BASTANU1960 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Bună ziua tuturor!Dețin o moto-cositoare Honda GX35 în 4 timpi care în timpul unei deplasări, din neatenție, un băiat a dat-o jos de pe portpagajul mașinii, căzând în capacul curbutorilor, crăpândul. Rog știutorilor să mă ajute spunându-mi cu ce soluție as putea să lipesc bucata din capac care este din antimoniu. Exclus sudura, capacul fiind subțire de doar 1 mm. Știe cineva vreo soluție mai puternică care să țină cele două bucăți, și de unde o pot cumpăra.Vă mulțumesc anticipat, și vă doresc un weekend plăcut. Ps: Dacă nu am postat unde trebuie, rog moderatori să îl mute la secțiunea potrivită. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Suna un distribuitor de la Loctite spre exemplu. Grig Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Sudare TIG ? Am sudat si inox de 0.5 mm. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Capacul ala pare a fi de zamac, cam greu de sudat... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 (editat) Iati unul nou de pe net . dau link in privat? io stiu dar ...... Editat Iunie 5, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Poate mai sint si altii nevoiasi, nu cred ca fix asta e reclama. Grig Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 (editat) http://www.betto.ro/piese-drujbe/Honda http://www.piese-drujba.ro/Piese_Motocoasa_Motocositoare_Trimmer_Husqvarna_Stihl_Oleomac Se suna si se intreaba si in 95% din cazuri se rezolva . Editat Iunie 5, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum