allexx1968 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Buna Am cumparat respectivul aparat din China. Dupa aproximativ 1 luna a inceput distractia. Instaleaza singur jocuri,apar reclame mai ceva ca pe youtube. A fost resetat de cateva ori.Bineanteles dupa resetare nu apare nimic instalat,dar incepe imediat sa-si faca de cap.Apar inclusiv reclame la siteuri xxx. Intrebarea ar fi ce se poate face?Ca ma dispera(de fapt nu pe mine, pe scumpa de nevasta-mea).Orice idee e binevenita. Multumesc Spor tuturor Alex Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Fa-i o rescriere de firmware daca gasesti pe site-ul lor.Nu te chinui cu resetare ca nu va disparea virusul.Nici cu clear cache , nici cu factory reset.Rescriere si va merge 100%! Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 Buna Multumesc. Si la asta m-am gandit,dar firmware nu am gasit. Merge oare orice Android 5? Spor la toate Alex Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 (editat) Nu merge orice android.Dar,desfa telefonul,vezi ce cod are placa de baza si ce procesor(mtk sigur ca e chinezarie),cauti pe google dupa cod placa si procesor si vezi ce firmware gasesti.Majoritatea au firmwareul customizat, pe tine nu te deranjeaza daca e generic, important e sa mearga. Editat Iunie 4, 2016 de 8429kyd Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iunie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2016 Buna Multumesc pentru ajutor. Maine fiind duminica ma apuc de el. Week-end placut. Alex Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Ar mai fi de adaugat ceva: spflashtool se numeste utilitarul cu care vei scrie firmwareul.Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum