Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu cat Pot vinde sistemu asta !!!!!!!!????

Vizitator Eltax

Postări Recomandate

Vizitator Eltax

Sempron 2800+BoxPlaca de vaza k8vm800:2 X DDr 400 , 2 X sata ,4 X usb ,Matx , Lan , AGP nu am gasit placa de baza pe internet daca voi o gasiti spuneti-mi mai multe despre eaMemorie:256 DDram Pc 3200hdd 80 Gb MaxtorInterfata grafica On board 64 Mb sharedInerfata audio 5.1 Board Carcasa Middle 400 W 2 X usbcu cat as putea da sistemul asta ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

1

• fulmoon

1

Top autori în acest subiect

Daca vrei sa il vinzi unei persoane fizice, fa-ti singur un calcul si negociaza apoi pretul cu potentialul client.Si eu fac uneori "combinatii" cu persoane fizice dar si cu firme.Spre exemplu, o firma careia ii mai vand second hand sau unde mai fac upgrade mi-a spus ca o regula generala (cel putin la ei, nu stiu daca se aplica global) este ca un produs second hand il vinzi cu 25% mai putin decat l-ai cumparat.La ochi, nu-ti pot spune ca poti obtine mai mult de 4-500 RON.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări