Nostalgic Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) Salut Stimati Colegi ! Am o pompa pentru irigat gradina Helz ucrainiana 725 w - 1. 1/4toli . S-a defectat presetupa , cred , ca prinde aer si apa nu mai scoate.Am incercat sa demontez. Capacul camerei pompei are trei suruburi de 6.Eu cred din principiu cum este si la alte modele de pompe ca acel capac daca am desurubat cele trei suruburi , sub el trebuie sa fie un inel de cauciuc pentru etansare si trebuie sa scot capacul foarte usor. Nu vrea cu nici-un chip sa-l pot scoate. Mai are si vreun al sistem de fixare si nu am vazut eu?Daca stie cineva ceva , ca nu vreau sa insist gresit si sa fac vreo boacana. Multumesc ! Editat Iunie 4, 2016 de NOSTALGIC Link spre comentariu
validae Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Turbina ați demontat-o deja ? Acele pompe au o presetupă cu disc ceramic și arc de presiune, nu simering simplu ca pompele Kama.Ideal ar fi să puneți poze ce arată etapele demontării, ca să putem să vă indicăm ce trebuie făcut în continuare... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) Multumesc colega ! Daca inca nu pot demonta capacul inferior al camerei pompei, cum sa demontez turbina . E vorba de o terotehnica , adica ordine de montare si demontare.Eu am o idee. corpul pompei fiind din aluminiu s-a facut o sare intre componente , dar s-au sudat in asa hal de nu le pot demonta? Poate cineva s-a lovit de asa ceva.La acest tip de pompa. Editat Iunie 4, 2016 de NOSTALGIC Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 .Eu am o idee. corpul pompei fiind din aluminiu s-a facut o sare intre componente , dar s-au sudat in asa hal de nu le pot demonta? Poate cineva s-a lovit de asa ceva.La acest tip de pompa. Da asa este , incearca sa lovesti cu ciocanul usor ( eventual unul de cauciuc ) in mufa de absortie , poate se desprinde !! La mine tot asa greu s-a desprins , am desfacut-o ptr. a curata turbina de pietricele !! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Ajută la demontare dacă umeziți marginile îmbinărilor cu motorină.Loviți de jur împrejur ușor dar insistent până cedează. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 Mulumesc pentru idei. asta , miine , am un spray ce inmoaie rugina , etc..voi injecta intre capac si corpul pompei , poate ..poate.. Link spre comentariu
v67 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 ,, cred , ca prinde aer si apa nu mai scoate,,- poate este dezamorsara, declanseaza protectia?masurati rezistenta de izolatie(preferabil mai mare de 1Mohm)daca rezistenta de izolatie nu este buna uscati statorul (si rotorul daca este bobinat ) si obligat veti inlocui presestupa numi bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum