinel TV Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 incearca cu o rezistenta de 100k paralel pe condul de pe B+ Link spre comentariu
ionel sm Postat Iunie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2016 OK. O sa incerc.Am observat ca in st-by la acest sasiu tensiunile raman neschimbate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 (editat) OK. O sa incerc.Am observat ca in st-by la acest sasiu tensiunile raman neschimbate. Aici nui vorba pentru sby ca urca tensiunea, ci rezistenta descarca tensiunea de pe B+ mai repede sa nu mai apara chestia aia luminoasa cind se opreste, poti incerca cu rezistente mai mici pina la 50k Editat Iunie 6, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
ionel sm Postat Iunie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2016 Am incercat cu rezistente ,nu are nici un efect.Tocmai ca nu are ce descarca in st-by pt. ca tensiunea B+ ramane neschimbata.Am probat si pe bec. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Atunci lasal asa, daca in rest merge ok Link spre comentariu
ionel sm Postat Iunie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2016 Dispar repede,ma gandesc sa nu fie clientul cu pretentii,ma chinui la el de cateva zile.Daca a mai luat cineva acest sasiu de la Un**as va rog sa-mi spuneti daca face vre-o figura la stingere.Eu cred ca are ceva din fabrica (sau dupa vapor) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum