Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectoare ceata cu leduri

mottofree

Postări Recomandate

Am citat cateva litere in in plus din greseala, ma refeream strict la cornering.Chiar sunt curios ce o sa iti iasa, avand in vedere modul cum vrei sa le construiesti.

Editat de FLONE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mottofree

8

• FLONE

7

• one

3

• dancostea2002

2

Top autori în acest subiect

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Da , subansamble pt un strung - ghidaj longitudinal ,capu' la universal si electromotoare de la masini de spalat - unul cu perii si unul in colivie si traductor de turatie , portcutit ,universal de 80 . Lipsesc multe ,acum vreau sa cumpar de la chinez ceva indicatoare 'gigitale' pe axe . Dar asta e o discutie pt alt topic ,undeva unde se vorbeste de masini unelte ,parca topicul moderat de Ola Nicolas .

Am nevoie de lumini de ceata deoarece circul   pe o vale unde se formeaza ceata cam in fiecare dimineata ,din septembrie pana la inceputul lui iunie ; vale prin care curge Somesul iar prin apropiere e gropa de gunoi a orasului care cand ia foc umple toata valea cu fum .

Proiectoarele de ceata originale sunt tot cu lupe ,dar lupe simple si au un dispersor in fata lor  .

Editat de mottofree
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări