FLORIN IORDACHE Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Buna ziua ! Are cineva acest manual service pentru Citroën C4 - Classic ??? Daca da,atunci il rog mult sa mi-l ofere si mie . Va multumesc mult !! Astept raspuns !! O zi minunata va doresc ! Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Poate va ajuta: Manual de service:http://peugeot-citroen.net/images/upload/C4-2004.PDF, Manual de utilizare:https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi32PCng47NAhVBVhQKHciBAPQQFgg4MAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.clubc4.ro%2FManualC4%2FmanualC4.pdf&usg=AFQjCNHEJUmna916o_YVdnprTjFHWbE5Pg&sig2=612zCQOHpBnNFQkZZMPxlA Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) Va multumesc pentru ajutorul acordat !!! Deocamdata trebuie sa-l studiez,iar pe urma va pot spune daca e cel care imi trebuie mie. Editat Iunie 4, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Cu placere,sanatate! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 Nu este bun acest manual service pentru ca nu are si schemele electrice in el....Asa ca astept un manual service complet. Multumesc pentru intelegere ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2016 (editat) Buna ziua ! Chiar nu are nimeni nici un manual service cu tot cu schemele electrice pentru Citroën C4 - Classic??? Inca astept un manual complet !!! Va multumesc mult !!! Editat Iunie 5, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 nu o sa gasiti acest tip de manual pe care il cautati.ar trebui sa instalati citoen service box,are 16Gb. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2016 Ok,am inteles,dar acum intrebarea e urmatoarea: de unde pot sa iau acest service box pentru Citroen ??? nu o sa gasiti acest tip de manual pe care il cautati.ar trebui sa instalati citoen service box,are 16Gb. Va multumesc mult !!! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Citroen service box ,impreuna cu Peugeot Planet sunt software care lucreaza impreuna cu interfata Lexia,interfata dedicata grupului PSG.Normal,cumparand o interfata de la distribuitor si activand-o on-line,primiti acountul pt cele doua softuri online.Are insa un pret prohibitiv pt nivelul DIY,exista si o varianta offline a acestor programe si spre acestea trebuie sa va indreptati. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2016 Va anunt ca eu l-am gasit si manualul service complet cu schemele electrice.....dar numai ca e in limba Rusa si nu prea ma descurc...cu aceasta limba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum