FLONE Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Am citat cateva litere in in plus din greseala, ma refeream strict la cornering.Chiar sunt curios ce o sa iti iasa, avand in vedere modul cum vrei sa le construiesti. Editat Iulie 3, 2016 de FLONE Link spre comentariu
mottofree Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Deocamdata umblu dupa un strungar ... intre timp am rememorat zilele de practica din liceu despre cum se procedeaza dar lipseste strungul . Link spre comentariu
FLONE Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Si, ai gasit strungarul? Link spre comentariu
mottofree Postat August 3, 2016 Autor Partajează Postat August 3, 2016 Inca nu . Umblu sa achizitionez un strung ... Link spre comentariu
FLONE Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 A iesit ceva pana la urma? Link spre comentariu
mottofree Postat Octombrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2016 (editat) Da , subansamble pt un strung - ghidaj longitudinal ,capu' la universal si electromotoare de la masini de spalat - unul cu perii si unul in colivie si traductor de turatie , portcutit ,universal de 80 . Lipsesc multe ,acum vreau sa cumpar de la chinez ceva indicatoare 'gigitale' pe axe . Dar asta e o discutie pt alt topic ,undeva unde se vorbeste de masini unelte ,parca topicul moderat de Ola Nicolas . Am nevoie de lumini de ceata deoarece circul pe o vale unde se formeaza ceata cam in fiecare dimineata ,din septembrie pana la inceputul lui iunie ; vale prin care curge Somesul iar prin apropiere e gropa de gunoi a orasului care cand ia foc umple toata valea cu fum . Proiectoarele de ceata originale sunt tot cu lupe ,dar lupe simple si au un dispersor in fata lor . Editat Octombrie 16, 2016 de mottofree Link spre comentariu
florinellll Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Vreau sa construiesc un strung si imi lipseste un proiector cu leduri Link spre comentariu
turcu_dan Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Poate era mai simplu cu tehnologie xenon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum