Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manual service Citroën C4 - Classic

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua ! Are cineva acest manual service pentru Citroën C4 - Classic ???

Daca da,atunci il rog mult sa mi-l ofere si mie . Va multumesc mult !!

Astept raspuns !! O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• dancostea2002

2

• adydep

2

Va multumesc pentru ajutorul acordat !!! Deocamdata trebuie sa-l studiez,iar pe urma va pot spune daca e cel care imi trebuie mie.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Nu este bun acest manual service pentru ca nu are si schemele electrice in el....Asa ca astept un manual service complet.

Multumesc pentru intelegere !

Link spre comentariu

Buna ziua ! Chiar nu are nimeni nici un manual service cu tot cu schemele electrice pentru Citroën C4 - Classic??? :scarpin

Inca astept un manual complet !!! Va multumesc mult !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Ok,am inteles,dar acum intrebarea e urmatoarea: de unde pot sa iau acest service box pentru Citroen ??? :rade:

nu o sa gasiti acest tip de manual pe care il cautati.ar trebui sa instalati citoen service box,are 16Gb.

Va multumesc mult !!!

Link spre comentariu

Citroen service box ,impreuna cu Peugeot Planet sunt software care lucreaza impreuna cu interfata Lexia,interfata dedicata grupului PSG.Normal,cumparand o interfata de la distribuitor si activand-o on-line,primiti acountul pt cele doua softuri online.Are insa un pret prohibitiv pt nivelul DIY,exista si o varianta offline a acestor programe si spre acestea trebuie sa va indreptati.

Link spre comentariu

Va anunt ca eu l-am gasit si manualul service complet cu schemele electrice.....dar numai ca e in limba Rusa si nu prea ma descurc...cu aceasta limba. :95

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări