ovydiub Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Salut, am cumparat o tableta Serioux S1005KTAB cu touch screen-ul lipsa, dar cu display ok in ideea ca o s-o folosesc cu mouse in loc de touch screen. Dar, cand i-am pus mouse am realizat ca acesta nu este vazut de tableta, masurand la pini microusb-ului tensiunea de 5V lipseste. Am facut un bypass peste switch-ul ce alimenteaza cu 5V microusb-ul, mouse-ul se alimenteaza, dar tot nu este vazut de tableta. Pe pini de date la microusb sunt aproximativ 3 V. Pe alta tableta mouse este vazut, cablul este OTG. Are cineva idee de ce nu este vazut mouse-ul sau alt dispozitiz conectat la microusb? Mai am alta posibilitate sa conectez un mouse la procesorul(Rockchip RK2928-G) tabletei ? Deasememnea am montat un touch screen de la o tableta identica si nici asta nu este vazut de tableta, nu mai vreau sa investesc in alt touch screen. Multumesc. Weekend placut. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 nu stiu exact care e problema la tine, ar fi bine sa spui daca reusesti sa o incarci prin cablul usb, pe de alta parte, pot sa te asigur ca si daca reusesti sa faci sa iti vada mouse-ul nu poti sa o folosesti decat atata cat tine autonomia bateriei, cred ca sunt facute intentionat sa nu poata fi folosite pe functia de incarcare in paralel cu OTG, mai pe romaneste sau incarci sau folosesti OTG-ul Link spre comentariu
ovydiub Postat Iunie 9, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2016 Buna. Tableta are mufa separata pentru incarcare. Conectand un incarcator pe microusb tableta nu incarca. Are un integrat 122K capsula SOT23-5 ce alimenteaza microusb, dar care este defect sau nu are enable si am tras 5V direct la microusb facand punte intre doi pini ai integratului. Mai am alta posibilitate sa conectez un mouse la procesorul(Rockchip RK2928-G) tabletei ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum