Vizitator Eltax Postat Aprilie 2, 2007 Partajează Postat Aprilie 2, 2007 Sempron 2800+BoxPlaca de vaza k8vm800:2 X DDr 400 , 2 X sata ,4 X usb ,Matx , Lan , AGP nu am gasit placa de baza pe internet daca voi o gasiti spuneti-mi mai multe despre eaMemorie:256 DDram Pc 3200hdd 80 Gb MaxtorInterfata grafica On board 64 Mb sharedInerfata audio 5.1 Board Carcasa Middle 400 W 2 X usbcu cat as putea da sistemul asta ? Link spre comentariu
fulmoon Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 Daca vrei sa il vinzi unei persoane fizice, fa-ti singur un calcul si negociaza apoi pretul cu potentialul client.Si eu fac uneori "combinatii" cu persoane fizice dar si cu firme.Spre exemplu, o firma careia ii mai vand second hand sau unde mai fac upgrade mi-a spus ca o regula generala (cel putin la ei, nu stiu daca se aplica global) este ca un produs second hand il vinzi cu 25% mai putin decat l-ai cumparat.La ochi, nu-ti pot spune ca poti obtine mai mult de 4-500 RON. Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 pe piata second din Timisoara ai lua pe el undeva la 550 Ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum