Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect ciudat lg21fs2blx

adam stefan

Postări Recomandate

la acest tv am imagine perfecta sunet ok citeva sec sau 2   3 minute dupa care sursa se blocheaza  am schimbat condesatori sursa dar in zadar am schimbat final linii dar nimic cu bec in loc de final merge fara  probleme becul are 60w  multumesc o zi buna 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adam stefan

4

• Florinel TV

2

• dan cod

1

• Radiotelegrafist

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Orice sursa cu integrat cand nu da nimic se verifica ce-l nemultumeste pe acesta. Adica daca are in primul rand tens pe pinul de alimentare.Dar trebuie verificat si ce s-a mai spus, adica etajul de linii care este principalul consumator.

Link spre comentariu

multumesc am rezolvat-o am schimbat cond 220m pe 400v si nu s-a mai oprit  ce este curios ca imaginea era perfecta tensiunea pe cond in sarcina 295v si cu bec de 60w nu se oprea 

Link spre comentariu

In acest caz este foarte grau fara eser-metru eu din prima stiam ca este devalorizat masurind toate ceurile din sursa cu eser-,metru, acum bine ca sa rezolvat, numai ca se munceste mai mult asta este

Link spre comentariu

Tare mi-i frica ca nu ala a fost defect.Cu 295V pe el nu prea are cum sa fie defect

asa este din acest motiv am apelat la colegi si mie mi s-a parut ciudat 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări