Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu gasesc doua telecomenzi de lcd Philips

bchendran

Postări Recomandate

Salutare, caut disperat doua telecomenzi (originale sau compatibile, nu conteaza) pentru:

-Philips 26PF5520D/10 - codul telecomenzii originale e RC4721/01; sasiul e LC4.3E AB (UVSH LC260WX2-SL01)

si

-Philips 20PFL5522D/12 sasiu LC7.2E LB

Deocamdata am programat cu chiu cu vai un soft de telecomanda universala pe un telefon portabil dar nu e o solutie de durata.

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bchendran

5

• pop_ady44

2

• Florinel TV

2

• xtgs

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aceasta telecomanda este greu de gasit pe varianta originala. Dar puteti folosi pe bravo sau longer codul 88980 sau pe made for you 1268 sau eventul o telecomanda philips radio cu OK si Instal pentru orice eventualitate.

Link spre comentariu

As evita telecomenzi universale programabile, pentru simplul motiv ca prima data cand telecomanda cade si-i sar bateriile, s-a dus si codul si asta e impediment mare pt ca utilizatorii nu au cunostinte tehnice si nu stiu reprograma. Desigur, daca nu gasesc altceva, la asta voi ajunge.

Editat de bchendran
Link spre comentariu

As evita telecomenzi universale programabile, pentru simplul motiv ca prima data cand telecomanda cade si-i sar bateriile, s-a dus si codul si asta e impediment mare pt ca utilizatorii nu au cunostinte tehnice si nu stiu reprograma. Desigur, daca nu gasesc altceva, la asta voi ajunge.

Telecomenzile programabile nu pierd datele, doar cele universale isi pierd codul ca se baga codul manual

Link spre comentariu

Pentru 20PFL5522D/12 am gasit o "originala" iar pentru celalalt voi lua un programator usb si o programabila.

Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Cred ca se poate inchide

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna, revin cu o problema care este o evolutie a celor descrise in acest topic.

Deja, 20PFL5522 merge cu telecomanda inlocuitoare ceea ce e foarte bine.

Pentru celalalt, Philips 26PF5520D/10, am luat o telecomanda Alien 3 in 1 si un programator USB. Softul Alien nu functioneaza cu programatorul (sic), dar se pare ca ar exista un soft numit RCW (gratuit, dealtfel, deci nu e o problema de licenta) care ar merge. Din pacate, site-ul de unde se poate lua softul RCW (www.jollyonline.cc)e cazut si nu-l gasesc altfel nicaieri pe net.

Nu are cineva un link functional pentru acest soft? Multumesc mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări