danutz- Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Salutare! Am un dvr cu pagina de conectare ideintica cu cea din link https://thinkxfree.files.wordpress.com/2013/09/cctv-net-suveillance-web-010.png . Mi-a fost schimbat routerul si acum nu mai stiu ce setari trebuie sa fac. Problema este ca am facut port forwording pe portul 34567 dar pe telefon se conecteaza doar prin adresa ip interna (192.168.....) , iar prin cea externa nu vrea. Softul folosit pe telefon este vMeyeSuper. Pe calculator merge accesat prin interent eplorer prin ip-ul extern 89.1xx.xxx.xx:34567. Are cineva idee cum l-as putea face sa mearga? Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Vezi ca pt telefon trebuie forwardat inca un port, de obicei daca te uiti in setari la DVR iti zice porturile de care are nevoie. Vad ca folosesti IP, daca esti pe rds, iti ofera DNS dynamic. Link spre comentariu
danutz- Postat Iunie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2016 Ip-ul este static. Am uitat sa precizez ;) Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Pai IP-ul static sau dynamic, nu este relevant pentru problema ta, tu trebuie sa faci forward la portul folosit de telefon, port care il vei gasi in setarile dvr-ului. Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 In aplicatia cu care te conectezi la dvr, intra la System -> Local Config -> tab-ul DDNSConfig si vezi ce port este trecut acolo. In router, pe acel port trebuie setat forward catre IP -ul dvr-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum